با سلامنقل قول:
دوست عزیزم در ابتدا خونسردی خودتون رو حفظ کنید
و بگید که چطوری شد که یهویی این مشکل پیش اومد؟؟
اگه خود به خود شده که شاید از شبکه و شرکت ارائه اینترنتتون هست که وصل نمیشه و قطعی پیدا کرده موقتا
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم در ابتدا خونسردی خودتون رو حفظ کنید
و بگید که چطوری شد که یهویی این مشکل پیش اومد؟؟
اگه خود به خود شده که شاید از شبکه و شرکت ارائه اینترنتتون هست که وصل نمیشه و قطعی پیدا کرده موقتا
موفق باشید.
نمیدونم.نقل قول:
یوزر و پسور چی میزنی؟ جفتش رو باید admin بزنی.نقل قول:
همه چراغ ها روشنه یعنی چی؟ منظورت اینه هنگ کرده همه چراغ ها روشنه یا اینکه چراغ ها در وضعیت عادی هستن؟
چه سرویسی از چه شرکتی دارید؟ با پشتیبانیش تماس گرفتید؟ ممکنه مشکل از اونا باشه، یا سرویستون اگه حجمیه حجمتون تموم شده، یا مدت قراردادتون تموم شده و باید تمدید کنید.
نمیدونم چی شد!یهو قطع شد ولی الان خیلی وقته که قطعه تقریبا یه 2 هفته ای میشه :41:نقل قول:
چراغاش روشنه ولی هنگ نکرده چراغای adslو wlan روشن خاموش میشه(مثل همو که توی دفترچش گفته!)
اون پسورد و یوزر و admin میزنم بازم گیر میده:41:
سرویسم مال مخابراته حجمی هم نیست نامحدوده ولی تتا حالا بهشون زنگ نزدم فکر نمیکردم مشکل از اونا باشه :41:
زنگ میزنم اگه حل نشد دوباره میام مزاحمتون میشم مرسی:20:
با مورور گر دیگه تست کنیدنقل قول:
IE تونو ریست کنید
اگر پروگسی ست کردین ورش دارین:31:
مودمو ریست کنین :20:
باopera امتحان کردم باز نشد!نقل قول:
توضیح بده که چجوری ieرو ریست کنم؟:31:
پروگسی نذاشتم که بردارم!
مودممو 20 بار ریست کردم:41:
خیلی غفلت کردین!! حتما زنگ بزنید بهشون و پیگیر بشید:11:نقل قول:
شما اول بايد ببينيد كه خطتون ADSL داره يا نه . واسه اين كار يه مودم ديگه كه ترجيحا ساده باشه رو به خط وصل كن اگه چراغ ADSL ثابت موند يعني مشكل از خط نيست
در اين صورت موم خودت رو بايد بررسي كني كه مشكل از كجاست
وقتي روشن ميكني و خط تلفن بهش وصل هست به حالت عادي روشن ميشه ؟
كدوم چراغ ها روشن ميشه ؟
مي توني به مودم وصل بشي ؟
با كابل وصل كن . آي پي مودم به صورت تنظيمات كارخانه 192.168.1.1 هست
با cmd اين دستور رو بزن
ping 192.168.1.1
اگه پينگ داشت يعني به مودم وصل هستي . اگه با browser ها نميتوني واردش بشي با hyper terminal يا telnet وصل شو
مطمئن باش مشكل خاصي نداره . خيلي نهايتش بايد Firmware رو اپديت كني
پس لطفا با دقت اينا رو انجام بده .
نقل قول:
یه مودم دیگه نمیتونم پیدا کنم ولی الان تقریبا یه ساله که ADSL دارم پس خطم دهره مگه نه؟!:41:
پینگ دارم ولی این hyper terminal يا telnet نمیدونم چیه!لطف کنین یه خورده توضیح بدین:41:
شما پزوکسی ست کردین :20: یک بار اینترنت اکسپلور تونو ریست کنیننقل قول:
با تشکر از زحمت دوستان
مشکلی برای من به صورت ناگهانی پیش اومد. بنده مودم TP-LINK مدل TD-W8101G دارم. که به صورا عادی با پی سی و لب تاپ و همزمان از اینترنت استفاده می کردم. اما به صورت ناگهانی مشکلی پیش اومد. بدین صورت که مودم فقط اجازه می ده با یکی از اینها کانکت شم! و باید از یکی قطع بشم تا با اون یکی وصل شوم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنم.