Galaxy Q بزودی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
Galaxy Q بزودی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
راحت شدم این صفحه قبل عجب صفحه ای بود پیج دقیقه طول میکشید بیاد بالا {دیال آپیم دیگه:31:}
این گالاسکی Q چی مشخصاتی داره امیر جان
سلام .
راستش هنوز مشخص نیست ولی یه چیزی تو مایه های Omnia Prp 4 هستش .
×××××
راستی دوستان یه پیشنهاد . سامسونگ بزودی Galaxy Touch که یه PMP هستش رو با امکانات G.S معرفی میکنه .
قیمتش هم خیلی عالیه . 300 تومن ! حالا به نظرتون بریم یه Wave با یه Galaxy Touch بگیریم به نفعمون نیست ؟ نظر بدین :دی
اره .. مثل اینکه شبیه بلک بری هستش این Q ...
یه galaxy هم بدون سیم کارت میاد مثل ipod ... با این حال من دیگه بیخیال i9000 میشم میرم بادا ... s9000 .. فعلا یه بدون سیم میگیرم:31:
از اولم عشقم روی این s9000 ذخیره شده بود ها :10: حالا خدا بزرگه شاید هم همین i9000 رو گرفتم
سلام این گالاکسی تاچ دوربین هم داره ؟
مشخصاتش رو کاملتر بگین؟
wave+galaxy touch خوبه ولی دیگه خیلی ولخرجی میشه.
تازه ادم اگه بخواد یک pmp بخره ipod touch جدید رو میگیره که فکر کنم اونم طرفای 350 باشه.
سلام .
سروش منم اخطار گرفتم :دی
آره دوست عزیز به احتمال زیاد دوبین 3.2 داره این G.T .
مخلصیم .
مشخصات این s9000 چی هست کسی میدونه
نقل قول:
سلام ..
دیشب برات نوشتم به لطف مدیر گرامی پاک شد ... البته ایشون حق داشتند .. ولی خوب این تاپیک رو ما میگردونیم و از اول صفحه تا الان شاهد اسپم هم نیستیم .. فکر کنم کلوب های نوکیا و سونی اریکسون رو باید از ریشه پاک کنن با این حساب ... ولی خوب اینجا همه چی برای ماست ... وقتی تو یک محیط کوچیک که هیچ ارزش مادی هم نداره این اعمال و تبعیضات انجام میشه چه توقعی از بالاتر میره ؟ ادعا سبز و حقیقت هم میکنن .. فقط ادعا ..
به هر حال ..
اصلی ترین خصوصیاتش
صفحه نمایش 4 تا 4.2 اینچ super amoled با قابلیت 3 بعدی
دوربین 12 با فیلمبرداری فول اچ دی
خروجی hdmi
سیستم عامل بادا
پردازنده احتمالا همین 1 گیگا هرتز هستش و همین پردازنده i9000 رو داره .... البته این پردازنده خیلی خوف هستش ! ... تا 1.6 راحت کلاک میشه ... ممکنه کلاکش رو تغییر بدن مثلا 1.2 ولی احتمالا پردازنده همینه
همه اینها غیر رسمی هستش ...
مورد بعدی اینکه
super amoled تا 18 ماه در انحصار سامسونگ هستش و مثل اینکه این یه قلم رو قرار نیست فعلا به برندی ارائه بده ...گوشی که تو امضات هستش n9 یا تا 18 ماه دیگه نمیاد ... یا اینکه super amoled نداره .
من تا 20 یا 30 روز دیگه از یه جا (ایتالیا یا فرانسه) می خوام یکی از این ها رو بخرم:galaxy s-galaxy toch-wave
بیشترین نیازم به اینترنت و بازی وآهنگ و ویدیو هست.برای زنگ زدن وsms با گوشی ساده راحتم(سنتی هستیم دیگه:31:)
کدوم بخرم ؟ دوستان براهنمایید عجله دارم .با سپاس:20:
ولی ویو که 400 تومنه........:31:نقل قول:
قیمتش هم خیلی عالیه . 300 تومن ! حالا به نظرتون بریم یه Wave با یه Galaxy Touch بگیریم به نفعمون نیست ؟ نظر بدین
(100 تومن هم شیرینی بچه هاست نه؟ :31:)