منم چند ماهی میشه یه 2560 تومان توی حساب ذخیرم هست زنگ زدم گفتید مشکل از سیستم نرم افزاری است و کاری از دست شما برنمیاد.
یعنی من زنگ بزنم این 2560 میاد تو اعتبار اصلی ؟
ممنون
Printable View
منم چند ماهی میشه یه 2560 تومان توی حساب ذخیرم هست زنگ زدم گفتید مشکل از سیستم نرم افزاری است و کاری از دست شما برنمیاد.
یعنی من زنگ بزنم این 2560 میاد تو اعتبار اصلی ؟
ممنون
بله درست شده زنگ بزنید پشتیبانی داخلی 4 از حساب مخابرات به حسابتون اضافه میکنم.نقل قول:
سلام.
دوستانی که مودم وایرلس دارن لطفاْ مدل مودمشون را ذکر کنند.من میخوام وایرلس بخرم اما اطلاع ندارم کدوم مودم ها اینترنت مخابرات را ساپورت میکنه.
راستی برای کانفیگش راهنمایی وجود داره؟یا باید حتماْ بدم بیرون کانفیگ کنن؟
من خودم tp-link 8101G دارم مودم خوبيه تا الانشم مشکلى با مخابرات نداشته اما توصيه من tp-link w8960Nنقل قول:
هست هم سرعت و هم محيط بيشترى رو پوشش ميده.
من از خود مخابرات برام tplink مدل w8901g رو فرستادن 50 تومن ماه قبل
کیفیتش هم بدک نیست
البته اگر بری بازار بخری حدود 45 تومنه:46:
این مدل که roteal2007 میفرمایند سری n هست و باید سیستمت ساپورت کنه ولی w8901g رو همه سیستمها ساپورت میکنن
بله تاييد ميشه الان مخابرات چيزى از شرکت هاى خصوصى کم ندار۰ه بلکه بيشتر هم داره.نقل قول:
من مشترک شاهين شهر هستم اوايل سرويس خيلى قطعى داشت مثلا يک ماه قطع بود اما با پيگيرى هاى مخابرات fraimwar رو آپديت کردن و الان دو ماهى هست سرويسم stable بدون يه روز قطعى.
البته تعداد روزهايى که قطع بود رو برام اضافه کردن.
خانوم شفيعيان اگه ميشه اين پژواک رو بردارين چون هيچ کار مثبتى انجام نميده حتى از دادن شماره پشتيبانى شما هم تفره ميره.....
خلاصه من از پژواک ناراضى هستم.
اگر پشتيبانى مخابرات نبود الان 60 تومن همين پژواک بابت مودم بهم ضرر زده بود.
آخه کی میگه ماست من ترش که شما دومیش باشین؟!!نقل قول:
سرویس روزانه شما سرعتش خوبه و در این شکی نیست اما به نظر شما این که کسی مثل من به سرویس نامحدود نیاز داره و می تونستم با6-7 هزار تومان بیشتر سرویس 512 نامحدود داشته باشم بهتر بود یا سرویسی که شما اجباراً می دین و چاره ای جز این که به همین بسنده کنم ندارم! شرکت های دیگه هم شاید دلشون واسه کسی نسوزه ولی مشترکینشون حق انتخاب دارن پس اگه خیلی دلسوزه مشترکینتونین سرعت شبانتونو اضافه کنین و یا سرویس نامحدود با قیمت مناسب بیارین.:20:
در راستاى تکميل بايد بگم اگر لپ تاپ ىا هر وسيله ديگه تون وايرلس سرى N رو ساپورت ميکنه اقدام به خريدش کنيد.نقل قول:
فامـيل ما هم از همين مودم شما داره و راضيه .
در ضمن در تاپيکگ شبکه هاى کامپيوترى آموزش کامل کانفيگور موجود هست.
ممنون.w8960N مطمئن هستید که با مخابرات سازگار هست؟البته من محیطم زیاد وسیع نیست.ولی خوب میخوام یه چیزی باشه که دیگه نخوام دو روز دیگه عوض کنم.این سومین مودمم هست.نقل قول:
خود پژواک به من Maxnet را پیشنهاد داد ولی فکر نمیکنم خیلی جالب باشه
قضیه ی این سری n چیه؟از کجا بدونم سیستم ساپورت میکنه؟نقل قول:
b/g/n استاندارد وایرلز هست ... n مسافت بیشتری رو پوشش میده که به کار نمیاد ! من پیشنهادم D-Link 2640U هست ، 60ت قیمتشه و استاندارد b/g هم داره n به درد شرکت های بزرگ میخوره یا خونه ویلایی 2-3 هزار متری :دی
از طرفی هرچی برد بیشتر باشه امکان -- وایرلز بیشتره :دی