من نمی دونستم علاالدین گذاشتن وگرنه تا الان رفته بودم .. برم اونجا یه سری اطلاعات بدم بهشون بیام :31:نقل قول:
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره :31:نقل قول:
من نمی دونستم علاالدین گذاشتن وگرنه تا الان رفته بودم .. برم اونجا یه سری اطلاعات بدم بهشون بیام :31:نقل قول:
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره :31:نقل قول:
این دو گیگه، مدل 8 گیگ فکر نکنم وارد بازار شده باشه.نقل قول:
جاوا هم روش ریختم، گوشی بدون اپرا مینی مثل ماشین بی فرمون می مونه!!
مگه سیبه چی گفته؟ گیر داده به بقیه؟نقل قول:
ویرایش: راستی دوستان یه سوال، من تا حالا دستگاه یو اس بی شارژ نداشتم و این اولیشه، کلا تو این نوع دستگاه ها شما تا دستگاه رو می زنید به یو اس بی شروع می کنه به شارژ، در صورتی که ممکنه اصلا شما نیاز به شارژ نداشته باشید. این از عمر باطری کم نمی کنه؟ ( باطری لیتیوم-یونه)
آره شارژ می کنه ولی ضرری به گوشیت نمی زنه و یک کوچولو به مادربرد کامپیوتر و سیستم برق رسانیش فشار میارهنقل قول:
البته من یکبار سر این موضوع سیستممو از دست دادم
نقل قول:
دوست عزیز این طبیعیه و من هم وقتی گوشی جت خودم رو به شارژ میزنم همینطوره
اصلا هم نگران باتریش نباش من تا حالا باتری های سامسونگ رو از زیر 1000 تا ازمایش الهی :31:سربلند بیرون اوردم
خلاصه اصلا نگران نباش
مهدی میگما :دینقل قول:
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم تو چه سایتایی میگردی؟ بگم بگم ؟:دی
هیچینقل قول:
رم 1 گیگ به چه درد می خوره آخه!
آره ، میدونم:31:نقل قول:
راستی، رو مموری کارت هم می شه برنامه نصب کرد.
آره جاوا هم نصب میشه روش، کار خوبی کردی:31:نقل قول:
راستی 2، برنامه ی جاوا هم روش نصب کردم.
چه خبره! طرف فکر کرده کسی قیمت این گوشی رو نداره، یا اینکه چون تا وارد بازار میشه زود تموم میشه گفته قیمت رو بکشیم بالا:31:نقل قول:
راستی 3، یکی از فروشگاه های که اسمش تو سایت مایکروتل بود می گفت 590 تومن!![
نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد برو راحت باش. الان دیگه خیلی از گوشیها اینجوری هستند و اگه مشکل پیش میومد خود کارخونه اینکارو نمیکرد دیگه.
راستی اگه امکانش هست برا تست مموری رو پر کن و کلی عکس هم رو گوشی بریز ببین سرعت گالری ( یا هر چی دیگه اسمش هست :31: ) چطوری هست؟
امروز باهاش کار کردم عالیه.
یه ذره هم آسفالت بازی کردم:31:
اونجا وایساده بودم هر کی میومد شروع می کرد سوال کردن .. فک می کرد من مسئول اونجام :31:
قیمت هم کردم 415 بدون گارانتی .. مفته .. جالبه 8910 430 تومن بود .. کسی می خره ؟ :31:
گوشی خوفیه.:8:
راستی این مرورگرش فیلترشکن هم هست مثل اپرا .یا باید از --- استفاده کرد؟
نه نیست، ولی خب می شه از اپرا مینی استفاده کرد.نقل قول:
راستی قیمت گوشی تو آمازون شد 399.9 دلار.