راه حل دوم:
1.شما ادیت فایل تعدیل شده میسازید و اون رو آپلود میکنید.
2.همه گیمرها اون رو دانلود میکنن و ترکیب مورد نظر رو روی ادیت فایل روی تیم خود میدن و آپلود میکنن.
3.شما اونها رو دانلود کرده و روی هر کدوم فقط از تیم گیمر واحدها رو کم میکنید.و دوباره دانلود میکنید.
4.گیمر ادیت فایل نهایی تیم خودش رو دانلود میکنه.
برای اینکه مشکل لباسها پیش نیاد من ادیت فایل اورجینال ورژن 1.0 رو برای شما میذارم تا روی اون تعدیل کنید.
روش اول راحت تره اما مشکل روش دوم اینه که گیمر وقتی هنوز از واحدهای تیمش کم نشده ترکیب رو می چینه.
حسین واقعا پیشنهادهای جالبی داری اما همونطور که گفتی محدودیتهایی داریم.من با نظرهایی که درباره تسلط روی بازیهای دیگر کاربران باشه موافقم.نقل قول:
من الان بیشتر فکرمو روی این مساله متمرکز کردم که کنترل کاربران روی بازیها بیشتر باشه . حیف سرعت اینترنت بچه ها بیش از حد پایینه وگرنه ایده های خوبی داشتم . مثلا با وب کم میشد نظارت مستقیم روی کار بچه ها داشت و با این نظارت و کنترل میشد برای مسابقات جوایزی در نظر گرفت این مساله انگیزه کاربران رو شدیدا بالا میبرد .
چیزی که الان به فکر من میرسه عکس گرفتن و آپلود خودکار توسط برخی نرم افزارهاست.البته منظورم نرم افزارهای جاسوسی نیست.مثلا Instant Screen که خودم باهاش همین عکسها رو از آمارها میگیرم نسخه کاملش قابلیت این رو داره که هر چند ثانیه از کل صفحه عکس گرفته و در وبی که قبلا تنظیم شده آپلود کنه.که شاید دوباره بر بخوریم به همین محدودیت سرعت ها...نقل قول:
محمد راهی وجود نداره که بشه تصویر مانیتور یک نفر رو بصورت مستقیم دریافت کرد ؟ منظورم بدون واسطه وب کم هستش یعنی خود کامپیوتر کار وب کم رو هم انجام بده .