آموزش تصویری کامل (البته فیلتره) در 5 صفحه که هر صفحه 2 مگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آموزش تصویری کامل (البته فیلتره) در 5 صفحه که هر صفحه 2 مگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من یه مشکل کوچولو دارم. منم تو یه قسمت پشت در گیر کردم ولی خدا خواست و با کرک جدید برطرف شد اما از اون به بعد دیگه اصلا دری بسته نیست:27:، یعنی شده مثل اساسین هر جا دلم میخواد میرم..:31:
بد نیستا ولی اینطوری نصف بیشتر داستان و معماهای بازیو از دست میدم:41:. کسی میدونه باید چکار کنم؟
آقا مطمینی شما هم از کرک من استفاده میکنی و اینکه ادامه سیو منو رفتی چون همه جا بیابان شده!میری توش میمیری(باگ دار شده بازی الان از دیوار رد میشه از سقف زیر پا یهو غیب میشه میمیری!نقل قول:
نگفتی چی جوری این مرحله رو رد کردی همون اول بالا بعد پرش رو بار!
گفتم کهنقل قول:
از پله ها برو بالا! بعد دشمنااا رو بکش!
بعد دیوار رو بگیر
یخ بزن
جوری که بتونی بری سمت چپ دیوار رو بگیر و برو بالا!
همین راه!
راه دیگه میری توی دیوار!!! همون چیزی که خودت میگی
آقا رفتم با کرک 280 کیلویی کرک اول کرک دوم تست کردم منم مثل شما نمیدونم چیکار کنم شاید باگه جدید بازی هست!نقل قول:
فکر کنم وقتی بری رو اون دایره طلایی بزرگ یه دری باید فعال شه
یا از سمت راست دو تا میله باید باشه که به علت باگ برعکس رفته تو دیوار!
البته وقتی چک پوینت شروع میشه اون آویز بالا سری رو میپری صدا میده شاید اونم چیزی رو فعال میکنه! دقت کنی بالی سر آویز هم سمت چپ یه میله هست!
ما هم گیر کردیم!
دوست عزیز کاش منبع این مطلب رو هم مینوشتی!نقل قول:
دوستان من یه مرحله ای گیر کردم . اونجا که چرخ دنده های بزرگ هست و در حال چرخیدنه رو چه طوری باید رد کرد؟ از مرحله که عکس میگیرم سیاه میشه با موبابل هم حوصله ندارم عکس بگیرم.
من نمیدونم اون مرحله رو چه طوری باید رد کرد؟
بعد از رد کردن اون دو تا دیوار بزرگ که بالا و پایین میرن وقتی به اون چرخ دنده های بزرگ میرسم نمیدونم چه طوری باید از روی اونا بپرم و اونجا رو رد کنم.
ضمنا من با کرک 213 کیلوبایتی تا اینجا مشکلی نداشتم. اون مرحله معروف درب که میگن گیر میکنه کجاست پس؟
راهنمای تصویری و قدم به قدم بازی رو به صورت PDF کسی سراغ داره؟
بالا نوشته بود درخواست هاس شما!!!!!!!!!دقیقا !نقل قول:
شما هیچی نمیخواد بکنی شیفت بزن آب فریز شه چرخ هم از کار میافته به همین خوشمزگی!
ولی مشکل برای بعد از اون هست شما بعد از اینکه رد کردی چک پوینت بعدی ببین میتونی رد کنی یا نه!اونجا که یه دایره بزرگ طلایی هست وقتی شما روش میری اتفاقی میافته یا نه اگه اره که بگو از چه کرکی استفاده کردی و سیو قبل و بعدش رو بزار!
راستی ماجرای این محل دوگانه سیوها چیه برای بعضی ها که گیم لانچر رو نصب کردن تو پوشه سوبی سافته ولی برای بقیه فرق میکنه
اونهایی که بازی رو تموم کردن محل سیوهاشون کجا بود گیم لانچر نصب کرده بودن؟
الان تست میکنم بهت میگم.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان
اگر مسئله شما کرک بازی هست و بعضی از در ها باز میشه و....
اسکیدرو دیروز این کرک رو ریلیز کرده
هیچ موردی هم نداره
دانلود:اگر بازم اسکیدرو اپدیت کرد میزارم.کد:http://gf.wiretarget.com/pop/sr-popfscfr.7z
این فعلا اخرین کرک هست که معتبره
بقیه همه فیک هستن.