سلام
عزیزم اینا مهم نیست.گوشی ظریفیه و باریک اینا عیب نیست.
منم دوتا دارم یکیش همینطوریه ولی هیچ فرقی با هم ندارن.بر عکس اونی که نور نمیزنه یکم در پشتش لق میزنه ولی اونی که نور میزنه لق نمیزنه.ولی بازم میگم اینا تو ساخت پیش میاد و مهم نیست.
Printable View
سلام
عزیزم اینا مهم نیست.گوشی ظریفیه و باریک اینا عیب نیست.
منم دوتا دارم یکیش همینطوریه ولی هیچ فرقی با هم ندارن.بر عکس اونی که نور نمیزنه یکم در پشتش لق میزنه ولی اونی که نور میزنه لق نمیزنه.ولی بازم میگم اینا تو ساخت پیش میاد و مهم نیست.
پارس کامتل یا سیتادل؟نقل قول:
منم ان 86 را فروختم.بچه ها به نظرتون صبر کنم قیمت ویواز پایین تر میاد؟
سلام:31:نقل قول:
به به جلو جلو مبارک عزیز.چند فروختی؟
اشالله با ویواز حال میکنی.
والا هیچی معلوم نیست.ولی قیمتش الان خیلی پایینه.اگه بخواد پایینتر بیاد بازار گوشیهای دیگه خودش یا گوشیهای دیگه خراب میشه بعید میدونم حالا حالا ها پایین بیاد.
خیلیم باشه 10 الی 20 تفاوت کنه.
خواستی بخری حتما فول پک باشه: مموری ریدر.کابل تلوزیون.کیف اصلی سونی اریکسون.شارژر.یک قلم که مثله بند گوشیه.هدفون که مالی نیستش.کابل یو اس بی .
پارس كامتل
خوبه ميگي 2 هفته... قيمت گوشي ساعتيه :31:نقل قول:
مطمئنی؟ من همین 2 هفته پیش تو علائدین بودم 480 بود که
400000 با گارانتی پارس کامتل؟؟
شما چند فروختین ؟نقل قول:
صبر نکنی بهتره باز تصمیم با خودت
یکی از بستگانم فروشنده جمله موبایله. البته تا به حال ویواز نیاورده به دلیل پایین اومدن سریع قیمتها و همچنین اینکه از جایی که وارد می کنه فول پک نداشته اند. این طور که از همکاران دیگه اش برام پرسید می گفتند که سه نوع جعبه تو بازار هست که فقط فول پک همه چیز همراهش هست.
در مورد لاک و مهر جعبه موبایلها هم گفت که اغلب موبایلها در جعبه های جمله میاد و این خود فروشنده ها هستند که میذارند تو جعبه و به اصطلاح جعبه را اکبند می کنند.
نکته دوم تقاض از دوستان برای پاس داشتن فارسی و اجتناب از اشتباهات املایی است که با اشتباهات تایپی تفاوت داره از قبیل قیاص که باید قیاس باشه یا لغ که درستش لق است. هر چند من به جوانهایی که این روزها دیپلم می گیرند یا مدرسه می روند با این سادیسمی که در گنجاندن مطالب قلمبه سلمبه در کتابهای فارسی و دیگر کتابها که تقریبا به درد بچه ها هم نمی خورد حق می دهم که فرصت پرداختن به املای فارسی را دیگر نداشته باشند.
راستی یادم رفت بگم که شاید این تفادت قیمتها تا حدی به خاطر همین کم و زیاد بودن قطعات همراه موبایل در جعبه است. مثلا اونهایی که قیمت 400 در تهران را گرفته اند قیمت فول پک بوده؟
سيستم عامل 7 ويندوز هم آمد. آيا تا به حال روي موبايلي نصب شده؟
آيا تاثيري بر بازار ويواز ميگذاره؟
غلط تایپی که همه دارند این هیچنقل قول:
تو همین پستتون خودتون نیز یکی داشتین
حتی بین (و -د) یک حرف دیگه وجود داره (ء) حالا چطور شده خدا میدونه در هر صورت عیب نداره پیش میاد
اما در مورد غلط املایی
حقیقتش فارسی و کلا الفبای عربی همه را گیج میکنه
چندین نوع س و ز و ... وجود داره
در لاتین چنین چیزی نیست و کار راحته و استاندارد
پس مردم هم بی تقصیر هستند
این گناه زبان هست نه مردم
راستی شما نیاز نبود 2 پست پشت سر هم بزنید
ابزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همین کار تعبیه شده ...
در مورد پکها
فکر نکنم به قیمت ربطی داشته باشه
چون من 430 گرفتم پکش کامل نبود
ولی یکی از دوستان از شیراز گرفت با همین قیمت اما با فول پک ....