آقا مسائل اعتقادیو بذار لب کوزه آبشو بخور!:دی(تقصیر خودشونه آدمای گلی مثل ما رو تحریم کردن!)
آقا کمترین حجم ویدئوهاش چه قده؟کم حجم ترینشون.
Printable View
آقا مسائل اعتقادیو بذار لب کوزه آبشو بخور!:دی(تقصیر خودشونه آدمای گلی مثل ما رو تحریم کردن!)
آقا کمترین حجم ویدئوهاش چه قده؟کم حجم ترینشون.
نه گفتم زبانم بده شکست نفسی بود:31: مادر و پدرم جفتشون استاد زبان تو دانشگن.
راستی امیر جون راست میگه اعتقاد رو بزار دره کوزه آبش رو بخورر:31:
آقا امیر سلام، شما کجا اینجا کجا؟:31:نقل قول:
راستش اگه کسی دایال آپ یا ADSL سرعت پایین داشته باشه کمترین حجم اینا هم زیاده، الان تو 3-2 تا که کامله کوچیکتریش 3.5 گیگه، خیلی هم البته فشرده شده، اگه نه 20 ساعتن هر کدوم.
شما بهت توصیه می کنم از لینک زیر همه ی ویدئو های UDK شو بخر، قیمتی هم نداره، مثلا اون 3.5 گیگ که پدر ADSL دارم در میاره واسه دان، میده 1000.:20: اون با بقیه ویدئو های UDK فکر کنم میشه 9 تا. اگه گرفتی از همون ویدئو های رسمی Epic که 3DBuzz درست کرده شروع کن، فقط با همون یکی در حد 2 تا کتاب یاد می گیری.
-------------کد:http://www.iran-rose.ir/modules.php?name=Shopping_Cart&file=category&category_id=4
نقل قول:هر جور راحتین.نقل قول:
تا بعد.:8:
خوب من اول يه مطلب از tovamohammad رو تو اين پست تصحيح كنم:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876228&postcount=539
بهترين گرافيك بازي هاي ويديويي واسه ي بازي crysis هست و بهترين گرافيك بازي هاي كنسولم واسه killzone 2 هست(البته تا 2 ماه پيش كه تو مجله ي game maker ديدم)
توی ویدئوی ساخت زمین نمی دونم دیدید یا نه هخمون توتریل های خودش که آقا محمد گفتم برمدان کنم من هرچی نگا می کنم نمی فهمم یارو چه جوری پستی بلندی به وجود میاره. کمک:19:
من به نظرم یه بازیه، شما به نظرت یه بازیه دیگه و مطمئن باش اگه از 100 نفر دیگه هم بپرسی نظرشون 10 تا بازی دیگه می شه. نظر منو شما مهم نیس. نظر IGN مهمه، این حرفی هم که من گفتم مال IGN هست.نقل قول:
بذارید بگم IGN چیه. سایت FilePlanet رو می شناسین؟ این سایت برای دانلود دمو و پچ بازیهاس و تو این زمینه معروفه، ویدئو های قبلی 3DBuzz برای UE3 هم اونجا هست می تونین بگیرین. بازی های رایگان و ابزار های بازی هم توش زیاد هست.
حالا سایت به این بزرگی خودش زیرمجموعه ی GameSpy هست، GameSpy رو که دیگه همه می شناسین، یکی از بزرگترین شبکه های آنلاینه.
حالا سایت به این خفنی که خودش زیرمجموعه داشت، زیر مجموعه ی IGN هست. IGN میشه International Gmae Network و همیشه یکی از معتبر ترین جایزه ها رو به بازی ها می ده. این دو تا جایزه که تو پست زیر اشاره کردم رو هم، من ندادم، IGN داده.:20:
نمی گم CryEngine 2 ضعیفه ولی Crysis مال 2007 و Gears Of War 2 مال 2009، باید صبر کنین Crysis 2 بیاد، شاید اون جایزه ی بعدی رو بگیره چون با CryEngine 3 میاد. ولی اینی که گفتم درست بود چون با آخرین بیلد UE3 اومد، و خود Epic هم گفته یه سری ویژگی برای GOW 2 به موتور اضافه کرده بوده.:5:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876228&postcount=539
آقا نینجا در هر صورت شما چه حوصله ای داری ها، اون پست مال 26 روز پیش بود.:27:
فعلا.:8:
سلامنقل قول:
شما اگه بادقت اون ویدئو ها رو ببینی هیچ مشکلی توش پیش نمیاد واست.:20:
اون مورد همTerrain Editor رو که باز کردی، 20 تا دکمه بالا چپ هست، دکمه ی Paint رو فعال می کنی. بعد هر جا که می خوای ارتفاع بدی، باید کنترل رو نگه داری و کلیک چپ کنی. هر جا هم می خوای عمق بدی، باید کنترل رو نگه داری و کلیک راست کنی، حالا یه بار دیگه اون ویدئو رو ببین، خودش کامل توضیح داده.
تا بعد.:8:
خوب اول بايد يه ترين بسازي بعد برو تو تنظيماتش و تو قسمت ترين patchx و y (اگه مسيرو اشتباه نكرده باشم) رو به يه مقدار تغيير بده مثلا 128 بعد اگه terrain layer setup داري تو content browser انتخاب كن تو همون حالت كه انتخابه بيا رو آرم كوه كه مال ترين اديتوره و اجراش كن و تو قسمت پايين راست كليك كن و add selected layer رو بزن حالا روي پينت (همون قلمي كه انگار ازش داره جوهر ميپاشه)كليك كن تا انتخاب بشه .بعد درحالي كه اديتور ترين در حال اجراست ماوس رو ببر روي ترين و دكمه ي Ctrl رو نگه دار . حالا با راست كليك ميتوني گودي و با چپ كليك بر آمدگي بسازي.نقل قول:
یه چند تا سوال:
تو آنریل از متریال استفاده میشه یا تکسچر؟
برنامه نویسیش چطوریاست؟ زبانش چیه؟؟ من اصلا ندیدم شما تو این تاپیک برنامه نویسی کار کنید!!
یه نما از ادیتور آنریل بذارید.....
ممنون.
به به همه دارن ميان آنريلي شن كه!!!!نقل قول:
خوب تو آنريل بايد تكستچر بياري تو بعد ازش متريال بسازي.
برنامه نويسي آنريل سبك مخصوصي داره درواقع ميشه گفت برنامه نويسي به حساب نمياد برنامه كشيه چون نياز به نوشتن نداره نياز به كشيدن داره.بايد باخط عناصر رو به هم وصل كني.نگاه كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اديتور نما گذاشتن نداره حجم صفحه ميره بالا.شبيه 3dsmax يكم فرق ميكنه.:31: