خیلی ممنون . توضیحاتتون عالی بود .نقل قول:
از این روش تو همه ی تست های این جوری میشه استفاده کرد?
شما کتاب گاج دارین؟
خیلی ممنون . توضیحاتتون عالی بود .نقل قول:
شما کتاب گاج دارین؟
امیدوارم همینطور باشه.نقل قول:
خیلی ممنون . توضیحاتتون عالی بود .
ببین این روش فقط وقتی جواب می ده که فقط کار نیروی اصطکاک بخواد یا نیروی غیرپایستار دیگه ای. البته حتی اگه بخوای کار نیروی اصطکاک رو حساب کنی و نیروی غیرپاستار دیگه ای داشته باشی، اونوقت نمی شه. ( کمتر پیش میاد دو نیروی غیرپایستار باشه و برای همین بیشتر از همین راه می شه حل کرد . ) ( یعنی تغییرات انرژی مکانیکی = مجموع جبری کار نیروی های غیر پایستار )نقل قول:
شما کتاب گاج دارین؟
در مورد کتاب، بله. من فیزیک گاج دارم. ( پیش و پایه ).
ممنون بابت جواب دادن ها. اما من هنور این سوال رو نفهمیدم!:
تو این سوال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طوری جواب داده:
ولی تو تست شیمی ۳ بازرگان نوشته:
چرا گزینه ۲ تو ۱۰۰ گرم ناخالص می دونه ولی بازرگان هرچی که ناخالص هست؟ یعنی چرا بازرگان اشاره ای به ۱۰۰ گرم نکرده؟
من واسه پایه گاج دارم و تا الان هم توی این مورد مشکل داشتم کتاب خوبیهنقل قول:
ولی در مورد پیش همونطور که شما گفتین میخوام خیلی سبز بگیرم . چون به نظرم پیش سختر از پایه باشه .به هر حال
خیلی ممنون ،اگه سئوالی داشتم مطرح میکنم .
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
من واسه پایه گاج دارم و تا الان هم توی این مورد مشکل داشتم .کتاب خوبیهنقل قول:
ولی در مورد پیش همونطور که شما گفتین میخوام خیلی سبز بگیرم . چون به نظرم پیش سختر از پایه باشه .به هر حال
خیلی ممنون ،اگه سئوالی داشتم مطرح میکنم .
یه چیزی یادم رفت ، برای تحلیلی و گسسته چه کتابی بگیرم؟
این سوال رو تو راهنمای جامع کتاب و جزوات نپرسیدین؟نقل قول:
یه چیزی یادم رفت ، برای تحلیلی و گسسته چه کتابی بگیرم؟
اگه ریاضیتون هم مثل فیزیک متوسطه به نظر من اگه وقت هم کم دارین، گسسته گاج سفید رو بگیرین. اگه وقت می کنین ، به نظر من آموزش رمزینه خیلی خوبه. ( هم آموزشه و هم 500 و خورده ای تست و 400 تا مثال. )
برای تحلیلی هم مبتکران عالیه. با این حال گاج هم تعریفش رو خیلی شنیدم ( ولی ندیدم). برای همین از هر کدوم خوشت اومد، همونو بردار و نگران این نباش که شاید ضرر کنی.
متاسفانه تو جریان این سوال نبودم.نقل قول:
چرا گزینه ۲ تو ۱۰۰ گرم ناخالص می دونه ولی بازرگان هرچی که ناخالص هست؟ یعنی چرا بازرگان اشاره ای به ۱۰۰ گرم نکرده؟
اما در مورد سوال ashajee که از عمق ظاهری و واقعی سوال کرده بودن، یه روشی به ذهنم اومد که درست بودن یا نبودنش رو دقیق نمی دونم ولی تا صبح حتما برات می نویسم و می ذارم همینجا و می تونی یه بار نگاه کنی ببینی منطقیه یا نه. ( بین هیچ و راه حل نسبتا درست، راه حل نسبتا درست بهتره )
ممنون وحید جان لطف می کنید. :46:
البته خودم یک چیزایی به ذهنم رسیده: اینکه اول تیغه بالایی رو در نظر نگیریم و عمق ظاهری رو با تیغه پایینی حسابن کنیم. بعد عمق ظاهری بدست اومده رو به عنوان عمق واقعی برای تیغه بالایی در نظر بگیریم و عمق ظاهریو که جواب مساله میشه حساب کنیم.
به نظر شما این راه چطوره؟
فکر کنم شما هم مثل من خیلی به فیزیک علاقه مند باشین ، چون تو کنکور که به این صورت سوال فکر نکنم بیاد، ولی خب سوالت از همه سوالها برام جالبتر بود. بلاخره همه یه نوع تست رو می بینن و حلش می کنن، ولی شما حالت های دیگش رو هم در نظر گرفتین که از این نظر خوشحالم.نقل قول:
البته خودم یک چیزایی به ذهنم رسیده: اینکه اول تیغه بالایی رو در نظر نگیریم و عمق ظاهری رو با تیغه پایینی حسابن کنیم. بعد عمق ظاهری بدست اومده رو به عنوان عمق واقعی برای تیغه بالایی در نظر بگیریم و عمق ظاهریو که جواب مساله میشه حساب کنیم.
به نظر شما این راه چطوره؟
اما در مورد سوال. اولین راهی که من به نظرم اومد دقیقا همینی است که شما گفتین. ولی چون به نظرم پیچیده تر می شد، و شاید مثلا عمق ظاهری تو محیط دوم باشه در صورتی که ما رو محیط اول بحث می کنیم و ممکنه مشکل ایجاد کنه. برای همین رو کاغذ که کشیدم ، سر از تعریف ضریب شکست در آوردم و گفتم شاید این جوری هم بشه. ولی مطمئن نیستم و هیچ تضمینی در صحت این فرمول آخر وجود ندارد، برای همین لطفا اگه مشکلی در فرمول می بینید بفرمائین. بقیش رو خودتون تو عکس ببینید :
لینک عکس :کد:http://up.--------.com/Files3/187befc9a41e4578abcd.jpg
نقل قول:
تحلیلی مبنکران یه کتابه دیگه ، منظورم اینه که تست و اموزشش از هم دیگه جدا نیست؟ اسم نویسندش چیه ؟
بهتر نیست تو همون تاپیکی که گفتم سوالتون رو بپرسین؟ ولی خب تحیلی مبتکران نوشته دکتر محمود نونهال آذر به صورت تست، پاسخنامه ( + درسنامه ) هست. پس آموزش جدا نداره. ولی خب از اونجایی که تستهای مشخص شده، که کدوم نوع رو باید اول بزنیم، روال آموزشیش رعایت شده. در پاسخنامه هم سطح دشواری تست مشخصه. شما که در مورد گاج پرسیده بودین، هم این رو بگم که گسسته گاج هر تستی که درسنامه یا نکته داشته باشه به صورت ستاره مشخص کرده و به همین ترتیب روال آموزشی رعایت می شه.نقل قول:
تحلیلی مبنکران یه کتابه دیگه ، منظورم اینه که تست و اموزشش از هم دیگه جدا نیست؟ اسم نویسندش چیه ؟
ashjaee یه نگاه کن ببین درسته یا نه. اصلا راه خودت رو هم اگه می تونی بیشتر توضیح بدی، بنویس تا ما هم یه چیزی به اطلاعاتمون افزوده بشه.