نقل قول:
عزیز باید عکس بگذاری :46:
Printable View
نقل قول:
عزیز باید عکس بگذاری :46:
با اون تیغت(شوریکن)فقط به زرداش بزن.همین.بعد میمیرهنقل قول:
خب من ميزنم. ميفته. اون زردا قرمز ميشه و دوباره بلند ميشه و حمله مي كنه و دوباره زرد مبشه.نقل قول:
وقتی که افتاد زمین میری نزدیکش اون موجوده روی بدنش را با شمشیرت میزنی چند بار این کارو تکرار کنی می میرهنقل قول:
من یه جا گیر کردم.وقتی که دومین محافظ همونی که یه پتک گنده داره بهم میگه برو گریویر رو بکش من به یه جایی میرسم(بعد از مبارزه اول با گریویر)که سه تا ریل قطار متحرک هست که متحرکن و یه جسمی بزرگی هم هست که میتونی بکشیش و فقط روی اولین ریل متحرک میتونم ببرمش.راه ورود هم در بالا قرار داره که باید با مشت الکتریکی بشکنمش.(این قسمت بعد از گرفتن مشت الکتریکی و باز کردن اون در ابی قفل شده هست).دوستان لطفا کمک کنید.اصلا نمیفهمم.انگار همش یه جای کار میلنگه.با تشکر
خب داداش اونجا باید این کارو کنی:نقل قول:
اون جسم متحرک بزرگ. ببر رو ریل اولی و ببرش بالا،بعد برو رو ریل دومی و ارتفاعشو نسبت به ریل اولی کمتر کن و به همین ترتیب برای سومی.
حالا برو رو ریل اولی و اون جسم سنگینو حرکت بده طوریکه روبروی ریل دومی که ارتفاعش کمتره قرار بگیره.
بعدش زمانیکه دستت رو جسمه هست با مشت الکتریکیت به جسمه ضربه بزن(مشتتو زیاد نگه دار تا خودش بهش ضربه بزنه)
خب دیگه حله با اون قدرتت جسمه میره رو ریل دومی .همین کار رو هم برای ریل سومی انجام بده
گرفتی؟؟؟
بالاخره مار یا به عبارتی کرم دومی رو هم کشیدم :8:
این هم خوناش :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من یه جا گیر کردم! تقریباً آخرای بازیه، دو تا عکس هم گذاشتم ببینید، الان بهم میگه که برو آخرین اشعه رو بیار که آزاد بشم، ولی من نمیدونم از کجا باید برم، چه باید بکنم؟
اون غولی که شبیه آدم آهنی تو مرحله آخر رو چجوری باید بکشم؟:41:
والا تو این بازی همه غولها شبیه آدم آهنی بودن!!!شما اگر عکس بزاری راحتتر میشه کمک کرد...نقل قول:
اون غولی که شبیه آدم آهنی تو مرحله آخر رو چجوری باید بکشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در هر صورت...اگر منظورتون همون غولی هست که اوایل بازی هم باهاش مبارزه می کنین..باید اصول جاخالی دادن رو اول از همه رعایت کنید بعد اینکه روی زمین 2 قسمت هست که میشه دریچه جابجایی ایجاد کرد...فکر کنم متوجه شدی داستان کشتنش چجوریه!(به قسمت روی بازوی همون غول هم خوب توجه کن که یکی از همین دریچه ها هست)
باز هم اگر تصویری از محیط بازی بزاری راحتتر کارت راه میوفته