دوستان من کاردانی نرم افزار دارم و شرکت کردم و فردا امتحان دارم ولی خو هیچی از این درس های ریاضی و فیزیک و شیمی بلد نیستم فکر کنم باید از روش شیر یا خط استفاده کنم برای جواب دادن به سوالات :31: :دی
Printable View
دوستان من کاردانی نرم افزار دارم و شرکت کردم و فردا امتحان دارم ولی خو هیچی از این درس های ریاضی و فیزیک و شیمی بلد نیستم فکر کنم باید از روش شیر یا خط استفاده کنم برای جواب دادن به سوالات :31: :دی
خوب تو دیگه بیش از حد باهاش شوخی کردی :لولنقل قول:
سراسری من ساعت 10 بلند شدم به خدا
مطمئنی پاره وقت همه قبول میشن؟ :10:نقل قول:
من کامپیوتر شیراز زدم پاره وقت اولی
یعنی 100 درصد میارم
خودم هم شیراز هستم(ولی بچه خوزستنا هستیم هاااا :27:)
همه چند تا مداد میبرن و خانواده و این ها می رسونتشون :31:نقل قول:
ما ماشین روشن می کنیم
خیلی ریکس نوار رو می زاریم و می ریم :10:
دقیقا! خیلی بده! تازه اکثرا هم غریبن! تازه غیر از مداد و ساعت و اینا هم چیز دیگه ای نداری که حوصلت سر نره! دیوارها رو میشماریم! :21:نقل قول:
پیام این ایه چی بود ؟ :دینقل قول:
همه چند تا مداد میبرن و خانواده و این ها می رسونتشون
نوار ؟! ژیان دارید ؟ :لولنقل قول:
خیلی ریکس نوار رو می زاریم و می ریم
مگه موبایل نمیشه برد ؟نقل قول:
دقیقا! خیلی بده! تازه اکثرا هم غریبن! تازه غیر از مداد و ساعت و اینا هم چیز دیگه ای نداری که حوصلت سر نره! دیوارها رو میشماریم!
1-متوجه نشدمنقل قول:
2- آر دی بابا :31:
3- نه فکر کنم
وای نه فردا توی سالنی که امتحان میدم 750 نفر هستن و توی اون دانشگاه نزدیک 1000 نفر
سر قضا این همه آدم کجا بوده : دی
حالا خدا کنه یه جا بیاریم : دی
سال سومما ولی به نظرم یه جا قبول شم
هیچی هم نخوندم فقط دینی دوم و زبان پیشو خوندم ....
ولی اختصاصی داغونممممممم
منم دارم کاردانی میخونم گفتیم امسالم در قرعه کشی ازاد شرکت کنیم شاید اسمم در بیاد:31:نقل قول:
ببین پاره وقت بومی خیلی میگیره تقریبا 90 درصد منم تا حالا کسیو ندیدم بگه پاره وقتم قبول نشدم!نقل قول:
منم خودم چون امسال هیچی نخوندم چون دارم کاردانی میخونم پاره وقتم زدم مکانیک که دوستام پارسال حتی اونایی که کاملا تعطیل بودن قبول شدن
پس با این اوصاف پاره وقت خیلی شانس زیاده مخصوصا واسه بومی ها چون خودم دیدم که چه کسایی! مکانیک پاره وقت قبول شدن:18:
بعد از یک استادمون پرسیدم گفت بزن پاره وقت در میاد شک نکن:31:
شما فقط برای اینکه مشکلی پیش نیاد اسمت رو بنویس بعد بیا بیرون:31:
آقا پشت کارت رو میخواد پر کنیم ؟
اثر انگشت میخواد ؟