دوستان ما که نمیتونیم بازی دانلود کنیم ، الان نسخه های موجود تو بازار ایران چجوریه؟ این کرکی که دادید برای اونا قبال استفادس؟ خودشون کرک دارن؟ لطفا راهنمایی کنید. هر روزی که نمیتونم اسپلینتر سل جدید و بازیکنم دپرس تر میشم!
Printable View
دوستان ما که نمیتونیم بازی دانلود کنیم ، الان نسخه های موجود تو بازار ایران چجوریه؟ این کرکی که دادید برای اونا قبال استفادس؟ خودشون کرک دارن؟ لطفا راهنمایی کنید. هر روزی که نمیتونم اسپلینتر سل جدید و بازیکنم دپرس تر میشم!
میشه کرک 17 مگی را در رپید آپ کنید؟ هات فایل فیلتره! مرسی
با سلام
من بازی رو نصب کردم اون کرک 17 مگی رو هم ریختم تو پوشه بازی ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از لوگوی یوبی و یه سری نوشته دیگه تو صفحه لود که یک صفحه سیاه هست با سه تا نقطه سفید که گوشه تصویر می چرخند گیر می کنه هیچ اروری هم نمیده .لطفا کمک....
کد:WWW.NILOOFARABI.COM
چند روزی هست که نیلوفر آبی بازی رو آورده.بازی هایی هم که میاره از نظر کرک بدون مشکل هستن. بروبکس مشهدی میتونن از اونجا تهیه کنن.
نه عزيز....پوشه جدا نصب ميشن...:46:نقل قول:
به سلامتی ازادی اینجانب از BAN اجماعا بزن کفو :8:
کرک معتبر بازی :
دو تا کرک از SKIDROW هست که میتونه مشکل گشا باشه !!!!!کد:
http://gf.wiretarget.com/splinter_cell_conviction.htm
نقل قول:
منم تهرانم بازیو دیروز خریدم
من که بازیو خریدو نصب کردم دیگه هیچ نیازی به کرک از اینترنت نداشتم.خود بازی خیلی راحت اجرا شد
نه نیازی به کانکت شدن داشت نه چیز دیگه
فک کنم خود بازی کرک شده بوود توو دی وی دی :D چون یه فایل skid row توش بوود
واسه من 3تا دی وی دی بوود
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
نقل قول:
یه بار دیگه بازیو نصب کن این دفغه کرک 17 مگی رو نریز
قبل اینکه بریزی بازی رو اجرا کن
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
نقل قول:
کرک skid row رو دی ال کن اونجا که بازو ریختی کپی کن دیگه نیازی هم به اینترنت نداری حل میشه ایشالا
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
اجرا که میشه ولی احتمالا باید تنظیمات رو بذاری روو mediumنقل قول:
من با 9500 همه رو گذاشتم روو high روون اجرا میشه
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
کرکش که اومده توو بحث هم هست اگه واسه شما ف ی ل ت ر بود بگین من از یه جا دیگه واستون آپ کنم لینکشو بذارمنقل قول:
من اين كرك رو دارم و تو محل بازي هم كپي كردم.اما همين اورو رو ميده. متوجه نشدم منظورت از دي ال چيه؟نقل قول:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
يه سرو ايموليتر مثل واسه اسسينيس كريد 2 براي اين بازي وجود نداره ؟