[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دوباره رامبد و يه سوتي تازه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عادت دارم هميشه وقتي موبايل کسي به دستم ميرسه سريع آهنگ موبايلش رو عض ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه طرف تو گوشيش صداي خروس رو داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو واسه زنگ گوشي انتخاب ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه روز رفتم خونه يکي از بروبچ شبم اونجا بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح روز بعد هم از خونه دوستم رفتم اداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 10 هم يه جلسه مهم داشتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا همه کارمندان گوشيشون رو موقع جلسه در حالت سايلنت (بيصدا) قرار ميدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم يادم رفت گوشيم رو سايلنت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااي يهو گوشيم زنگ زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوست داشتم اون موقع زمين دهن باز کنه و !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميدوني چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دوستم زنگ گوشيم رو صداي الاغ گذاشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که هول شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گوشيم رو نميدونستم توي کدوم جيبم گذاشته بودم
يهو رييسمون گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيزم دنبال الاغت ميگردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همين موقع بود که ديگه سکته رو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]