spb bakup بهترین برنامه بکاپ هستنقل قول:
یه سرچ بزن ببین تو انجمن هست ؟
کور پلیر بهترینشهنقل قول:
core player 1.36 اخرین ورژنشه
ولی 1.32 فکر کنم بهتر کار کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
spb bakup بهترین برنامه بکاپ هستنقل قول:
یه سرچ بزن ببین تو انجمن هست ؟
کور پلیر بهترینشهنقل قول:
core player 1.36 اخرین ورژنشه
ولی 1.32 فکر کنم بهتر کار کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
یه چند روزی هست که هر بار گوشی رو به pc وصل میکنم ساعت گوشی یک ساعت میره جلو!به نظر دوستان مشکل از چیه؟!:41:
سلام
یه چند روزی هست که هر بار گوشی رو به pc وصل میکنم ساعت گوشی یک ساعت میره جلو!به نظر دوستان مشکل از چیه؟
مشکل از ساعت کامپیوتر شماست.
ولی ساعت pc من که درسته!!نقل قول:
گوشی دیگه ایم هست که به کامپیوترت وصل بکنی؟
چون من قبلا با گوشی سونی اریکسونم این مشکلو داشتم؛یه اشکالی تو pc suite پیش اومده بود که ساعت گوشیمو جابجا میکردچون ما 4تا گوشی سونی اریکسون دارم که مدلاش فرق میکنه.گوشی داداشم ساعتش درست بود ولی مال من میرفت جلو.
اگه ساعت کامپیوترت دقیقا مثل گوشی شماست احتمال داره از اکتیو سینک باشه،دقیقا مشکلی که من با پی سی سوئیت داشتم.
شایدم بخاطر یکی از نرم افزارهایی هستش که نصب کردید.
سلام.. مال منم اینجوریه..ساعت کمپیوتر درسته..اما هر وقت گوشی رو میزنم ساعت گوشی رو یک ساعت میکشه جلو..مجبور شدن ساعت کامپیوتر رو یک ساعت عقب نگه دارم.
كسي نيست جواب سوال منو بده؟؟؟؟نقل قول:
این واسه اینه که خارجی ها هم ساعتشون رو از یه تاریخی یه ساعت جلو میکشند هر سال روزش رو دقیق یادم نیست ولی یکی دو روز قبل عید ماستنقل قول:
پس کامپیوتر هم خودش یه ساعت میکشه جلو و وقتی گوشی به pc وصل میشه اون رو هم میکشه جلو
باید تو گوشیتون تو تنظیمات اولیه daylight رو تیک میزدید اینجوری گوشیتونم خودش اتوماتیک یه ساعت میکشید جلو ساعتش رو
(مال من که اینجوری بود)
دوستان اين گوشي منشي تلفني داره؟
اگه داره از كجا بايد تنظيمش كرد؟
نه ندارهنقل قول:
برنامش هست که درست حسابی کار نمیکنه
یعنی رو هیچ پاکت پی سی کار نمیکنه