بازم تشکر از همه علی الخصوص بهزاد عزیزم.
من برنامه Vito Sms Chat رو نصب کردم و بعدش Remove کردم. اما از اون به بعد هر موقع SMS میدم ، موقع Send شدن هم Alert می ده. می نویسه Message Sent.
می خوام این Alert رو disable کنم.
بعد جوری رفته تو مخم .
Printable View
بازم تشکر از همه علی الخصوص بهزاد عزیزم.
من برنامه Vito Sms Chat رو نصب کردم و بعدش Remove کردم. اما از اون به بعد هر موقع SMS میدم ، موقع Send شدن هم Alert می ده. می نویسه Message Sent.
می خوام این Alert رو disable کنم.
بعد جوری رفته تو مخم .
سلام من 6220 کلاسیک دارم می خوام با touch viva عوض می کنم هر کی خواست بگه
در مشهد
اول بگو چرا remove کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟.. من که خیلی باهاش حال میکنم..نقل قول:
واسه رفع اون مشکل نرم افزاری که میذارم رو نصب کن بعد برو تو نرم افزار از قسمت مسیجش send notification رو disable کن .. نت فریم ورک هم باید نصب باشه .. نسخه 3.5 تا این نرم افزار کار کنه .. لینک اونو هم میذارم .. موفق باشید.:11:
[html]
http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool/downloads/40-advanced-configuration-tool-downloads/17-advanced-configuration-tool-33-cab-install.html
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=E3821449-3C6B-42F1-9FD9-0041345B3385[/html]
سلام
من اهل کرمانم، اینجا یه مغازه هست که گوشیو بدون
گارانتی 250 میده. البته هندزفری هم داره..
نظرتون چیه؟ آیا خوب میده؟ در ضمن ما که خیری
از گارانتی ندیدیم، بدون گارانتی چطوره؟
ممنونم.
دوستان یه سوال دیگه!
به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
لطفا جواب کلی بدید:
touch viva یا lg ks20
توی تهران ارزونتره من اطلاعی در مورد فروش در شهرستان ها ندارم ، من خودم با گارانتی خریدم با اینکه هندزفری نداشت ، اما به نظرم خیالت راحته که می تونی کسیو مسئول خرابی بدونی ، من خودم به شخصه در مورد PPC ترجیح میدم گارانتی داشته باشه ، بازهم میل خودت ! اما به نظرم ارزش ریسکشو نداره.نقل قول:
باز اساتید بیان نظری بدن !
-------------------------------------------------------------------------
در راستا
من نمی تونم تو گوشیم Touch Flo 3D داشته باشم ؟ چرا ؟
و اینکه یه نرم افزار می خوام مثل Eye Photo ، که Finger Friendly روونی داشته باشه نه مثل Htc Album که بعد هر ّFinger Slide کلی طولش میده تا بره عکس بعدی.
این Image Viewer نرم افزار Spb Shell 3.5 خیلی باحاله نمی شه اونو جدا نصب کرد ؟
مرسی !
سلاام. يه بار اينو فكر كنم پرسيدي جواب هم دادم.نقل قول:
سلام
من اهل کرمانم، اینجا یه مغازه هست که گوشیو بدون
گارانتی 250 میده. البته هندزفری هم داره..
نظرتون چیه؟ آیا خوب میده؟ در ضمن ما که خیری
از گارانتی ندیدیم، بدون گارانتی چطوره؟
ممنونم.
اولا كه گارانتي تو ppc خيلي مهمه. البته گارانتي نه، بيمه!!!!!
چون تاچ هست و يه وقت از دستت افتادو تعطيل شد رفت پي كارش. بيمه نامه اي كه رو اين گوشي ميدن تظمين ميده كه هر چي شد گوشي تا يك سال عوض مي كنيم. البته اينو بگم كه اگه دنبال ايني كه رام گوشيتو يه روز در ميون مثل بعضي بچه ها عوض كني كه بيخيال گارانتي چون اولين باري كه رام غير رسمي بريزي گوشيت از گارانتي خارج ميشه.
اوني كه داره هنزفري رو روش ميده 100 % اصل نيست. يعني خودشون اومدن همه چيزشو عوض در عوض كردن و تحويل شما دادن پس از اون گوشي بر حذر باش چه بسا ديدي باتريش قلابي بود و شارژرش فلان بود و ...
من جاي شما بودم اونو نمي گرفتم. تهران هم اگه بخواي بخري بدون گارانتي پيدا نخواهي كرد. گشتم نبود نگرد نيست.
راجع به اين سوالتون هم توضيح دادم.نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه!
به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
لطفا جواب کلی بدید:
touch viva یا lg ks20
من با اون گوشي lg كار نكردم كه بدونم سرعتش خوبه يا نه ولي اگه واسه شما كيفيت و اطمينان به گوشي مهمه اچ تي سي بگير چون يكي از بهترين سازنده هاي پاكت پي سي در جهانه اما lg چي؟؟؟ تازه كار تو ppc و تازه كار تو تاچ واه واه واه...
در كل من htc زو پيشنهاد مي كنم تا lg ...
شما مي توانيد تو گوشي خود Touch Flo 3D داشته باشيد. چرا هم نداره. برو برنامش رو از موبايلستان بگير نصب كن (نمي دونم تو اين سايت باشه يا نه) البته به دليل نبود امكانات و استفاده از سيستم دايل آپ من نتونستم دانلود كنم علاقه اي هم نداشتم. برو فروماشو بخون ببين اگه مجلي نداره نصب كن.نقل قول:
من نمی تونم تو گوشیم Touch Flo 3D داشته باشم ؟ چرا ؟
و اینکه یه نرم افزار می خوام مثل Eye Photo ، که Finger Friendly روونی داشته باشه نه مثل Htc Album که بعد هر ّFinger Slide کلی طولش میده تا بره عکس بعدی.
این Image Viewer نرم افزار Spb Shell 3.5 خیلی باحاله نمی شه اونو جدا نصب کرد ؟
مرسی !
eye photo كه خيلي مزخرفه. ولي سيستم فينگرش خوبه. پيشنهادي ندارم....
و وقتی دوباره رام رسمی بریزی گوشیت شامل گارانتی میشه و نمایندگی نمیفهمه که شما فبلا را غیر رسمی ریخته بودی:27:نقل قول:
نه عزيزم اگه آنلاك كني ديگه لاك نميشه.نقل قول:
سلام بهزاد جان
آقا هر گوشی ای که گارانتی داشته باشه بیمه هم هست؟
بنابر گفته های شما میخوام بیمه داشته باشه.
ممنون.