رفیقم که نیست....باهاش آشنام خونشون هم نزدیک خونمونه باهاش سلامو علیک دارم....
آره راست میگی تو ماشین پلاک دار میخوای...
Printable View
رفیقم که نیست....باهاش آشنام خونشون هم نزدیک خونمونه باهاش سلامو علیک دارم....
آره راست میگی تو ماشین پلاک دار میخوای...
سلام به همه دوستان
مصرف بنزین در هر خودرویی باید بر اساس وضعیت و ساختار فیزیکی آن ماشین سنجیده شود.اینکه تا یکی ازآنها از نظر ما مصرفش بالاتر از حد انتظارمان بود دلیل بی کیفیتی آن نیست.
خودروهای آمریکایی برای زمان خودشان دارای استانداردهای بسیار بالای کم کردن مصرف سوخت بودند و البته در این راه خوب هم پیش رفتند.آنها به جای کم کردن وزن ماشین و کم شدن ایمنی مثل پلاستیکی شدن قطعات و سپر و یا نازک کردن بدنه سعی در بهبود کارایی موتور داشتند و دارند...
الان در ایران ماشینهای بسیار مشکلسازی وجود دارد که کسی هم متوجه آن نیست..نیسان پاترول یکی از آنهاست با یک موتور بسیار مورد دار و پرمصرف و بدنه زشت و سنگین...تازه بعد از سالها شرکت نفت به فکر جایگزینی آنها افتاد...
اگر به جای آن موتور 6 پاترول موتور نوا سوار میکردند بسیار بهتر بود..
بد نیست بدانید موتور پاترول یک تقلید شکست خورده از موتورهای دوج جنگی آمریکایی در جنگ جهانی دوم است(که نمونه های آن در شمال کشور تردد میکنند و یا میکردند)راستی آنها هم جمع میشوند؟؟!!!
همانطور که دوستان اشاره کردند تعداد بسیار کم آمریکایی و تردد کم آنها در خیابان اصلا چیزی نیست که بتوان آنها را عامل کمبود بنزین دانست و البته صاحبان آنها هم ترجیح میدهند کمتر راه بروند تا کمتر آسیب ببینند..(به علت زیاد شدن نو تصدیقهایی که از رانندگی فقط گاز دادن را بلدند و به در و دیوار میکوبند..)
اگر جمع کردن ماشینهای قدیمی خوب بود مطمئن باشید خود آمریکایها از ما زرنگتر بودند و اول از همه این کار را میکردند...الن توی امارات هم کم کم برای این قدیمیها ارزشی قائل شدند و برنامه هایی در مورد بازسازی انواع موستانگ و کامارو و پونتیاک و..در تلویزیون دیدم..حالا ما آنقدر پیشرفته شدیم که باید فقط و فقط نو سوار شویم؟؟؟؟
بهتر است اول از هواپیماهای فرسوده خودشان شروع کنند که 100 تا 100تا ملت را راهی آن دیار میکند..
یا قطارهای زهوار در رفته که مدام از ریل خارج میشود و توی تونل دود وارد آن میگردد و خفگی ایجاد میکند...
یا اتوبوسها که دیگر یک قتلگاه متحرک شدند...
دیگر از کجا بگویم جناب black black ؟
دلم خیلی پر است و نمی توانم سکوت کنم...
تشکر...
نقل قول:
عزیزم من که قاتل ماشین امریکایی نیستم اتفاقن خیلی هم عاشقشونم منتها به شرطها وشروطها
بله استانداردهای ماشینای امریکایی در حد زمان خودشون خیلی عالی بوده ولی الان چی ؟همون سرعتی رو که اونها با یا موتور 8 سیلندر 5700 سی سی میزنن یه ماشین 1600 سی سی 4 سیلندر میزنه به نظر شما این ضعف محسوب نمیشه؟به نظر من اولین شرط واسه داشتن یه ماشین امریکایی کم مصرف بودنش نسبت به ماشینای زمان حاله که اونم با راهی جز عوض کردن موتور با مدلهای جدیدتر میسر نمیشه (که نزدیک به 99 درصد کسایی که امریکایی دارن این کارو نکردن ونمیکنن)
خواهشن بحث ماشین رو با هواپیما واتوبوس قاطی نکنید ما تا حالا اینهمه با هواپیما و اتوبوس اینور اونور رفتیم یه خراش کوچولو هم برنداشتیم
عزیز من یعنی شما ایران رو با امریکا و امارات مقایسه میکنی؟
ظرفیت تولید بنزین ایران با یه تعداد پالایشگاه قدیمی درب داغون محدوده
میگم قیمت بنزین امرکا ازاده لیتری چندین هزار تومنه اونوقت شما داری با بنزین لیتری چنصد تومن ایران مقایسش میکنی؟!
من نمیدونم چرا بعضی ها واسه خرید یه وسیله 4 چرخ که هدف اصلی ساختش راحت کردن حمل و نقل بوده اینقدر تعصب به خرج میدن حالا ماشین امریکایی نباشه شما به مقصد نمیرسی؟!
سلام..
دوست عزیز من جناب black
اینجا محل صحبت در مورد بازسازی کامارو 1970 است و نه چیز دیگر..اگر خیال جر و بحث بی مورد دارید لطفا در پستهای دیگری که برایش در نظر گرفته شده بروید چون گوش من و بقیه دوستان از این نصایح به واقع خسته شده است....
خواهش میکنم دیگر ادامه ندهید چون حفهای شما برای عده ای خاص قابل قبول است .
لطفا به خواست اکثریت در اینجا احترام بگذارید و دیگر ادامه ندهید..
ولی بچه ها توجه دارید هنوز کسی نتونسته تیپ کاماروی منو بفهمه؟؟!!!!
کلآ ما هر چی ماشین داریم ماشینهای عجیبی هستن..!!:31:اون از ایمپالا که همچین وین کدی براش ساخته نشده!!!!
اینم از کامارو که تیپش معلوم نیست......
ss که نیست چون کارب 4 دهنه داره اس اس
rs هم میگن نیست چون Rs سپر 2 تکه داره....
بیس هم نیست چون که بیس موتورهای 250 و 307 داره که مال من 350 هست....
کامارو جان نظر شما چیه؟
عکس از جلو پنجره یادم رفت بگیرم الان هم شبه فردا میگیرم....
این پست اخرم تو این تاپیکه امیدوارم پاک نشهنقل قول:
فکر نمیکنم صحبت در مورد سیاستهای دولت هم ربطی به تاپیک باز سازی کامارو داشته باشه مقصر کسیه که اول تاپیکو به بیراهه کشیده
لطف کنید برای من تریپ عشق امریکایی و ارمانی پیاده نکنید چون اگه من گیر یه سری مسایل نبودم تا الان هزار باره امریکایی گرفته بودم از بچگیمم قاطی امریکاییهابودم خصوصا کامارو حتی قبل از اینکه بدونم چی هست واسمش چیه عاشقش بودم
من شمارو نصیحت نکردم به طور کلی دارم وقایع رو روشن میکنم خوبه کهانسان یه خورده فراتر از حد خودشو ببینه وبه خاطر موضوعات بزرگتر از مباحث کوچکتر و کم اهمیت تر گذشت کنه
در هر حال امیدوارم که هر چه سریعتر مبحث ماشینای فرسوده تموم بشه که نه شاهد معترضینی چون من و نه شاهد طرفداران متعصبی چون شما باشیم
امیدوارم تو فروم پی سی ورلد فروم ایران ماسل کارز شماره 2 راه نیفته
از همه اينا گذشته قصد بي ادبي نداشتم بلك جان ولي حرفهاي كامارو جان كاملا صحيح و متين هست
وقتي يارو لامبور گيني مورسيه لاگو وارد ميكنه و با 12 سيلندر به گفته مجله ماشين چيزي حدود صدي 28 ميسوزونه
ما حق نداريم با ماشين آمريكايمون تفريح و عشق و حال كنيم؟ تفاوت ما با همون آقا كه ماشين 500 ميليوني ميخره نداشتن پولشه و گرنه
اون خلق خدا هست و ما هم همونطور
در مورد رسيدن به مقصد با ماشين آمريكايي يا غيره فرقي نداره ولي اينا همه عشق هستن من نميرم به فرض مثال يه كامارو بخرم چون پول ندارم يه هيونداي كوپه بخرم با مصرف صدي 8 و شتاب بالاتر از آمريكايي ها اين علاقمه كه ميرم ماشين آمريكايي ميخرم و كسي كه علاقه و عشق داره اين چيزا براش مهم نيست.....
جناب blackنقل قول:
کمی به عقب برگردید و ببینید چه کسی این تاپیک را به بیراهه کشید؟؟؟
ما که با استفاده از تجارب حقیقی و روزانه ای که با ماشینهای آمریکایی داریم و بر اساس آنها نظر خود را میدهیم و یا شما که با استفاده از شعارهای تکراری یک مبحث تجربی و علمی را مخدوش میکنید؟؟
تا قبل از تشریف آوردن شما از این چیزها توی این تاپیک نبود...
حتی چند وقت قبل همه ما از فرم گفتاری و نوشتاری یکی از دارندگان سایتی در مورد خودروهای آمریکایی انتقاد کردیم وی با مقداری تند روی ارزش خودروهای مثل ب ام و و بنز و غیره را زیر سوال برده بود اما هیچ کدام از ما با وی هم آواز نشده و بلکه از این شیوه سخن گفتن انتقاد کردیم... ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه همی ما طرفدار و دوستدار خودروهای آمریکایی هستیم ولی احترام به نظر دیگران در وهله اول رفتار قرار دارد...میتوانید به صفحات قبل مراجه کنید و خودتان ببینید...
ما در اینجا به چیزی تعصب نداریم بلکه با همدیگر علایق خود را به اشتراک گذاشتیم.اگر روی مسئله ای تاکید میکنیم حتما دلیل خوبی هم برای آن داریم اما اگر دیگران نمی توانند و یا نمی خواهند درک کنند این دیگر مشکل ما نیست.
من باز هم تکرار میکنم لطف کنید اگر میخواهید در اینجا مطلبی بگذارید در چها چوب قوائد و قوانین سایت عمل کنید همانطور که همه ما که تا الان در اینجا مطلب نوشتیم از این حدود فراتر نرفتیم که اگر اینجور بود تا بحال در این تاپیک را تخته کرده بودند...
ماجرای خودروهای فرسوده نیز تمامی نخواهد داشت چون حد اقل سالی چندین هزار دستگاه به مرز سنی مورد نظر میرسند و نمی توان همه را یک شبه رد کرد..دولت محکوم است که بودن ما را باور و قبول کند..
امیدوارم دوستداران بیشتری با ما همراه شده و تاپیکهای بیشتری نیز در مورد خودروهای آمریکایی ایجاد شود..
سلام و تشکر از لطف همه
من فکر میکنم چون ماشینهای آمریکایی سالهاست در ایران هستند و خیلی از قطعات آنها با قطعه اورجینال عوض نشده از حالت اصلی خودش خارج شده و به این شکل نا هماهنگی که شما هم اشاره کردید در آمده اند..شاید کامارو شما واقعا یک SS باشد اما موتورش عوض شده...
باید دنبال یک سایت مرجع باشیم تا بادادن شماره های سریال پشت شیشه شاید بتونه مشخص بکنه که دقیقا جریان چیست؟؟
این مطالب را در یک تاپیک پیدا کردم شاید جالب باشه..
آئین نامه خودروهای کلاسیک
نویسنده : کمیته کلاسیک فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی
۱۶ بهمن ۱۳۸۵
بر اساس دستورالعمل اجرایی ماده 7 آئین نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده مصوب 26-6-82 آئین نامه تعیین ضوابط خودروهای کلکسیونی به شرح ذیل به تصویب کار گروه مربوطه رسید .
ماده 2) تعاریف
2-1- خودروهای کلکسیونی : به طور کلی خودروی کلکسیونی به موجب این آئین نامه به سه نوع 1- آنتیک 2- کلاسیک 3- با ارزش معنوی تقسیم می شود
2-2- خودروی آنتیک : خودرویی که بیش از 50 سال از تولید آن گذشته باشد .
2-3- خودروی کلاسیک : خودروی است که از تولید آن بیش از 25 سال گذشته باشد و عواملی چون طراحی خاص آن – مهندسی ساخت – سبک استفاده از آن و یا حتی سلامت کامل فنی و یا کاربردی آن بعد از گذشت بیش از دو دهه می تواند بر ارزش آن اضافه نماید .
2-4- خودروی با ارزش معنوی : این نوع خودرو همان طور که می تواند مشمول بند 2 و3 تعریف شده بالا باشد ، از طرفی به دلیل وابستگی احساسی و موروثی و یا تاریخی آن نزد مالک بسیار با ارزش است .
2-5 معاینه فنی خودروی کلکسیونی : متناسب با استاندارهای زمان تولید آن انجام می گیرد
2-6 شناسنامه خودروی کلکسیونی : سندی است مبنی بر کلکسیونی بودن یک خودرو که کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی آن را بر اساس ضوابط تشخیص خودروهای کلکسونی به تصویب کار گروه رسانده و آن را صادر می نماید .
2-7 پلاک کلکسیونی : پلاکی که توسط معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا پس از اخذ برگ معاینه فنی و بر اساس معرفی کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی برای خودروی کلکسیونی صادر و مجوز تردد آن محسوب می شود. این پلاک می تواند بر اساس شخصی و یا دولتی بودن خودرو صادر شود .
2-8کار گروه : عبارت است از گروه کارشناسی کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی که در ماده 7 آئین نامه نحوه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ( مصوبه شماره 2508 / ت 22175ه مورخ 24-1-132) آمده است .
ماده 3 ) صدور شناسنامه و پلاک مخصوص خودروی کلکسیونی
3-1- مرجع تشخیص و صدور شناسنامه خودروی کلکسیونی کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی میباشد.
3-2- نحوه تشخیص و ریز ضوابط مربوط به انواع خودروهای کلکسیونی وصدور شناسنامه مخصوص ، توسط کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی تعیین و به تصویب کار گروه خواهد رسید.
3-3- مرجع صدور پلاک کلکسیونی بعهده معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا می باشد.
3-4- مراحل اجرائی اخذ پلاک کلکسیونی :
1- کارشناسی خودرو توسط کار گروه کمیته کلاسیک فدراسیون
2- صدور شناسنامه کلکسیونی توسط کمیته کلاسیک فدراسیون
3- معرفی خودرو پس از مراحل فوق جهت اعزام به مراکز معاینه فنی
4- صدور پلاک کلکسیونی توسط ناجا پس از طی مراحل فوق و ارائه مدارک قانونی مبنی بر احراز هویت و مالکیت خودرو
تبصره : 3-4 الف : اخذ پلاک کلکسیونی مشروط به اخذ معاینه فنی خودرو می باشد
ب: نقل و انتقال خودروی کلکسیونی که به تشخیص کار گروه کمیته کلاسیک آمادگی بازسازی استاندارد داشته باشد پس از اخذ شناسنامه خودروی کلکسیونی بلامانع است بدیهی است این خودرو تا زمان اخذ معاینه فنی مجاز به تردد نمی باشد .
3-5- مدت اعتبار معاینه فنی خودرو کلکسیونی بر اساس استاندارد های بین المللی دو سال می باشد .
3-6- پلاک جدید کلکسیونی به منزله مجوز تردد خودرو است . تردد غیر مجاز این خودروها تخلف محسو.ب شده و مجازات آن توسط معاونت راهنمائی و رانندگی ناجا تعیین خواهد شد .
3-7- پس از صدور پلاک جدید کلکسیونی پلاک قبلی خودروی مربوطه به عنوان یک عنصر تزئینی و تاریخی نزد مالک حفظ خواهد شد .
ماده 4) عوارض و هزینه ها
4-1- هزینه صدور شناسنامه خودروی کلکسیونی به ازاء هر سیلندر 50.000 ریال میباشد که باید در وجه حسابی به نا م فدراسیون اتومبیلرانی ( کمیته کلاسیک ) واریز میشود.
4-2- نرخ عوارض مربوط به صدور پلاک کلکسیونی متعاقبا توسط معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا تعیین و به تصویب خواهد رسید.
4-3- مالیات خودروهای کلکسیونی به ازاء هر سیلندر 30.000 ریال می باشد که باید به حساب شهرداری واریز شود.
4-4- مرجع بازنگری و اصلاح در عوارض و هزینه های مذکور در این ماده بر اساس تفاهم نهادهای ذکر شده می باشد .
ماده 5) معافیتها
5-1- خودروهای کلکسیونی که در نهایت موفق به اخذ شناسنامه و پلاک کلکسیونی شده اند جزء خودروهای فرسوده محسوب نمی شوند و بعد از اخذ معاینه فنی هیچگونه ممنوعیت تردد ندارند .
5-2- خودروی کلکسیونی که مجاز به تردد می باشد می تواند سالانه حداکثر تا 5.000 کیلومتر مسافت تردد نمایند و بدیهی است در صورت مشاهده تخلف به ازاء هر کیلومتر .جریمه ای معادل 20.000 ریال توسط معاونت راهمکایی و رانندگی ناجا مشمول جریمه خواهد شد.