باشه سفارش میدم.نقل قول:
آدرس بده.
Printable View
باشه سفارش میدم.نقل قول:
آدرس بده.
بیخیال انگاری واقعا مجانیه:31:
تو این مجله نوشته از سی پیوی dual 332 استفاده میکنه و منظورش این نیست که از دوتا 332 استفاده میکنه.نقل قول:
اگه شما با دوتا گوشی کار کردی من هردوتا گوشیرو دارم.
چیپ با فلش زنون چه ربطی دارن که شما مقایسشون میکنی.
ببین هدف از گذاشتن دوربین رویه گوشی این نیست که با دوربین دیجیتال مقایسه بشه.
شما اگه با ان86 و فلش روشن یه فیلمبرداری بکنی بکلی نظرت در مورد فلش زنون عوض میشه.
ان 82 محصول 2سال پیشه و قطعا امتیاز بیشتری نسبت به ان86 وان97 میاره.
شما ان 82 رو با یه گوشیه مثلا ان79 بزار کنار هم.
برنامه نصب کن یا تو منو بچرخ ویا کارایه دیگه اونوقت متوجه میشی ان 82 مقداری از اونها کم میارهه.
چون ان 82 332 هست ولی cpu اونها 369.
در ضمن یبار یه مطلب با عکس از عملکرد cpu ان82 دیدم و کاملا توضیح داده بود که حتی کدوم قسمتش
چه وظیفه ای داره.اگه دیدمش برات لینک میکنم.
منم مثل تو اولش فکر میکردم cpu ان82 اینجوریه که این مطلبو دیدم نظرم عوض شد.
من همین حالا هم میگم ان82 گوشیه خوبیه و خیلی از حریفهای بالاتر از خودشو حریف هست.
اما مقایسه هایی که من با ان86 کرد کاملا پایینتر از ان86 هست.
اگرم حرفمو در مورد سی پیو قبول نداری یه نظر سنجی بزن تا کسایی که خیلی واردترن مثل یونس و خیلی های دیگه حرفه منو در مورد سی پیو تایید کنن.
cpu رو total جان درست میگن منظور از 2 هسته ای این نیست که دو تا داشته باشه و جمع بشه ... و به نظر منم 86 از ان 82 در سطح بالاتری قرار داره ولی فاحش نیست ... خوب قیمتشم بالاتره ...
سي پي يو 82 دال كور هستش
درسته
2 تا هسته داره
اما يه هسته مخابراتي يه هسته محاسباتي
اشتباه نكنين!
فکر کنم بد برداشت کردی علی جان حرف شما درسته ... منظور بنده هم این بود که دو تا هسته داره ولی 2 تا cpu نداره که بشه 664 ... یک cpu دو هسته ای داره که از تکنولوژی بالاتری نسبت به تک هسته ای ها بهره میبره ...
مانند رم های قدیمی کامپیوتر ddr و ddr2 و ... که کینگ استونا باس 333 یا 444 ذاشتن و ژل ها بالاتر بودن...در حالی که هر 2 همون 512 بودن
و تفاوتش در همین حد هستش
سلام دوستان
من چند تا سوال دارم:
1- من تازه گوشی رو تازه خریدم و میخوام هک کنم که نیاز به ساین در هر نصب برنامه نداشته باشم آیا هکی هست که بصورت یه فایل اجرائی نصبی باشه؟و راحت هک کنم
2- یه توضیخ در مورد این انگیج بدین که چیه و برای استفاده اش چی لازمه و چطور؟
3- میگن با آپدیت مشکل صدای زمان فیلمبرداری حل میشه راحت ترین راه اپدیتش چیه؟
من چون اینترنت پر سرعت ندارم می خوام ببرم بیرون این موبایلیها ولی از کجا بدونم که اونا واقعا اپدیت کردن؟یه کدی هست که میزنی ورژن اپدیتت رو میاره اون چیه تا قبل و بعد اپدیت اونا بزنم که سرم کلاه نره؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه.
1:باید فایل cer و key رو از یجا گیر بیاری.تویه قسمت هک گوشیهای موبایل هست.کار سختی نیست هک کردنش.
2:یکسری بازی هستن.به عنوان پیش فرض تو خود گوشیتون نصبه و با چنتا بازی.
3:والا من مشکلی تو همون فریم ور اول نداشتم ولی آره میگن درست شده.
این کد رو بزن (#0000#*) ورژن گوشیتو نشون میده که احتمالا الان باید 10 باشه.
پست من در جواب پست اون دوستمون بود نه پست شمانقل قول:
ضمنا دو هسته اي بودن دليلي بر پيشرفته بودن نيست
الان شركت هاي سازنده ي سي پي يو موبايل
رو آوردن به سيستم هاي تك هسته اي
و مهم تر از اون توان هسته ي سي پي سو و فناوري ساخته اون و تواني كه مصرف ميكنه هستش
الان آخرين تكنولوژري ساخت سي پي يو موبايل 45 نانو متري هستش
كه تو هسته هاي كورتكس بكار رفته
كه علاوه بر فركانس توان مصرفي پايين تري دارند
نقل قول:
خوب اینکه cpu های کورتکس یکی از برترینهاست شکی نیس ... و اینو میشه از hd و ایفون متوجه شد
اما سوالم اینه ..
همین cpu دو هسته ای باشه قویتره یا تک هسته ای ... یعنی همون 600 ساخت همون شرکت .. تک هسته ایش قدرتمند تر عمل میکنه یا دو هسته ایش! :11: