MEHFARJ الان فكر كنم هر ورقش 10 تومنه
Printable View
MEHFARJ الان فكر كنم هر ورقش 10 تومنه
*raha از امتحانا نگو كه هربار بهش فكر مي كنم اصلا برام قابل تصور نيست چي ميشه... :-(orp اينا رو انجام دادي و موثر بوده؟من تا حالا نشده 5 دقيقه به هيچي فكر نكنم يا شب زود بخوابم ولي خيلي ها اينطورن و مشكلي هم ندارن
نقل قول:
100% موثر - فقط هیمن که شب زود بخوابی خودش خیلی موثر هست ... یکی از مواردی که باعث شد من دچار این مشکل بشم خواب نامنظم و دیر خوابیدن بوده ... ولی همه اینایی که گفتم رو انجام بدین تاثثیر خیلی خوبی میبینید
یادمه اون اوایل یجا تو نت خونده بودم که مصرف کلپرمین تا رفع کامل علائم آی بی اس خانم ها، میتونه موثر باشه، مثلا مصرفش برای 10 روز یا تا زمانی که علائم از بین بره ولی فقط برای خانم ها. البته شاید هم اشتباه میکنم چون چند تا سایت رو الان چک کردم هیچ کدوم نگفتن که منحصرا برای خانم هاست. به هر حال، من که مصرف کرده بودم و نتیجه نداده بود.نقل قول:
يه سواليمن تا حالا مشكلمو دقيق براي كسي نگفتم شماها كسي بوده كه گفته باشه؟ منظورم اينه كه با دوست يا همكلاسي كه باهاش تا حدي صميمي هستين (چه دختر يا پسر) مشكلتونو گفتين؟ باعث شده حالتون بهتر باشه يا بدتر؟ چون بعضي وقتا آدم نگران اينه كه بقيه بفهمن ولي وقتي يه جوري گفته باشه شايد ديگه اهميت نده
اره من به یکی از دوستام گفتم با اینکه نمیخواستم بگم ولی ... اونم خندید و گفت اگه مشکلت اینه که پدر من روزی 100 بار شکمش صدا میده همش هم میخنده به صدا ها ...نقل قول:
به نظر من لازم نیست کسی بدونه ولی اگه اصرار کردن بگی اشکالی نداره ولی فکر نمیکنم تاثیری به حال ادم داشته باشه ...
دارم به اين قضيه فكر مي كنم كه مثلا اگه دوستاي دورو برت سر امتحان مشكلتو بدونن باعث ميشه بهش فكر نكني و برات كمتر مهم باشه يا اينكه توجه خودت و اونا بيشتر ميشهچون فكرر هم تاثير داره مثلا من توي كلاسايي كه همه دختريم كمتر بهش فكر مي كنم كمتر هم مشكل دارم همچين چيزا هم انگار موثره
به نظر من هم اثری نداره ...نقل قول:
تو این حالت خاص(سر جلسه امتحان) شاید موثر باشه به شرطی که تا حدودی با آدم صمیمی باشن و بتونن درک کنن که خیلی قابل کنترل نیست ... و مثل تجربه orp عزیز :n12: پیش نیاد .نقل قول:
خوب خدارو شکر خانم و آقا نداره چون چیزی نمونده بود که یه هزینه ایی هم بابت دکتر غدد و آزمایشهای مربوطه بدم . بعد دیدم نوشتین این دارو برا خانم ها بیشتر موثر ه (:n03:) که الان میگید نیست (:n01:)که این البته خیلی هم خوبه ...:n16:نقل قول:
هرچی متغیر کمتر بهتر .