آقا یه سوال مد چیه ؟
Printable View
آقا یه سوال مد چیه ؟
مطمئنم!...خودم چندین و چند بار امتحان کردم! مطمئنم این مود افکت Motion Blur رو از بین میبره...البته فقط مو قع رانندگی...و وقتی فایل های Backup رو دوباره ریختم درست شد!نقل قول:
در ضمن یکی از دوستان گفته بود توی مود حالت motion blur از بین میره که من دیدم نه هست !
شما اول با یه ماشین برو تو بزرگراه گاز بده ببین چطوریه بعد مود رو بریز و دوباره همین کارو تکرار کن اگه یکی بودن که...!
آخه من گفتم چی شد یه دفعه که بازی روون شد!...فکر نکنم با حذف بعضی افکتها کار بزرگی کرده باشه این مود که بازی رو روون کرده!
اما برای تا موقعی که پچ دیگه ای بیاد میتونه خیلی ها رو از تو کف در بیاره!...ولی من به این بازی باج نمیدم!!
ولی باز هم دستت درد نکنه بخاطر این مود...
من در حالت رانندگی تست کردم ! چون در حالت عادی موشن بلور رو چک نکردم تفاوتی نمیتونم بگم ....نقل قول:
ولی بعد از مود هم وقتی p رو می زنم یک حالت blur به تصویر میاد ... که بستگی به سرعت و ... شدید تر میشه !
عکس هم میذارم ...
البته همونطوری که گفتم در حالت عادی تست نکردم که بگم عین اولی است یا نه ....
البته اونقدر هم با ماشینی تند نرفتم :دی ولی تست کردم ...
در حالت عادی موس رو تکون بده ببین چجوریه...بعد p رو بزن و حالا دوباره موس رو تکون بده و...نقل قول:
من در حالت رانندگی تست کردم ! چون در حالت عادی موشن بلور رو چک نکردم تفاوتی نمیتونم بگم ....
من حتی میتونم فیلم هم بزارم!!نقل قول:
عکس هم میذارم ...
سلامنقل قول:
این پچ به دلیل اشکالات اولیه بازی است که توسط شرکت سازنده توسط این فایل نصبی حل شده است .
به پست اول مراجعه کنید !
مد یک نوع تغییرات است که بر روی بازی ها و ... انجام میده که ممکنه به اونها قابلیت هایی رو اضافه کنه ! این بازی هم یک مد داره که fps اون رو افزایش میده ... در پست اول ببینید !نقل قول:
فرق بلور با معمولی زیاد میشه ! چون این بازی aa نداره با بلور خیلی صاف و نرم میشه لبه ها نسبت به ...نقل قول:
من توی کارایی کامل این مود چیزی به این مورد ندیدم ! فقط گفته بود انلاین رو مشکلاتی ایجاد میکنه 1
نقل قول:
نوشته شده توسط Beny-Nvidia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما sp3 اکس پی و یا sp1 ویستا رو نصب کنید !
در ضمن ویرایش سی ام برای خیلی ها کار کرده !
یادتون باشه تنظیمات بازی رو بد از مود کردن دست نزنید !
dooste aziz man xp sp3 daram
ama ye chizi ke motevajeh shodam aslan too option man video quality o ina nadare
systeme man ine
ram:2gig
cpu:2.8
graghic:256
نقل قول:نقل قول:
ممنون میشم بنی جان
نت فریم ورک رو نصبیدم ولی ...........................هیچ
سلام!...دوست عزیز لازم نیست چیزی رو پاک کنی! :31:نقل قول:
راستی ie هم نصبه یادم رفت بگم..............
اونارو برا چی باید پاک کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بازیتو از کجا خریدی؟!
این بازی برای اجرا به برنامه های جانبی زیادی احتیاج داره که احتملا توی دی وی دی شما نیست!
از جمله نت فریم ورک، xliveredist و vcredist_x86 و...
حالا اگه نت فریم ورک رو نصب کردی...برنامه vcredist_x86 رو هم نصب کن به احتمال قوی اجرا بشه دیگه!
دانلود برنامه vcredist_x86 :
حجم: 2.59MBکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=200b2fd9-ae1a-4a14-984d-389c36f85647&displaylang=en
شما احتمال داره به برنامه های دیگه ای هم احتیاج داشته باشی! ولی فعلا اینو نصب کن اگه جواب نگرفتی بیا تا...
راستی!...این همه Web Browser داری واسه چی؟! اونا رو پاک کن فقط IE رو بزار!
من و یندوز ویستا سرویس پک 1 را نصب کردم وقتی این بازی را نصب کردم این ارور را داد.
نتونستم عکس را تو این صفحه بزار ولی به آدرس زیر برید عکس را میبینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام................نقل قول:
حالا که همرو پاک کردم:19:
بازیو از مغازه خریدم:31:
می خام کلکسیون وب بروزرم رو تکمیل کنم:5:
راستی دستت درد نکنه کلی وقت گذاشتی(جدی)
شاید رفتم یه پی اس تری گرفتم خودمو راحت کردم...........:11::40:
سلام به همهنقل قول:
جناب sumfisher : من هم دقيقا همين مشكل رو دارم ، شما نتونستي حلش كني؟
يا اگه كسي ميدونه بگه
<<من وقتی برای اولین بار وارد بازی میشم بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشه ولی بعد از اینکه از بازی خارج میشم دیگه وارد بازی نمیشه یعنی اون پنجره داس باز میشه بعد از چندثانیه بسته میشه و بازی بدون هیچ اروری بالا نمیاد.در ضمن از کرک رازور هم استفاده میکنم.اگه بتونید مشکل منو حل کنید خیلی ممنون میشم.با تشکر>>