سلام
من آرت 3 شاتل دارم.الان چند ماهه که سرعت خیلی بد شده و مدام قطعی داره .
میخوام از جای دیگه بگیرم
سرعت برای من خیلی مهمه دوستانی که سپنتا دارین راضی هستین ؟
پشتیبانی ش چطوره ؟
Printable View
سلام
من آرت 3 شاتل دارم.الان چند ماهه که سرعت خیلی بد شده و مدام قطعی داره .
میخوام از جای دیگه بگیرم
سرعت برای من خیلی مهمه دوستانی که سپنتا دارین راضی هستین ؟
پشتیبانی ش چطوره ؟
پشتیبانی سپنتا عالیه و کیفیت سرویساش خیلی بالاس . من الان ۵ ساله سپنتا دارم به جز دو سال پیش که اینترنت کل کشور داغون بود دیگه یکبار هم قطعی یا کندی نداشتمنقل قول:
تنها بدی سپنتا نسبت به بقیه شرکتا قیمتشه . که البته چون سرویسی که بهتون می دن اختصاصیه قیمتاشون منطقیه . و اینکه سپنتا مثل بقیه نیست که بیشتر از سرعت سرویستون اجازه بده استفاده کنین . من با ۲۵۶ سپنتا سرعت دانلودم همیشه روی ۲۶.۷ هست . نه کمتر نه بیشتر
من یه مدت طولانی تو garena بازی می کردم هیچ مشکلی هم نداشتم . پینگم با ایرانیا اکثرا زیر ۱۰۰ بود . با ۳۸۴ هاست می شدم ۵ به ۵ وار بازی می کردیم :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعت آپلود سپنتا خوبه؟برای من آپلود خیلی مهمه.آیا نوسان زیاد داره؟
واقعا isp به این میگن..اینقد خوبه هیچکی نیست ازش شکایت کنه مثله بقیه تاپیک ها هر روز 5-6 صفحه بره جلو !:31:
سلام خواهشایک کمک فوری به من بکنید ایا کسانیکه 256 دارندراحت ویدیوهای انلاین یوتوبو میتونند بدون گیر کردن ببینند ؟ وسرعت512 چطور
نه. نباید هم انتظار داشته باشی که با سرعت 256 بتونی ویدیوهای آنلاین رو پیوسته ببینی.نقل قول:
اکثر ویدیوهای آنلاین برای سرعت های 512 به بالا است.
یکی نیست جواب بده؟؟؟یک مگ سرعت آپلودش چقدره؟نقل قول:
واقعا سپنتا بهترین ISP حال حاضر ولی قیمت بالا به نظرتون از این شرکت شکایت کنیم برای نوع محدودیت چون سرویش 1/8