اتفاقا اینم گفته بودم!نقل قول:
-------------------------------
دوستان بهتر نیست این بحث رو همین جا تموم کنیم؟(دیگه همه میدونن این گوشی دوربین نداره!) آبرومون تو کل فروم رفته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اتفاقا اینم گفته بودم!نقل قول:
-------------------------------
دوستان بهتر نیست این بحث رو همین جا تموم کنیم؟(دیگه همه میدونن این گوشی دوربین نداره!) آبرومون تو کل فروم رفته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا وقتی می پرسن میشه جوایشونو ندیم؟نقل قول:
دوستان کمی دقت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این همه صفحه مطلب در مورد این گوشی نوشته شده و همهش هم در مورد دوربین این گوشی.
شما هم ماشاالله خوووووب اسپمری هستینقل قول:
من که اینو 20 صفحه پیش گفته بودم!
منظورتون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
------------------------------------
دوستانی که بازی های جاوا رو نصب کردن و میخوان کنترلر زیر صفحه رو غیر فعال کنن تا بتونن تمام صفحه بازی کنن برن به این آدرس!
Menu--->Setting--->Phone--->Application Setting
سلام
من یه سوال دارم
اگه تکراریه ببخشید
میخوام این گوشیو بخرم
باید مجار باشه؟
چه مشخصه هایی داره؟
خلاصه یک اطلاعات کلی درباره ی این گوشی بدین که وقت خرید سرمو کلاه نزارن
مرسی
با سلام آقا گوشی من از دیروز گوشه بالا سمت راست یه آیکون به شکل پاکت نامه چشمک می زنه و وقتی روش میری می نویسه (sim memory full) لطفا منو راهنمایی کنین در ضمن کل شماره های سیم کارتو پاک کردم ولی باز هم هست ؟
تاپیک رو بخونی متوجه میشی!نقل قول:
سلام دوستان.من چند روزه که 5800 خریدم.روز اول gps خیلی سریع کار میکرد هرچند چیز زیادی متوجه نمیشدم.اما الان هرکاری میکنم ماهواره هارو پیدا نمیکنه.درضمن نقشه های خوزستان و اصفهان رو چطور میتونم بریزم؟ و آخرین سوال این سری سیمبیان احتیاج به هک داره یا گوشی رو ریست کنیم برنامه ها نصب میشن؟فقط تونستم ybroser نصب کنم.
با تشکر
مبارک باشهنقل قول:
سلام دوستان.من چند روزه که 5800 خریدم.
توی فضای آزاد امتحانش کن توی خونه یا توی فضای بسته یا کند میشه یا اصلا پیدا نمیکنهنقل قول:
روز اول gps خیلی سریع کار میکرد هرچند چیز زیادی متوجه نمیشدم.
برنامه اسمارت جی پی اس رو بریز بعد نقشه ها رو توی این مسیر بریز:نقل قول:
درضمن نقشه های خوزستان و اصفهان رو چطور میتونم بریزم؟
e:data-->smartcomgps-->maps
هنوز هک نشدهنقل قول:
آخرین سوال این سری سیمبیان احتیاج به هک داره یا گوشی رو ریست کنیم برنامه ها نصب میشن؟فقط تونستم ybroser نصب کنم.
باید cer رو سفارش بدی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216800
بچه ها روی باتری شما شماره سریال داره؟؟؟
سلام
من هيچ وقت nokia نداشتم واسه همين ميشه راهنماييم بكنيد.
frimware 11 كجا و چه جوري نوشته؟
اگه frimware10 بود نگيرم؟
2.ٍcer چيه؟
برايه چه كاريه؟