-
نه پس میخوای بازی در دستان ایتالیا نباشه ؟ میدونی چقدر هزینه کردن واسه این مسابقات؟ 5 تا بازیکن برزیلی دارن - حرفه ای ترین لیگ جهان رو در فوتسال دارن . اونوقت ایران 2 بازیکن محروم داشت + با کمترین هزینه بهاین مسابقات اومده بودن .
حالا با توجه به این نکات باید اظهار نظر کرد که ایران بهتر بازی کرد یا ایتالیا
-
به نظر من ایران استحقاق اینو داشت که بره بین 4 تا. همین ایتالیا 3 تا از برزیل خورد به پاراگویه 4-2 باخت که ما 100 % میبردیمش. کی گفته ایتالیا مستحق تر از ما بود. دفاع کردن هم هنره. هنر بزرگی هم هست که 40 دقیقه جلوی برزیل فقط 1 گل بخوریم اگرم بچه ها دقت میکردن مساوی هم میتونستن بکنن. با همین بازی 5 تا به ایتالیا زدیم. ایتالیا فقط رو شانس رفت بالا.
اکراین لامصب رو بگو که به برزیل 3 تا گل زد ولی به ایتالیا 4 -0 باخت. خدایی این نامردی نیست؟؟
من که اصلا قبول ندارم.
-
بازی فینال و رده بندی کی هست؟
-
خب دیگه فوتسال فعلاً تموم شد حالا وقت فوتباله...
-
سلام کی بازی ایتالیا - اسپانیا رو دید ؟
بازی 2 -2 شد به وقت اضافه کشید و دقیقا ثانیه صفر ایتالیایی ها به خودشون گل زدن و حذف شدن . .
البته به نظر من گل قبول نبودا . . یعنی توپ خورد به تیرک ثانیه صفر شد و بعد خورد به پای این ایتالیاییه و رفت تو گل .
بعد گل یک یه ربعی همه اعتراض می کردند ولی بالاخره گل قبول شد ...
دلمان بسی خنک شد
-
آقا این بازی ایتالیا اسپانیا نفهمیدیم کی برد کی باخت !:27: من بازی رو از rai sport دیدم 1-1 شد کشید به وقت اضافه 2-2 در جریان بود که درست در ثانیه صفر ایتالیا یه گل به خودشون زد:27: ولی نفهمیدم قبول کردن یا نه!:27: آخرش هم اسپانیایی ها زمین رو ترک کردن . خداییش نفهمیدم آخر کی برد:27: ولی اگه گل قبول شده باشه عجب ضد حالی خوردن ایتالیایی ها !!! در ثانیه صفر به خودشون گل زدن:27:
-
خوب سایت فیفا هم نتیجه 3-2 رو برای اسپانیا ثبت کرد:27: بسی دلمون خنک شد .. هاااااااااااااااااااااااا اااای
ولی انصافا بازی تموم شد و بعدش ایتالیا به خودشون گل زد ! نمیدونم داور چرا قبول کرد؟:27:
-
اصلا گل ایتالیا قبول نبود . نمی دونم چرا داور این طوری کرد ... من دوست داشتم به پنالتی بکشه . بیچاره اینی که به خودشون گل زد داشت بدجور گریه می کرد که من خیلی حال کردم چون گریه بچه های مارو درآوردن
-
دم داور گرم
خیلی حال کردم
حقشون بود
-
حالا نمیدونم چقدر حرف های مربی پرتغال در تبانی ایتالیا درست بود برای حذف کردن تیمشون و البته درخواستی که از ایران کرده بود برای گرفتن انتقام ولی اگر درست بوده باشه خوب اینطوری که معلومه سرنوشت انتقام تلخی ازشون گرفته!!