سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم
می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت
Printable View
سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم
می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت
سلام
من گوشیم بشدت خورده زمین. بردم یاس. گفت بردش مشکل پیدا کرده. 250 تومن خرجش هست. LCDش سالمه.
نظر دوستان چی هست. من قیمت کردم تو سایتهای خارجی بردش رو زده 140 دلار. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بگم به گارانتی؟
هر چی هم که بگی قبول نمیکنن.:13:نقل قول:
QUOTE=zardaki;4613867]سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم
می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت[/QUOTE]
من دست دوم دارم, مثل دسته ی گل ! پکش هم اینه :
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:
ولی از یکی از دوستان شنیدم که 420 فروخته بوده, برای همین فکر نکنم تا وقتی که قانع نشم که اصلا راه نداره زیر 400 به کسی بدم :46:
ببین, همین یاسی که میگی گوشیه منو که از خودشون خریدن, گفتم چند برمیدارین, حداکثر گفت 300 تومن ! :2:البته که خیلی نامردی کرد, چون تو تاپیک بقلی :31: (!) یکی از دوستان میگه 420 فروخته ! ولی چطوری میخوای 250 خرجش کنی ؟! :19:نقل قول:
دوستان لطفا معایب touch hd رو بیان کنند.
HD اینه که :نقل قول:
1-صفحش با اینکه اندازش واقعا عالیه و نه به بزرگی HD2 هست که شما رو ازیت کنه و نه کوچیه ولی تکنولوژی صفحش قدیمیه و مقاومتیه و مولتی تاچ هم نداره
2-دوربینش فقط در عکس گرفتن در روز عالی کار میکنه ولی در شب به علت نداشتن فلاش ضعیفه و فیلم برداریش اصلا جالب نیست
3-حافظه داخلی بالایی نداره و فقط 200 مگ به شما برای نصب نرم افزار میده و شما باید از رم 8 گیگ داخل جعبه استفاده کنین...
4-کلا قدرت صدای خوبی نداره ولی صدای اسپیکرش از امنیا وhd2 و دیاموند ها بیشتره و توی هندزفری هم خوبه ولی عالی نیست
5-ویندوز موبایل 6.1 روشه که این به دلیله قدیمی بودنش نسبت به HD2 و امنیا2 ای هست که 5 ماهه تولید شدن
...اگه چیز بیشتری یادم افتاد همینو می ویرایشم:27:
من دست دوم دارم, مثل دسته ی گل ! پکش هم اینه :نقل قول:
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:
ولی از یکی از دوستان شنیدم که 420 فروخته بوده, برای همین فکر نکنم تا وقتی که قانع نشم که اصلا راه نداره زیر 400 به کسی بدم :46:
ببین, همین یاسی که میگی گوشیه منو که از خودشون خریدن, گفتم چند برمیدارین, حداکثر گفت 300 تومن ! :2:البته که خیلی نامردی کرد, چون تو تاپیک بقلی :31: (!) یکی از دوستان میگه 420 فروخته ! ولی چطوری میخوای 250 خرجش کنی ؟! :19:[/
من به شما که گفتم 380 میخرم و رم 8 گیگ هم نمیخوام و رم 8 الان 25 تومنه که اگه اونو بزاری روش میشه همون 400 تومن و در ضمن شما گفتی مشکل اینو داری که نمیتونی اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال بدی و تازه از طرف دیگه که میخواین HD2 بخرین اونم رم 2 گیگ روشه و حتما باید روش رم بالا بخرین و بندازین پس چی بهتر از اینکه رم 8گیگه HD رو واسه خودتون نگه دارین!!؟؟ البته من تا 20 اسفند پولم جور میشه:10:
سلام
دوستان آیا میشه اچ دی رو به وین 6.5 آپدیت کرد؟؟/
ممنون
آپدیت رسمی نه ولی از رامهای کوک شده میشه استفاده کرد:46:نقل قول:
همون صاحب مغازه ای که من ازش خریده بودم بهم گفت که 6.5 ریخته و میزان هنگ گوشیش خیلی کم شدهنقل قول:
به کل برای کاهش هنگ گوشی چه کارایی میتونم بکنم ؟
(رئال عزیز, جواب شما رو بصورت خصوصی فرستادم)
در ضمن یادم رفت, توی اپرا وقتی من صفحات فارسی رو میخونم, یا وقتی ایمیل های فارسیم رو چک میکنم, حروف منقطع نشون داده میشن, چطوری باید درستش کنم ؟
دیگه این که من spb mobile shell رو نصب کردم, و واقعا ازش راضیم, به نظر شخصی خودم خیلی بهتر و راحتتر از touch flo3D (روی hd ) هستش ولی نمیدونم چرا هیچ جا ندیدم که کسی حرفی راجع بهش بزنه ... اگه کسی خواست بگه که من آپش کنم یه امتحانی بکنین
و دیگه این که یه پک تکمیلی برای فایل اکسپلوررش پیدا کرده بودم که اونم خیلی کار باش رو راحت تر کرده بود برام ...
1- برای من که مشکل هنگ کردن زیاد دارم (هفته ای 6 بار !) و مرتب درب باطری رو باز میکنم که چنین مشکلی پیش نیومدهنقل قول:
2- یه بار یک چیزی رو پرت کردم و اومدم از گوشی به عنوان چوب بیسبال (!) استفاده کنم, صفحه ی گوشی با شدت خورد به گوشه ی قاب i8910 !!! (من کلا گوشی رو تو پر قو نگه میدارم (حتی روی میز هم نمیذارم, یه کیفی چیزی زیرش میذارم !) ولی کاملا یهو اتفاق افتاد, شرمنده (!!!؟)) هیچی اش نشد !!! یعنی به معنیه کامل کلمه هیچی ! حتی روی محافظش هم خط و خش نیفتاد, چه برسه به این که بخواد صفحه اش مشکل پیدا کنه ...