تو مرحله هشت.رسیدم به اونجایی که چندتا چیز مثل دیش ماهواره هست.باید چه کارشون کنم؟؟؟؟معلوم نیست اصلا...
Printable View
تو مرحله هشت.رسیدم به اونجایی که چندتا چیز مثل دیش ماهواره هست.باید چه کارشون کنم؟؟؟؟معلوم نیست اصلا...
باید اونایی کا خرابن(توی مونیتور با رنگ قرمز مشخص شده) رو در بیاریو اونایی که سالمن رو بیاری پیش هم
(با هم تشکیل یه دایره میدن):20:
:10: حالا دومیش کی مییاد؟نقل قول:
مشخص نیستنقل قول:
فعلا فقط تایید کردنش
تاریخش هم tba هست
دایره چه جوری؟؟؟؟کوچک یا بزرگ؟؟؟:10:نقل قول:
میگماااااااااا این مرحله نهم یه سری توپ هست سبز رنگ...چه کارشون کنم....؟؟؟
شما وقتی که دریچه کف رو باز کردین باید اون گوی های رادیواکتیو (6 مورد) رو به کمک Kinesis به خارج پرت کنین تا راه ورود به نقطه بعدی باز بشه.نقل قول:
سلام.
رسیدم جایی که یه عالمه اتش هست.از اتشا رد شدم بعد میگه راه از اونوره ولی یه چیزی مثل دیوار شیشه ای جلومه...جریانش چیه؟؟؟چه کار باید کنم؟؟
فکر کنم مرحله 8 یا 9 هستم.ممنون
اگه عکسشو بذاری بهتره. ولی فکر کنم شما همونجایی رو میگید که یه دیوار شیشه ایه بلنده. اگه منظورتون همون جاست باید شما منتظر بمونید تا اون دوست سیاهپوستتون بیاد بعد یه غوله پیدا میشه و اون یارو سیاه پوسته رو تیکه تیکه اش میکنه و بعد شیشه رو میشکونه که شما میتونید ازش رد بشین.
ممنون...نقل قول:
مشکلی هست اینه که من وقتی میخوام عکس بگیرم.میپره بیرون و نمیشه.
ببینید این مرحله بعد از اونجاست که یه سفینه دیگه برخورد میکنه و یه سری موجود سریع اضافه شدن به بازی.
واسه رسیدن به اینجایی که هستم یه سری کمد مانند رو جابجا کردم و بعدش از دستگاههایی که اتش خیلی زیاد تولید میکردن در رفتم و رسیدم به جایی که جلوم شیشه هست و باید ازش رد شم...حالا چی؟؟؟؟:11: