دوستان این المپیک یه المپیک خیلی تلخی بود... المپیکی که هر وقت تلوزیونو می دیدی یا می رفتی تو یه سایت می نوشتند ایران امروز هم مدالی نگرفت...
اما روز چهاردهم یعنی امروز اولین مدال طلامونو ساعی گرفت ....
طلایی که همه رو خوشحال کرد ...مبارک باشه...
اما من دوست نداشتم که این مدالو می گرفتیم....
می ترسم که با گرفتن این یه مدال همه چی فراموش بشه...
وقتی یزدانی خرم که اصلا" نمی دونه کشتی چیه!!!گفت کشتیه ما به درد آسیا فقط می خوره حسابی حالم گرفته شد ....کجا رفت خادم, دبیر,یا تختی ....می گه باید مربی از خارج بیاریم ...اما به نطر من به جای مربی ما باید مدیر از خارج وارد کنیم... حالا اگه می گفتن فوتبال ما برای آسیا خوبه یه چیزی اما کشتی!!!؟؟؟
ماجرای بلیط ها چی شد که مردم از جیبشون بلیط می خریدن...
کفاشیان به عنوان دبیر کمیته ملی المپیک چی داره بگه...تازه چه راحت سر جاش نشسته و می گه نمی خوام استعفا بدم...
من که هنوز مسئله قطبی رو فراموش نکردم ...
باید به قطبی آفرین گفت که دوباره با اون روحیه به فوتبال ایران برگشت ...
تا روز آخر همه فکر می کردن که قطبی می شه سر مربی اما یه دفعه دایی پیدا شد...
چرا ما نمی تونیم دیدارهای تدارکاتی خوب با تیم های دیگه داشته باشیم ...حالا منظورم فقط فوتبال نیست تو کشتی هم هست...مثله همون بازی فوتسال که با اسپانیا داشتیم...
با این وضعیت که داریم قید جام جهانی فوتبال رو باید حتما زد....
توی این المیک چقد آدمای اضافی بلند شدند رفتن چین و اون کسایی که عمری تو اون ورزش بودن نرفتن؟
اما یه چیز رو از من داشته باشین ...
المپکم تموم می شه و یه کمیته رسیدگی به این شکست ها می زاند و چند روز بعد انگار نه اگار که ما المپیک رفتیم و یه برنز و طلا گرفتیم...حالا می بینید...حداقلش اینه که چند نفر استعفا می دن و رییس فدراسیون ها عوض می شه ولی اونا هم همون اشتباهی رو می کنن که بقیه کردن..
باید با همه کسایی که باعث این شکست ها شدند بر خورد بشه...