بالاخره ما هم بعد از 85 ساعت بازي تمومش كرديم ! چيز ديگه اي نميگم چون ممكنه بتركم !
فقط بگم بعد از Wrex ، موريگان بهترين شخصيت فرعي كه بود كه به عمرم در يك بازي ديده بودم ، خيلي جوون مرد بود لامصب !
Printable View
بالاخره ما هم بعد از 85 ساعت بازي تمومش كرديم ! چيز ديگه اي نميگم چون ممكنه بتركم !
فقط بگم بعد از Wrex ، موريگان بهترين شخصيت فرعي كه بود كه به عمرم در يك بازي ديده بودم ، خيلي جوون مرد بود لامصب !
خوب عزیزم این Armor Set ها جز Heavy Armor ها هستند و فقط برای Warrior ها به کار می رن! کلا باید قیدشو بزنی Strength هم اضافه کنی که نمی تونی برسی به اونا ! می تونستی Warrior بشی و Archer هم باشی اما Rogue Archer بهتره. کدوم آیتم ها Strength بالا می خوان به غیر از Armor ها و بعضی شمشیر ها؟ تو داری Rogue Archer بازی می کنی یعنی نقش Sniper داری. باید از درگیری های تن به تن دوری کنی مگر Rogue Assassin باشی که اون بحثش جداست.نقل قول:
راستی پست اول تاپیک بروز شد برای راهنمایی برید به اونجا سر بزنید
E راست میگیا چرا به فکرم نرسید :دینقل قول:
آخه فکر کردم چون Mage هم آیتم هایه مخصوص داره گفتم شاید....:19:
ولی اینطوری خیلی ضایه میشه مثلا آخر بازی میرسی ممکنه تویه اون شلوغ پلوغی یک Ogre بیاد تکت کنه بره :27:
ولی فکر کنم برایه Dual Weapen ش باید بگیریم! من هیرویه قبلیم Dual Weapen بود ولی Warrior ! الان که Specializion Duelist رو دیدم گفتم خاک بر سرم از یک نظرم گفتم خوب کاری کردم چون هم تانک بودم هم Atacker !
سیستم بازی به این صورته :
دشمنان همیشه کسیو اول هدف می گیرند که Armor بیشتری داره. این قانون بازیه.
نقل قول:
منم Wrex خیلی دوست داشتم Morrigan هم همینطور اما منظور از جوون مرد بودنو نمی فهمم چون خیلی زن پدرسوخته درغگو و کلکی بود !نقل قول:
راستی نظرتون راجع به Mod ها نگفتید برید 2 صفحه قبل .
Salb3r ولی یکم مشکوک نمیاد؟ چون من فکر میکردم هرکی Attack بیشتری بده میاد سراغه اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در 100 جایه بازی هم اینو امتحان کردم! و در ضمن اگه اینطوری بود که دیگه احتیاجی به Spell ه Tunt نبود برایه Warrior !
من که فکر نمی کنم حداقل همین 30 min پیش داشتم بازی میکردم اینطوری نبود !
اگه از اول هم حساب کنیم میگیم که خوب اولش میان سراغه آرمور داره اما بعدش چی؟ ممکنه 10 نفر باشن که ما یک Warrior داریم! اما بعدش بر اساس Attack میشه!
تو قسمت Hint و البته تو صفحه Loading اینو می نویسه و کلا اینطوری بوده اینجور RPG ها ! برای من همینطور بوده به جز زمان هایی که Script بازی براشو تعریف میشه که حتما به فلان اهداف حمله بکنند و در میان نبرد Priority تغییر می کنه مثل نبرد پایان بازی یا نبرد Redcliffe . قابلیت های Taunt و Threatend کلاس Warrior برای اینه که کاملا توجه همه دشمنای محدودرو جلب کنه. اگر با مشکل بر می خوری نگاهی به تاتیکای همراهان بنداز چون اینطوری خیلی جالبه.نقل قول:
ببخشید من کجا باید دنبال این کاراکتر ها مثل Wynne بگردم چون من تا حالا فقط Alistair و dog و Zevran و Morrigan رو دارم اما سگه واقعا کمکم میکنه !!!
اگه خودت Warrior ای که سگت زیاد به دردت نمیخوره! Wynne رو همیشه نگه دار چون Healer ! میتونی تویه Circle of Magic که جایه Lakeland (؟! بالایه قلعه ی Redcliff )است پیداش کنی!نقل قول:
شما اگر از Lothering پس Leliana و Sten را از دست داده اید. Wynne می تونید هنگام Quest Circle of Magi پیداش کنید. با این سرعتی که شما رسیده بودید به Village of Haven فکر کنم یه چندین ساعتی از Gameplay و خیلی خیلی چیز های دیگرو از دست دادید. همینطور معلومه Circle of Magi هم انجام ندادید ....نقل قول:
دقيقا منظورم از جوون مرد پدرسوخته بودن و كلك بودنش بود ! و مهمتر اينكه بر خلاف برخي دخترهاي Rogue از Orlais اومده حالي به Grey Warden خستمون داد ! در ضمن هر چي باشه نجاتمونم داد ...نقل قول:
منم Wrex خیلی دوست داشتم Morrigan هم همینطور اما منظور از جوون مرد بودنو نمی فهمم چون خیلی زن پدرسوخته درغگو و کلکی بود !
در كل شخصيت خيلي باهالي بود و داستان جالبي هم داشت ، براي فهميدن ادامه ي ماجراش بي صبرانه منتظر حضورش تو DLC ها و Expansion Pack ها و حتي Dragon Age 2 هستم .