این ایرانسل چرا سرعتش اینجوری شده قبلا خیلی بهتر بود
اینم آب قاطیش کرد اه ......:2:
Printable View
این ایرانسل چرا سرعتش اینجوری شده قبلا خیلی بهتر بود
اینم آب قاطیش کرد اه ......:2:
اینترنت xperia arc به چه صورتی تنظیم میشه ؟
اول سلام . بعد یه سوال .
اگر گوشی X10 mini من جزو لیست پشتیبانی GPRS ایرانسل نیست ، کاری میتونم بکنم ؟ :9:
اصلا مشخصه که کی این گوشی به لیست اونها اضافه میشه ؟
نیازی هست خودم هم کاری بکنم ؟ :rambo:
در غیر این صورت اگر کسی صداش میرسه درد مارو برسونه به مسئولیــن MTN
ملت رو خر فرض کرده.داره رو 100کیلوبایت اینترنت مانور میده.تازه اعتبارشم 1ماهست.یکی نیست بگه آخه 100کیلوبایت به چه دردی میخوره.یه عکس هم نمیشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------
100کیلوبایت اینترنت همراه رایگان یک ماهه
تمامی مشترکینی که سیم کارت خود را در فاصله ۴ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۰ خریداری نمایند، پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک میتوانند از ١٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه رایگان بهره مند شوند.
توجه: مهلت استفاده از اینترنت رایگان تنها ٣٠ روز است.
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
دوست عزیز یه مورد واسه دوست من اینطوری بود و میگفت تنظیمات گوشی شما وجود نداره.بعد فهمیدیم مشکل از سیمکارته.یه سیم کارته دیگه انداختیم رو گوشی و *140*3*6# رو زدیم درست شد.بعد سیم کارت قبلیو انداختیم اینترنت کار میکرد.شما هم این روش رو تست کنید احتمالا جواب بده.نقل قول:
البته تو خود سایت هم نوشته که اگه گوشی شما تو لیست نیست با پشتیبانینقل قول:
یا یه چیز دیگه بود تماس بگیرید تا اسم گوشیتون رو تو لیست اضافه کنن.
ممنون از دوست خوبم Immunology . حتما این رو تست میکنم . ایشالله که درست میشه .
اما اگه نشد طبق گفته OKK عمل میکنم.
ممنونم بچه ها / :46:
واقعا همچين چيزي گفتن؟؟؟:38::39:نقل قول:
100کیلوبایت اینترنت همراه رایگان یک ماهه
تمامی مشترکینی که سیم کارت خود را در فاصله ۴ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۰ خریداری نمایند، پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک میتوانند از ١٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه رایگان بهره مند شوند.
توجه: مهلت استفاده از اینترنت رایگان تنها ٣٠ روز است.
کلا مزخرف میگن مثلا نوشته شما تا یه مقدار دیگه شارژ کنید
240 کیلو بایت gprs دریافت میکنید اخه کسی نیست بگه که
این مقدار بدرده چی میخوره یه سایت بخوایم باز کنیم تموم شده....:41:
دوستان من شما به خودمون نگاه نکنید که ذره ذره اینترنت و نمیزاریم حروم شه . بابای تورنتو در میاریم . هی دانلود میبندیم به خیک نت . کاربرای شبکه ایرانسل افراد دیگری هم هستند . مثل پزشکان .نقل قول:
برای مثال یه استفاده خوب چت کردن با گوشیه . من خودم امروز داشتم تو مترو ور میرفتم با تنظیمات گو شی دیدم تنظیمات رو فرستاد ، تا یکم چت کردم و 2 تا سرچ زدم 1600 تومن پرید . خیلی عجیب .
حالا شما حساب کن 250 KB تو مسنجر یعنی 2 ساعت تایپ / :46: و این میتونه خیلی مفید باشه .
ضمنا . ایرانسل برای هارد من و شما کار نمیکنه . برای جیب ارباباش کار میکنه. :3:
برا من چندروز پیش مسیج داده بودکه بزودی مبلغ 1000 ریال اعتبار درون شبکه به حساب شما ریخته خواهدشد! دیروز گفتم یه تست کنم ببینم بازم دروغ تحویل ملت دادن یانه؟ تیکه تیکه ده هزار ریال!! استفاده کردم ولی از هدیه خبری نبود ازشارژم کم میشد!!نقل قول:
ایرانشله دیگه از این چرت وپرتا زیاد میگه!