سلام.
دوستان متآستفانه کامارو فروخته شده.همون z28.
-_______________
Printable View
سلام.
دوستان متآستفانه کامارو فروخته شده.همون z28.
-_______________
تو همایش سال پیش یک الدورادو سلطنتی بود
امکانات فول ، بدنه و شیشه ضد گلوله ، خود ماشین هم ضد بمب بود و.... ، گویا برای رئیس ساواک بوده ، طرف میگفت 140 تومن میخریدن نداده . ازش عکس پیدا کردم میذارم ببینید.
------------------------------------------------------------------
راستی آقا شماره 11 ، 9 ، 7 ، 1 تا اونجایی که من یادمه تکراری هست.
، تو این همایشه جالب این بود این تبلیغ کار ان پی رو با چسب مایع چسبونده بودن رو پلاک ، همه هم داشتم می کندن ، پدرشون در اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکالی نداره محمد جان فدای سرت عزیز همین رو سر پا میکنی
راستی دوستان به سوال بالای من جواب ندادین.
=============================================
راستی یه عکس جالب از کروت نسل اول و بدنه فابر گلاسیی اون
کلا باید به نظر من باید به قویترین حال حاضر خودشون تقویتشون کرد مثل موتور 572 روی کامارو یا موتورشونو با همتای جدیتر تعویض کرد مثل انداختن موتور کاماروی 2003 روی کاماروی 78.چون هم حس نوستالوژیک بهم نمیخوره هم اینکه ماشین به روز میشهنقل قول:
دوستان چون این پستک با پست قبلی اصلا ربط نداره جدا میزنم
=================================================
به نظرتون یه ماشین آمریکایی و کلاسیک رو بهتره به حالت اورجینالش باز سازی کنیم تا یک فضای دهه های 60-70 میلادی رو دشته باشه یا مثل همون نظریه بنده در مورد تعویض کاپوت و موتور .البته تعویض موتور بیشتر برای تعدیل مصرف سوخت هستش تا افزایش توان.
من خودم خیلی علاقه دارم واسه تغییرات روی ماشینها ولی در مورد این ماشینهای آمریکایی همیشه مردد میمونم چون خیلی از اون حس نوستالژیکشون خوشم میاد .مثلا این پوزه پونتیاک اصلا یه حس خاصی بهم میده .
کلا باین سر این بحث کنیم که چقدر میشه تغییرات توی ماشینهای ماسل آمریکایی داد.
دستت درد نکنه. مچکرم :11:نقل قول:
راستی ببینم. من اگر بخوام یه موتور LS2 که برای کاماروی 2007 هست سفارش بدم باید چی کار کنم؟! :13: مسلما نمی تونم به خود شورولت سفارش بدم. چون تحریم هستیم. کسی شرکتی رو می شناسه که کارش واردات قطعات خودروهای آمریکایی باشه؟ :46:
==========================================
راستی نظرتون راجع به این آگهی چیه؟
یه شورولت کاماروی مدل 2007 ساخت آمریکا نقره ای رنگ فقط و فقط 61500000 تومان :18:
اینم لینکش:
کد:http://www.istgah.com/advertise/kid_93/from_20/to_80/492069.html
هم این که دیگه پلیس جلوی آدم رو نمی گیره که خودروتون قدیمیه و آلودگی داره و از این چرت و پرت ها!!! :13:نقل قول:
وقتی هم می ری معاینه فنی سه سوته برگه تاییدیه رو بهت می دن. چون همه چیز خودرو روی اصول می شه :27:
- راستی دوستان یه قضیه ای رو براتون بگم که تقریبا مال زمانی بود که من کلاس سوم دبستان بودم (حدود 11 سال پیش). اون موقع خفن تر از الان تب خودرو های آمریکایی داشتم. تازه تیغم برنده تر از الان بود. :20: کاری کرده بودم که مادرم - که از خودروهای آمریکایی فراری بود و بهشون می گفت کشتی تایتانیک :16: - عاشق شورولت نوا، بویوک B3 و کادیلاک ایران بشه !!! :18::27:
هر روز می شستم و به تک تک دارندگان نوا و کادیلاک ایران و بویوک بی 3 زنگ می زدم و قیمت می گرفتم. یه روز چشمم به یه چیزی افتاد که با دیدنش، مانند سربازهای توی بازی Metal Gear Solid پلی استیشن 1، بالای سرم یه علامت تعجب سبز شد. :31:
شرح آگهی: یک شورولت نوا مدل 59 در حد نو - موتور دوو سی یلو... :18:
یکی به من بگه مگه می شه نوای به اون سنگینی با موتور تیتیش مامانی سی یلو راه بره؟!
نقل قول:
رامین به نظر من اگه دست به ظاهرش نزنی و ظاهرش اصالت داشته باشه خیلی عالیه.. حالا موتور هرچی می خوای روش ببند ( البته اگه موتور و گیربکسی باشه که واسه بستن نیاز به تراش کاری نداشته باشه که خیلی عالیه..) فکر کنم همین که یه رینگ و لاستیک خشگل بندازی زیرش که ب ماشین رخ بده از لحاظ ظاهری کافی باشه...
البته باید این هم در نظر بگیریم که بستگی به ماشین داره.. مثلا یه کامارو 67 یا 69 انعطاف خیلی بیشتری واسه تغییرات ظاهری داره تا یه کامارو 75.
نقل قول:
اینو میفرمایید؟:
سلام خدمت همه عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک فورد موستانگ ۷۵ طلایی رنگ اتاق تمیز فروشی قیمت ۷۰۰ تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکسی نخره از دستش میره
به نظر شما حقیقت داره ؟
لینک :
[html]http://hayoolahaye8silandr.blogfa.com/8412.aspx[/html]
&************************************************* **************************8
یادمه حتی تو در های این ماشین اسم خریدار حک شده بود...نقل قول: