سلام دوستان
من کرایسیس رو تموم کردم . خیلی وقت پیش . اومدم اینجا یه پیشنهاد بدم برای کسایی که کرایسیس بازی می کنند. بعد از اتمام بازی که زیاد هم طول نمیکشه برید فار کرای 2 رو بازی کنید. مطمئنا لذت بخش خواهد بود. البته به کرایسیس نمی رسه.
Printable View
سلام دوستان
من کرایسیس رو تموم کردم . خیلی وقت پیش . اومدم اینجا یه پیشنهاد بدم برای کسایی که کرایسیس بازی می کنند. بعد از اتمام بازی که زیاد هم طول نمیکشه برید فار کرای 2 رو بازی کنید. مطمئنا لذت بخش خواهد بود. البته به کرایسیس نمی رسه.
سلام
جریان این Crysis Wars چیه؟
جدید امده؟
3 تا DVD است......
باتشکر
هی چی دوست من الکی هستشنقل قول:
یه سری پچ اضافه توشه
گول این شرکتهای پخش بازی رو نخور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این و ببیننقل قول:
کد:http://www.akhareshe.info/index.php?newsid=5648
خب مثل اینکه لینک خرابهنقل قول:
من خیلی وقت پیش دیدم این موظوع رو دیدم و اقدام به خردیشم کردم ولی الکی بود
دوستان Crysis Wars الکی نیست ! اشتباه نکنید !!!نقل قول:
بلکه نسخه Multiplayer بازیه Crysis Warhead هست !
فقط می تونید آنلاین بازی کنید ! :11:
لینکش که سالمه!نقل قول:
عجب!نقل قول:
با تشکر
دوستان سلام
من تو اون قسمت که هواپیما وسط اون باند سوخته ، گیر کردم . فکر کنم مرحله اخر باشه .
همه رو کشتم ، همه تانک ها رو ترکوندم ، یکی از دوستان به من گفت که باید یک اسلحه ویژه رو بردارم ، ولی این اسلحه کجاست ؟
توی اون هواپیما نبود . باور کنید کامل گشتم . اخه چیزی نداره که نتونم تشخیص بدم
توی اون برج بسیار بلند هم ، اصلا چیزی برای انتخاب کردن یا استفاده کردن وجود نداره
100 بار اون باند رو رفتم و اومدم ، چیزی پیدا نکردم ، لطفا کمکم کنید . چون اینجا دسترسی من به کامپیوتر خیلی محدوده
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها را همینه
وقتی به داخل دکل باند رفتی یه دکمه رو میزنی تا اون غول بزرگه بیاد بعد میری تو لاشه هواپیما بعد تو یه کیف بزرگه بازش میکنی بعد تفنگ رو بر میداری
اگه نتومستی مرحله رو از نو برو
اخرین مرحلست
بچه ها شخصیت اول این بازی دقیقا توی کرایسس کدوم بود ؟!
توی اولین صحنه که 5 نفر تو هواپیما بودیم پریدیم بیرون , یکیشون که کشته میشه , (با جستر پیداش میکنی)
بعدش طی چند مرحله میری یه کشتی که یه سیاهه هستش , با یکی دیگه و جستر .
جستر رو آدم فضایی میبره میکشه !
بعد این کدومه ؟
(من کرایسس رو تموم نکردم نمیدونم جریان چیه) (در حال اتمامم !)
لطفا کامل بگید (اگه میشه عکسم بذارید !!