دیروز توی علاءالدین i900 با گارانتی مایکروتل میگفت 870 تومن مدل 16 گیگ
گوشی ای که پشت ویترین بود نقره ای رنگ بود حالا نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه چون شنیدم که 16 گیگ فقط به رنگ سفید عرضه میشه؟؟؟!!!!!!! درسته؟؟؟
Printable View
دیروز توی علاءالدین i900 با گارانتی مایکروتل میگفت 870 تومن مدل 16 گیگ
گوشی ای که پشت ویترین بود نقره ای رنگ بود حالا نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه چون شنیدم که 16 گیگ فقط به رنگ سفید عرضه میشه؟؟؟!!!!!!! درسته؟؟؟
اشتباه شنیدی ، 16 گیگ فقط سفید عرضه نمیشه ، سفید فقط 16 گیگ عرضه میشه !!!!! (البته من چند جا تو وب دیدم که 8 گیگ سفید هم واسه فروش گذاشتن !!!!!!!:23:)نقل قول:
سلام................
ماکروتل این گوشیو وارد نکرده هنوز(دیروز پرسیدم__از نمایندگی) چجوری با گارانتی بوده.یعنی وارد کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.قیمت فعلی این گوشی رو می خواستم!
هم 8گیگ و 16گیگ...
نهم آبان جنوب ایران
چراغونی 4 راه شرکت سامسونگ
این ملت i900 میخواید بجای ان95 8 گیگ W960 i میخواد
2 نسخه جديد Omnia با اسم i907 و i910 كه يكي واسه اپراتور AT&T و يكي ديگه واسه يكي ديگه از اپراتور هاي ديگه آمريكا به زودي توليد ميشه .
سامسونگ و پك جديد i907/910 Omnia :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره........... :31:................... ویندوز.......... هم شد سیستم عامل........... الان ، تو لینوکس دارم میپرم...........!!!نقل قول:
کاملا" با سيستم عامل مخالفي.
فکر کنم کامپيوترت هم بدونه سيستم عامله! جاواس
بحث مهمه........... پای ، احساسات رو وسط نکش.............. :31:.نقل قول:
رضا مگه قرار نشد به خاطر من ویندوز موبایل رو دوس داشته باشی هاااا؟؟؟
حالا ، چون اصرار میکنی ............. باشه...............!! :دی.
راستی ، امیر جان......... به نظرت این ، گوشی هایی که وارد شده................. از کجا اومدن..........؟!؟! منظروم اینه که جی اس ام شون با اینجا میخونه...... دیگه ، از دبی اوردنشون..............؟!؟!
خوف............ تبلیغ گوشی رو هم در روزنامه دیدیم............. :31:............!!
اسکنر ، دمه دستم نیست...... شرمنده ........... و تبریک به خاطر وردش......... سامان ، عمرا گوشی رو بت بدم.........!! :31:.
ایول !! واقعآ به مایکروتل میگن یه واردکننده و گارانتی کننده معتبر !!
کاش نوکیا و سونی هم مثل مایکروتل یه شرکت وارد کنند و گارانتی کننده توپ داشتن !!
یه سوال !! ؟؟
مایکروتل همون پارس قائم قدیم هست ؟؟
نه بابا پارس قائم که بره به جهنم . توی این مدت هیچ غلطی نکرد . فقط پارس ماکروتل