فایلتون معلومه که خرابه شما توی نت پد یک حرف هم بنویسید میشه 1 کیلوبایت
Printable View
فایلتون معلومه که خرابه شما توی نت پد یک حرف هم بنویسید میشه 1 کیلوبایت
جوابی هنوز نگرفتم ...کد:یه فارسی ساز برای گوشی X2 سونی اریکسون میخوام تو تاپیک مربوطه هم گشتم ولی پیدا نکردم
بدون اس ام اس فارسی هزینه ها میره بالا :41:نقل قول:
کمک:31:
سلام به همه.دوستام من دنبال منشی میگردم برای HD2 .کسی داره ؟
دوستان واقعا کسی منشی برای hd2 کسی نداره ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم:
برنامه ها وبازی های جدید که برای ppc میاد روی گوشی هایی با رزولوشن پایین مثل touch 2 اجرا میشه؟؟
منظورم qvga هست.یا حتما باید wvga باشه تا بتونه برنامه ها ومخصوصا بازی ها ی جدید رو اجرا کنه؟؟
یه چیز دیگه:هر برنامه ای که جدید تولید میشه روی یه ورژن جدید از win mobile میاد یا روی همشون اجرا میش؟؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید.
نقل قول:
سلام.
در مورد بازی ها و برنامه ها شما باید بازیهایی رو که به رزولوشن گوشی خودتون میخوره (چه جدید و چه قدیمی) رو نصب کنید و برنامه ها هم همینطور معمولا" میخوره ولی گهگاه پیش میاد که یک برنامه رو واسه ورژن خاصی از ویمدوز موبایل مینویسن و به ورژنهای قبلی نمیخوره.ضمنا" یک برنامه هم برای تغییر رزولوشن هست منتها من چون نیاز نداشتم تستش نکردم که ببینم جواب میده یا نه.(اسمش رو یادم بیاد براتون میزارم.):11:
چند روز پیش می خواستم با coreplayer یه فیلم ببینم ، اما تا باز کردم ،سریال خواست؛سریال رو وارد کردم(سریالی که تو همین تاپیک معرفی شده :8T40QX-N9LXZE-XQ8534-D4407V-Y24VQQ)ولی بعد از دو سه بار استفاده ، دوباره وقتی باز کردم،سریال خواست.به خیلی از فایل ها هم گیر میداد و بازشون نمی کرد که نمی دونم codec رو ساپورت نمی کنه.علت چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم:احیانا کسی برنامه منشی تلفنی خوب نمی شناسه؟ isecretary رو نصب کردم ، کار نمی کنه.(omnia 7300)
تو قسمت معرفي نرم افزار تو همين صفحات آخر من يه ورن كرك شده گذاشته بودم .. شما اونو دانلود كني بدون مشكل كار ميكنهنقل قول:
سلام...نمیدونم جاش اینجاست یا نه...اما یه imate p30 دارم که میخاوم مستر ریست کنم.....اما بلد نیستم....
کسی مییتونه کمکم کنه؟