سلامنقل قول:
من هر ترم 2 روز در هفته بیشتر کلاس نداشتم ، اما هستن کسایی که 4 روز می رن دانشگاه ، البته روزی فقط یک ساعت کلاس دارند ....
Printable View
سلامنقل قول:
من هر ترم 2 روز در هفته بیشتر کلاس نداشتم ، اما هستن کسایی که 4 روز می رن دانشگاه ، البته روزی فقط یک ساعت کلاس دارند ....
دانشگاههایی مثل آزاد دو روز در هفته ست البته بستگی به رشته هم دارهنقل قول:
مال ما پنج روز درهفته که خودمون با اساتید هماهنگ می کنیم میشه دو روز یا سه روز ولی پدرمون در میادها آموزش هم باهامون چپ میافته:31:
اقا نتایج تو سازمان سنجش دیدم ارشد فراگیر پیام نور
دانشگاه قشم رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی کد 1486 شیوه آموزش محور قبول شدم
اصلا چطوریاست؟
هزینه اش ترمی چند هر واحدی چنده؟ از این بین الملل که نیست
کتاب ها و منابعش فارسیه؟
تو کلاس ها حتما باید حضور پیدا کرد تو میان ترم ها چی؟ یا فقط پایان ترم تو امتحانات باید شرکت کرد ورفت قشم؟
هزینه ها چطوریه؟
اطلاعاتی دارید؟
نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 قبل از عید سعید فطر
قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در هفته جاری و قبل از فرا رسیدن عید سعید فطر منتشر می شود و داوطلبان مجاز می توانند برای مشاهده نتایج به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سراسری سال 90 و اسامی پذیرفته شدگان تا پیش از عید فطر یعنی طی روزهای دوشنبه یا سه شنبه هفته جاری اعلام می شود.
وی افزود: در این کنکور ظرفیت پذیرش نسبت به سال گذشته 64 درصد افزایش یافته است.
به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شد و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند.
همچنین، ظرفیت دانشگاهها 75 هزار نفر برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است و با احتساب پذیرش استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون 85 هزار نفر در نهایت پذیرفته می شوند.
mehrnews
امروز نتايج مياد، اما خدا ميدونه چه ساعتي.. حتما ساعت "59:'59: 11 شب.
فهرست اسامي قبول شدگان نهايي 138 كد رشته امتحاني از 148 كد رشته امتحاني در تاريخ 8/6/90 ساعت 14 بر روي سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.نقل قول:
اطلاعیه ی کامل :
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=2&id=1010
نتیایج نهایی ارشد 90 اعلام شد ::
کد:http://srv2000.sanjesh.org/Arshad/90_FinalResultM2/index.php
.
خب خدا رو شكر قبول شدم. حسابداري - علامه طباطبايي :5:
سلام من دانشجوی عمران دانشگاه آزاد با درصد ریاضی حدود 30 ام واحد دانشگاهیم حدودای دونقوز آباده و از اول هم دلم میخواست توی بهترین دانشگاه های تهران درس بخونم ولی نتونستم الان سال اول رو تموم کردم و میرم ترم 3 درسای ریاضی 1 و 2 و معادلاتو استاتیک رو عالی پاس کردم البته چون سواد استادای اینجا به گرد پای دانشگاه های دیگه نمیرسه ولی بدلییل اینکه نتونستم تو کارشناسی دانشگاه خوبی قبول شم دلم میخواد بکوب واسه دانشگاه سراسری تهران ترجیحا شریف و تهران استارت بزنم و چون پایم ضعیفه نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم کلا برام چه نصیحتی دارید ؟؟ کدوم کتابارو شروع به خوندن کنم و به کجا باید برسم تا بفهمم وضعم خوب شده واسه درسایی که پیش رو دارم چه توصیه هایی دارید که بیخودی کتاب های متفرقه نخونم؟/؟ تست از کی بزنم و کلا چیکار کنم ؟؟؟؟
این رویای دانشگاه سراسری تهران منو کشته کمک لطفا خواشا سعی نکنید منو از این راه منصرف کنید من کاملا جدیم ممنون میشم کمک کنید
نمیگید چیکار کنم خواهشا کمک کنید باید ریاضیمو عالی کنم کتابای آقاسی رو دارم ولی زیاد توضیح داده خوبه بخونم بدرد میخوره همونطور که گفتم رشتم عمرانه