معمولا بعد هر دوبار تعویض لنت جلو یک بار باید لنت عقب تعویض بشه. و تا باز نشه نمیشه تشخیص دقیق داد که رگلاژ می خواد یا تعویض. اما با اعداد و ارقام شما باید گفت که احتمالا تعویضه.
Printable View
معمولا بعد هر دوبار تعویض لنت جلو یک بار باید لنت عقب تعویض بشه. و تا باز نشه نمیشه تشخیص دقیق داد که رگلاژ می خواد یا تعویض. اما با اعداد و ارقام شما باید گفت که احتمالا تعویضه.
نقل قول:
خودمم حس میکنم الان عقب صدا دار شده .
به نظرتون لنت جولو نیاز به تعویض داره؟
برا عقب هم همین تکستار باید بندازم؟
جلو راحت دیده میشه. چرخ رو کمی به سمت خارج گلگیر بچرخونید و از لای سوراخهای رینگ به لنت نگاه کنید.
عقب احتمالا کاملا به ته رسیده. فورا اقدام کن تا کاسه چرخها رو تعطیل نکرده. لزوما هم نیاز نیست همون مارک باشه، هرچی انداختی انداختی.
گفتم شاید یکی بدونه ولی فراموش کرده جواب بدهنقل قول:
84 احتمالا ساژم باید باشه. امکان داره رو خروجی فشنگی درجه آب یه مقاومت گذاشته تا دما همواره پایین نشون داده بشه. توجه داشته باشین که زمان فعال شدن فن در خودروی شما در دمای 90 درجست و توسط یک سنسور که در قسمت پشت موتور سمت شاگرد و پشت لوله برنجی خروجی آب نصب شده اندازه گیری میشه، این سنسور هیچ ربطی به نشاندهده میزان درجه آب موتور نداره که شما پشت آمپر می بینید. این می تونه علل زیادی داشته باشه:
1. خرابی درب رادیاتور
2. خرابی منبع کمکی اب رادیاتور یا درب منبع کمکی یا شلنگ رابط منبع کمکی رادیاتور با رادیاتور
3. عمل نکردن صحیح فن
4.مشکل در واشر سرسیلندر
5.خرابی رله فن
6. عدم گردش صحیح آب در موتور و رادیاتور (گرفتگی لوله ها و خرابی واتر پمپ و ...)
از موارد فوق همه باید توسط متخصص چک بشن اما یکی رو که اینجا هم توضیح دادم میتونید خودتون چک کنید:
اولین پستم در این صفحه رو مطالعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5761813#post5761813
ماشينم استارت نميزنه چيكار كنم؟؟؟:41:
باتری و استارت رو چک کن.
اگه موقع استارت تمام چراغهای جلو آمپر و داخل ماشین و ضبط خاموش میشه یعنی باتری تعطیله و اگه نه و فقط استارت نمی خوره استارت یا اتوماتیک استارته که قابل تعمیره.
سلام دوستان
من پژو 405 دارم. مدتیه گیربکسش جا نمیخوره مخصوصا صبح ها.
صبح زود وقتی ماشین رو روشن میکنم دنده 1 به سختی جا میخوره اما ظهر بهتر میشه.
البته در تمام طول روز مشکل جا خوردن دنده خصوصا 1 و 2 هست
به نظر شما مشکل از کجاست؟ از گیربکس هست یا کلاچ؟
جا نخوردن صبح که به خاطر سرما و انجماد واسکازین داخل گریبکسهنقل قول:
شما توی ظهر بزار ماشینو زیر آفتای حدود 1 ساعت اگه دیدی مشکل حل شده بودو دنده جا میرفت بدون مشکلی نیست
اما اگه دیدی هنوز مشکل پا برجاس ببر واسکازینو عوض کنن احتمالا" حل میشه
مغزی کشویی و ماهک 1 و2 باید حتما چک بشن. ایراد داشتن گیربکس باعث شده که وقتی واسکازین سرده، عیب بیشتر خودشو نشون بده.نقل قول: