نسبت به بنده لطف دارید. اجازه بدید اول مثالی رو که امروز برای یکی از دوستان زدم برای شما هم بگم . از اینتر نت پرنده زیر 170-180 مگ دانلود نکنید. چرا که : ایرباس a340-600 به جای صدای پر هیبت و گوش خراش اصلی صدای هوندا 125 میده! و یا بوئین 777 این خدای تکنولوژی کامپیوتری صدای موتور گازی داره!نقل قول:
کلید ها طراحی نشدن و اگر هم شدن کار نمیکنند؟ تازه این بهترین حالت هست در بیشتر مواقع اصلا panel همراهشون نیست و از پنل های خود fs استفاده میکنند. (پنل B747 برای B777!!!) گاهی اوقات هم میبینید طرف نوشته با پنل خاص (ترجمه البته) وقتی دانلود میکنید هیچ بعید نیست واسه a340 یا a380 یوک گذاشته باشند( a380 یوک نداره) طراحی بدنه افتضاح و دینامیک خلاص یعنی به همون راحتی که در حالت طبیعی و روی رنج ایزی سسنا رو فرود میارید میتونید یکی از این a340 های 40-50 مگابایتی اینترنتی رو تو حالت هارد و بدترین شرایط جوی فرود بیارید؟ میتونید 777 پر مسافر و سوخت رو با 230 نات و سرعت عمودی 900 روی بند بنشونید بدون اینکه آسیب ببینه! (کلید تخلیه سوخت هم که لابد نداره!) من هنوز توپولوف خوب پیدا نکردم. اما اگر عکسش رو بهم برسونید براتو پنل رو طراحی میکنم.
از b727 چیزهائی رو که خواسته بودید میگذارم چشم. البته کاکپیت سه بعدی همراه مدل هواپیما هست و اگر مال چیز دیگه ای رو بگذارید هواپیما هم عوض میشه. برای داشتن کابین سه بعدی و البته کارا بهترین کار همون گرفتن پرنده خوب هست. اما یه سوال شما واقعا (واقعانا) میتونید با کابین سه بعدی پرواز کنید ؟ اصلا وقتی به قدر کافی زوم بک میکنید چیزیدیده میشه ؟ نه! بنابراین من 2D رو ترجیح میدم. اما 3D هم جالب میشه به همین دلیل به تکاپو افتادم دو مانیتور نصب کنم تا بتونم اندیکاتور ها رو تو کی دیگه ببینم. وگرنه چطور باید پرواز کرد ؟
به زودی.
در مورد تاکسی کنار منوئی که هواپیما ها رو لیست کرده و انتخاب میکنید یک گذینه دیگه هم هست به نام selected location روی change کلیک کنید تا جائی رو که مایلید از اونجا شروع کنید انتخاب کنید. میتونید اول نام کشور بعد شهر و بعد هم فرودگاه رو انتخاب کنید. این هم ممکنه که مستقیما کد چعار حرفی فرودگاه رو بزنید مثلا مهرآباد oiii امام oiie یا اصفهان oiem (اگر اشتباه نکنم ) و یا مثلا شیراز oiss
اون پائین سمت چپ هم یک گذینه هست به نام runway starting position روش کلیک کنید و یکی از رانوی (باند) ها و یا گیت(ها) و یا پارکینگ(ها) رو انتخاب کنید. البته در حالت عادی از پارکینگ باید شروع کنید اما اگر برنامه هائی که سرویس های قبل از پرواز رو شبیه سازی میکنند ندارید میتونید از همون گیت شروع کنید.
اگر هم از دگمه flight planer برای انتخاب مبدا و مقصد استفاده میکنید در قسمت های شماره یک و دو با زدن کلید select به همان صفحه آشنا میرسید که بالا توضیح دادم
پاینده باشید