متاسفانه من اصفهان هستم.نقل قول:
Printable View
متاسفانه من اصفهان هستم.نقل قول:
مهم نیست که کجا هستی.از همونجا هم شاید گیر آوردی:10:نقل قول:
بهراد جان ولش كن بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شات دان باز که اومدی تو کلوپ سونی
تا نزدن بکشنت لطفآ بیروون !! میایی جو رو خراب میکنی
اين نشون ميده چه كلوپ باهالي داريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار هر س هرچي ميخواد بگه گوشي كه اومد همه مي فهمن ما چه بچه هاي تيز بيني بوديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم باری دانلود دوستاننقل قول:
:10:کد:http://rapidshare.com/files/148796622/Xperia_-_Who_is_JohnnyX2.flv.html
بازم که شیطونی کردی بهراد :31:نقل قول:
قرار بود امروز وارد بازار بشه چی شد ؟
دیدی گند زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
امروز 27 ته 30ام وارد بازار میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فردا هم C905 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمتون گرمنقل قول:
بازم که شیطونی کردی بهراد
قرار بود امروز وارد بازار بشه چی شد ؟
من شیطونی میکنم ؟؟ عجب !!
علی جون اینم کانتر (شمارنده :دی)ر ماست :دینقل قول:
دیدی گند زدی .
امروز 28 ته 30ام وارد بازار میشه.
فردا هم C905
بابا حسین تو هم که تاریخت غلطه .. یه روز بکش عقب دهنمونو سرویس کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...امروز 27 سپتامبر ه ... بعدش c905 سی سپتامبر میاد تو بازار سوئد ..اواسط اکتبر میاد دبی ..
آهاااااا بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبی دبی ...... رفتیم دبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید درستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
از بس که منتظر موندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امضاي من خطا نداره
پيگيرش شد كه گيج نشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم عجب تيكه اي شده؟نقل قول:
دبی دبی ...... رفتیم دبی