و اما سیلو واقعا ماشین خوبی هستش .کلی حال میده .دوام خیلی خوبی داره .یه بار با 160 دوستم انداخته بود تو یه چاله فقط کمی صدا از کمک فنرش میاد صندوق عقبش جای خوبی داره .الا یه مدل تقربا 80 به پایین با این پول میتونی تمیزش رو گیر بیاری .
و اما سیلو واقعا ماشین خوبی هستش .کلی حال میده .دوام خیلی خوبی داره .یه بار با 160 دوستم انداخته بود تو یه چاله فقط کمی صدا از کمک فنرش میاد صندوق عقبش جای خوبی داره .الا یه مدل تقربا 80 به پایین با این پول میتونی تمیزش رو گیر بیاری .
با سلامنقل قول:
صدای موتورش که بعد 206 تیپ 5 تک است
نمی دونم شما داری از کجا میگی
صندلی هاش راحت نباشن از 405 خیلی بهتره
قابلیت تنظیم ارتفاع و تنظیم قوس کمر داره که برای راحتی عالی هستند
حالا من نم دونم میخواهید خوبی 405 نسبت به این رو ثابت کنید یا چی ولی به نظر من جایگزین پراید مدل E0 ان
ورقیب سمند و 405هم مدل E1 اون است
با سلامنقل قول:
صدای موتورش که بعد 206 تیپ 5 تک است
نمی دونم شما داری از کجا میگی
صندلی هاش راحت نباشن از 405 خیلی بهتره
قابلیت تنظیم ارتفاع و تنظیم قوس کمر داره که برای راحتی عالی هستند
حالا من نم دونم میخواهید خوبی 405 نسبت به این رو ثابت کنید
:21:یا چی ولی به نظر من جایگزین پراید مدل E0 ان
ورقیب سمند و 405هم مدل E1 اون است
نقل قول:
اره موافقم همه چيش خوبه .شتاب خوبيم داره. ما 4سال پيش داشتيم خيلي عالي بود.اگر مي گيري يا مشكي يا سفيدشو بگير چون رخ ماشين بالا ميره.
از اون جایی که بحث کردن با تو برای من نه برای هیچ کس دیگه ای فایده نداره و هر کسی نظری دارهنقل قول:
حالا نظر تو با نظر بقیه فرق داره
البته خیلی جالبه که وقتی باهات مخالفت میشه میای تو انجمن و خیلی آسون به دیگرون توهین میکنی
اگه من فرق بین ماشین و خر رو نمی دونم تو هم فرق بین این انجمن و سر کوچه تون رو نمی دونی.
تو دلایل خودت رو گفتی که فقط نظرات خودت بود
ما هم دلایل خودمون رو گفتیم.
اون رنکینگ جهانی هم برای آدمی مثل تو نمی تونه قانع کننده باشه
کوپه از لحاظ خانوادگی صفره ولی از لحاظ ادعا 20
اگه میگیری مشکی بگیر
ولی Bmw 330 یه چیزیه برای خودش .واقعا توووپه. . .
چی بگم .چیزی نیست هر کس نظری داره ولی ادب هم خوب چیزی هستش .
سفیدش بهتره مشکی کمی زود گرد و غبار میگیره .
206 به نظر من بهتره اکه بتونی تیپ 5 رو بگیری که حرف نداره
عزیز ریو بگیر...
من تازه گرفتم...قبلش پرشیا (البته پرشیای مدل 79 که اولین سری کارخونه بود و همه چیش فرانسوی) و 206 (تیپ 2 مدل 81 ) داشتم...به جرات بهت میگم که ریو از 206 و پرشیا خیلی نرم تر و خوش دست تره...تا سوارش نشده باشی و نرونده باشیش نمیفهمی چی میگم...
پرشیا که مصرفش بالاست...موتور مدلهای جدیدش هم که ایرانیزه شده و شاهکار شدن!...صندلی راحتی نداره...رانندگی باهاش خسته کننده هست...206 (تیپ 2) موتور ضعیفی داره...یه سربالایی هست توی ولیعصر..درست کنار کارواش ساعی (کوچه مردوخی)...206 با دنده 2 اون سربالایی رو بالا نمیره...ریو مثل اسب میره بالا...از لحاظ راحتی صندلی هم، به نظر من ریو خیلی راحتتر از 206 هست...خود 206 هم نسبت به پرشیا صندلی راحتتری داره...405 رو هم که بیخیال...با اون صندلی عقبش...
البته توی ایران مسلما انتخاب بین بد و بدتر هست...مگر اینکه شما بنز و bmw بخوایید بخرید...
در مورد رنک جهانی ماشینها، مسلما 405 که توی ایران تولید میشه خیلی با 405 فرانسه فرق داره...البته شاید دوستان بگن 206 ایران خودرو همون 206 فرانسوی هست که توی رنکینگ جهانی فلان رتبه رو داره...حتما درست میگن...
در مورد صدای موتور ریو...نمد زیر کاپوت رو بندازی میشه مثل صدای پرشیا...فرقی نداره...اگه نمد رو نذاری، صداش زیاده...
در کل...هر ماشینی که عشقت هست بخر...پس فردا خودت میخوایی سوارش بشی..میخوایی لذتش رو ببری...اگه اونی رو نخری که دلت میگه، رانندگی دلچسبی نخواهی داشت...
شاد باشید