نه این کارو نکن چون معلوم نیست که درست کار کنه.نقل قول:
بهترین کار برای هر لپتاپی اینه که از سایت سازنده لپتاپ درایورهاتون رو بگیرید، یعنی شما برو سایت اچ پی و شماره سرویس زیر لپ تاپت رو بزن و ...
Printable View
نه این کارو نکن چون معلوم نیست که درست کار کنه.نقل قول:
بهترین کار برای هر لپتاپی اینه که از سایت سازنده لپتاپ درایورهاتون رو بگیرید، یعنی شما برو سایت اچ پی و شماره سرویس زیر لپ تاپت رو بزن و ...
سلام من درایور xp VGN_NR498E لازم دارم همه جا رو هم گشتم پیدا نکردم
با سلام
من درایور Motion eye سونی مدل VGN-CS 16g میخوام ولینمیدونم چرا تو سایت سونی تمام درایورها هست غیر از Motion eye .خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم .
اگر کسی از دوستان بتونه کمکی به من بکنه واقعا لطف بزرگی در حق من کرده
ممنون.
کسی از دوستان نمیتونه به من کمک بکنه ؟!؟!؟!:41:
دوستان كسي درايور مودم اكسترنال Dell 1545 رو داره؟
اسمش :
VD56UM
تو نت گشتم نتونستم گير بيارم نصب نشد fail داد
ممنون مي شم كمكم كنيد
سلام با تشکر از همه دوستان
من میخوام درایوهای لپ تابم رو آخرین ورژنش رو updat کنم مدل لپ تاب acer aspire3690 و همچنین بایوسم رو هم ممنون میشم کمکم کنین
در صورت امکان راهنمائی کامل کنین ممنون میشم
سلام.
من خسته شدم.
درایوری که برای شبکه هستش ( برای مادربرد آلباترون) ندارم و کارت شبکم نصب نیست. درایورشو برام بزار تا دانلود کنم.
درایور ها نصب نشده ( other pci bridge devies - pci memory controller - sm bus controler )
لطفا بهم بده
برای اولین بار سلام دوستان من لپتاپ توشیبا دارم مدل dynabook ax1/424cme
آیا کسی میتواند مشخصه های این دستگاه را بگوید؟
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان گرامي
من يك لپتاپ NEC دارم كه بعد از تعويض ويندوز خيلي از درايورهاش رو نصب كردم اما در بخش Device Manager دو درايور هنوز نصب نشده و به صورت علامت سوال هستند.
1. PCI Modem
2. Video Controller (VGA Compatible)
هر كاري ميكنم اين دو درايور پيدا نميشه. نكته ي ديگه اينكه لپتاپ رو باز كردم و ديدم بخش مودم خاليه و انگار مودم باز شده ولي اگه فكر من درسته پس چرا درايورش توي Device Manager وجود داره و بايد نصب بشه؟؟؟؟؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
راستي از كجا و يا چه مرجعي ميتونم بفهمم كه مثلا يك لپتاپ مدل گرافيكيش چيه. آيا سايت مرجعي داره يا مثل خودم بايد تك تك درايورها رو روي لپتاپ نصب كنم تا يكيش كار كنه.
مدل لپتاپ هم اينه:
LaVice C LC 700/5
Model: PC-LC7005D
سلام
من ویندوز اکس پی را به ویستا ارتقا دادم تمام درایور ها را دانلود کردم ولی هنوز تو Device Manager قسمت other devices این متن را نوشته Ethernet Control من درایور مربوط به wifi را هم دانلود کردم ولی میگه یه نسخه ازش نصبه ونصب نمیکنه Bluetooth هم کار نمیکنه
این thernet ماله چیه من e6500 دارم اگه اینو پیداش کنم Bluetooth درست میشه