نمی دونم چرا اینطری میشه آدرسو یا نشون نمیده یا دوتا دوتا نشون میده به هر حال درایو usb از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نمی دونم چرا اینطری میشه آدرسو یا نشون نمیده یا دوتا دوتا نشون میده به هر حال درایو usb از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اینم فریمور گوشیم
R1EA031
سلام
دوستان دوتا سوال داشتم
1- درایور صدا و دوربین برای این گوشی هست یانه؟
2- پچی مثل پچ گوشی k750 ( این پچ رو میگم k750_r1ca021_keylock_password.vkp) که هنگام فعال شدن قفل صفحه کلید ، برای باز کردن قفل پسورد میخواد برای گوشی k850 هست یا نه؟
باتشکر
خوب درایور USB رو چیکار کنم؟نقل قول:
فایده ای نداره.برنامه آپدیت رو از دوباره نصب کردم ولی همون اپدیت موجود نیست رو میزنه.
حالا شاید واقعا فرمویر جدید نداره!
سلام.
يه توصيه دارم.
من الان كا850 دارم و پشيمانم.
چون واقعن كيفيت دوربين بنا بر اون چيزي كه گفته شده خيلي پايينه.
هيچ وقت هم فكر نكنيد با بالارفتن مگاپيكسل كيفيت دوربين بالاتر ميره... .
پس اول تحقيقات لازم رو انجام بدهيد بعد بخريد... .
دوست عزیز تا حالا همه کسانی که کا850 خریدن از کیفیت دوربینش راضی هستن و حتی طرفداران نوکیا و سامسونگ کا850 به عنوان یکی از بهترین کمرافون ها قبول دارن حالا نمی دونم شما چطور میگید که دوربین کا850 کیفیت ندارهنقل قول:
دوست عزیز من هم مثل شما وقتی گوشیمو (k850) خریدم در مقایسه با کا 800 که قبلا داشتم کاملا ناامید شدم اما بعد از گشت تو اینترنت و خواندن بحث های مختلف در باره این گوشی به این نتیجه رسیدم که باید گوشیمو آپدیت کنم حالا تقریبا یک هفته است که گوشیمو آپدیت کردم شاید باورتون نشه ولی کیفیت عکاسی و فیلمبرداری واقعا دو برابر شده من خودم دوربین گوشیمو با گوشی های نوکیا n95 مقایسه کردم بخدا همشون کم آوردن یک توصیه برات میکنم که در مقایسه عکسها هر دو عکسو روی یک گوشی یا روی کامپیوتر مقایسه کنید چون صفحه نمایش نوکیا 16 میلیون رنگه عکسهاش بهتر به نظر میاد.در آخر کا 850 یک گوشی فوق العاده است اگر آپدیتش کنی و دوربنشو در شرایط مختلف تست کنی تا یاد بگیری که چگونه و کجا چطوری عکاسی کنی. با کمی اعتماد بنفس موفق می شوی مطمعن باشنقل قول:
محتویات پوشه دومی را کپی کن به C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Drivers\Signed و بعد خود پوشه دوم را کپی کن به C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE مواظب باش دو تا پوشه هسیش پوشه آخری که توش برنامه هستش رو باید کپی کنی.نقل قول:
اگه فرمویر گوشیت اینه R1EA037 گوشیتو آپدیت نکن :31:
چون آخرشه:27::21:
نخیر.هیچ فایده ای نداره.فرمویر گوشی R1CA037 هست.نقل قول:
اینم جواب سونی اریکسون که ازشون پرسیده بودم چرا همچین مشکلی وجود داره و گوشی آپ نمیشه.
The firmware doesn’t require an update yet, thanks for the input
enamoured1985f19 جان میشه ازتون بپرسم که شما کجا زندگی می کنید آخه میخام ببینم اگه نزدیکی بیاری گوشیتو خودم آپدیتش کنم. ببخشید دیگه هیچی به فکرم نمی رسه همه زورمو زدم ببخش که نتونستم بهت کمک کنم . فقط یه چیزه دیگه برنامه هاتو بردار برو با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن. مثلا تو کافی نت یا خونه دوستات. اگه نزدیک ما باشی حتما خودم کمکت میکنم. خوش باشی