نقل قول:
سلام
یه کم سخته و نرم افزارهایی که تو این زمینه هستن زیاد خوب عمل نمی کنن...من که تا حالا نتیجه ای نگرفتم!!!
می تونید از این نرم افزارها برای امتحان استفاده کنید نمونه اش pps unlocker,Powerpoint Password Recovery
Printable View
نقل قول:
سلام
یه کم سخته و نرم افزارهایی که تو این زمینه هستن زیاد خوب عمل نمی کنن...من که تا حالا نتیجه ای نگرفتم!!!
می تونید از این نرم افزارها برای امتحان استفاده کنید نمونه اش pps unlocker,Powerpoint Password Recovery
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
واقعاً ممنون که وقت میگذارید و پاسخگو هستید
مرسی از همه
خب اول از همه فکر کنم پاور شما دوستان 2010 باشه
چون من وقتی روی اون تکست کلیک می کنم صفحه من به این صورت است
در عکسی گذاشتم از کجا اسم این انیمیشن رو باید دید؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به CUSTOM رفتم و در قسمت More چیزی به اسم Basic Zoom نیست فقط یک گزینه دیدم به نام zoom نمیدونم مثل همون basic عمل می کنه یا نه
در شکل دوم نوشته رو نزدیک تر کردم ببینید خود متن رنگش آبی است و یک سایه (یا هر چیز دیگری) هست که به رنگ سیاه است این چطور ایجاد شده
من از طریق format که رفتم همانطور که در عکس 3 هست، در قسمت text effect و قسمت shadow روی None است ؟؟؟
و من گزینه های دیگر همون shadow رو انتخاب کردم اما سایه طوسی بهش داد و مشکی نشد (مثل عکس 2) ؟؟؟
و یک سوال دیگه اینکه فرمو دید
چطور این را انجام بدهمنقل قول:
از قسمت animation هم Duration رو تنظیم کنید و
سلام
تو همون عکس اولی که گذاشتید تو قسمت custom animation نوشته Modify:Zoomنقل قول:
در عکسی گذاشتم از کجا اسم این انیمیشن رو باید دید؟؟؟؟؟؟
بله ولی اگه اون ستاره ای که انتخاب کرده رو دقت کنید می بینید که ستاره سبز رنگه پس شمام باید بین گزینه هاینقل قول:
فقط یک گزینه دیدم به نام zoom نمیدونم مثل همون basic عمل می کنه یا نه
add effect برید رو Entrance که رنگش سبزه و بین اینها zoom رو انتخاب کنید.
خوب حالا برای سایه و duration ...من همه اینا رو تو 2007 براتون انجام دادم که عکساشون رو میزارم اگه مشکلی بود بفرمایید.
برای سایه رو متنتون کلیک راست کنید و Format text Effect رو بزنید و مثل شکل زیر تنظیم کنید.
برای Duration هم مثل شکلهای زیر جلو برید و تنظیم کنید.
همه تنظیمات رو به این شکل انجام بدید فکر نمی کنم دیگه مشکلی داشته باشید.
سلام دوستان
من یک فایل پاورپونت تهیه کردم و یه موزیک روش قرار دادم که توی تمام اسلاید ها پخش می شه و بعد اونو به صورت pps ذخیره کردم.. و می خوام فایل رو برای یکی از دوستام بفرستم اما وقتی که فایل رو روی یه سیستم دیگه باز می کنم موزیک پخش نمی شه می خواستم ببینم مشکل از کجاست ... البته وقتی فایل موزیک رو رو سیستم می ریزم مشکل حل می شه ولی من نمی خوام فایل رو هم برای دوستم بفرستم!
کسی میتونه راهنمایی ام کنه:
من یه فایل پاورپوینت ساختم که یک موسیقی mp3 از طریق insert روش گذاشتم که درست کار میکنه، اما وقتی این فایل رو ایمیل میکنم موسیقی اش اجرا نمیشه و کلا حذف شده. چی کار باید بکنم؟
نقل قول:سلامنقل قول:
باید فرمت فایل صوتی تون wav باشه که این مشکل رو نداشته باشید.
می تونید از converter برای تبدیل فرمت فایل صوتی استفاده کنید ( Jet audio هم اینکار رو انجام میده).
سلام من یه فایل پاورپوینت درست کردم عکسها با insert باز نمیشد مجبورشدم copy paste کنم وقتی کارم تموم میشه و پاورپوینت روذخیره می کنم توی نمایش بعضی عکسها باز نمیشه وروعکس اینا مینویسه:
the image part with relationship ID rId2 was not found in the file
چیکار کنم چندروز دیگه ارائه دارم .اگه کسی می دونه راهنماییم کنه؟
نقل قول:
هیچ کس به این تایپیک سر نمیزنه!!!خواهش می کنمکمک کنید.
یکی بیادتو به سوال من هم جواب بده،خواهش می کنم.
سلامنقل قول:
فرمت عکسها چی بود که باز نشدن؟
من یه بار این مشکل رو وقتی داشتم که تعداد عکسهایی که برای تحقیقم داشتم زیاد بود و حجم شون بالا بود
یه اروری مشابه این میداد و powerpoint 2007 بود...نمی دونم حالا مشکل شما هم به این عوامل بستگی داره یا نه؟
با 2010 امتحان کردید؟یه بار عکسهایی که ارور میده رو دوباره وارد کنید یا تعداد عکسها رو کم کنید یا محل ذخیره عکسهایی که دارید رو تغییر بدید.
---------------------------------------------------------------------------
در ضمن از قوانین انجمن
نقل قول:
همه درخواست های شما بررسی میشوند و درصورت داشتن اطلاعات کافی در آن زمینه به شما پاسخگو خواهیم بود و بر همین اساس چنانچه درخواستی بدون پاسخ ماند از ارسال پست هایی پشت سرهم مثل " جواب ما چی شد " ، " چرا هیچکس جواب نمیده " ، " اینجا تعطیله مگه " و ... خودداری نمایید.