اون cin باید بعد از for هات بذارینقل قول:
خواستی کد بذاری از # استفاده کن
Printable View
اون cin باید بعد از for هات بذارینقل قول:
خواستی کد بذاری از # استفاده کن
1. یک بار از a برای اسم ماتریس و یک بار به عنوان یه متغیر int تعریف کردی. اسم ماتریس رو به m تغییر بده.نقل قول:
2.این مشکل نیست ولی گفتی 5*5 اما توی کدهات 3*3 نوشتی.
3.کدت یک بار aی iوj رو cin میکنه و بعدش داخل حلقه میشه و میچرخه! cin رو باید داخل حلقه بنویسی که توی چرخش حلقه هربار به ترتیب 1،1 و 1،2 و 1،3 و... رو بگیره و ماتریس رو پر کنه.
4.شما نمیتونی با نوشتن cin << a i,j و یا coutش کل ماتریس رو دریافت یا چاپ کنی. باید هر مکانی از ماتریس دونه دونه وارد و دریافت بشه. پس اون قسمت آخر کدت هم که نوشتی cout کنه ماتریس رو فقط یک مکان از ماتریس رو باتوجه به آخرین مقادیر iوj چاپ میکنه. (اینکه از مکان ماتریس استفاده میکنم چون یادم رفته اسمش چی بود:31:!! منظورم همون آرایه 1،1 یا 3،2 یا... است:31:)
5.تابع mainت رو یا int تعریف کن و آخرش return 0 کن، یا void تعریف کن.
6.آخر برنامه ت از getch استفاده کن تا در پایان برنامه ت بسته نشه. این تابع منتظر دریافت یه کاراکتر میشه و بعدش به خط بعدی میره. دستورش توی کتابخونه conio.h هستش.
تا قسمت پر کردن ماتریس کدش به اینصورته:
قسمت چاپ ترانهاده رو نتونستم بنویسم، سعی میکنم اون رو هم واست همینجا بزارم.کد:
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
void main()
{int m[3][3],i,j;
for(i=0;i<=2;i++)
for(j=0;j<=2;j++)
cin >> m[i][j];
//اینجا به بعد باید ماتریس رو ترانهاده چاپ کنی
getch ();
}
این هم یه مثال از همین ترانهاده:
کد:
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>
#define FALSE 0
void main()
{int m1[5][5],i,j;
int m2[5][5];
for (i=0;i<5;i++)
for (j=0;j<5;j++)
{printf("Enter A[%d][%d]:\0",i,j);
scanf("%d",&m1[i][j]);
m2[j][i]=m1[i][j];
}
printf("\n\n");
for (i=0;i<5;i++)
{for (j=0;j<5;j++)
printf("%5d",m2[i][j]);
printf("\n");
}
getch();
}
سلام آقایون یه برنامه میخوام که وقتی عددی رو وارد کردیم بگه عدد اول هست یا نه؟
الگوریتم میخواهید یا خود کد و برنامه رو کامل؟؟نقل قول:
روش های متعددی داره، یکی از روش هاش اینه که عددتون رو به تمام اعداد کمتر از نصفش تا عدد یک تقسیم کنید و اگه باقیمانده هاش تنها یک بار برابر صفر شد، چاپ کنه اول هستش.
سلام.
1.برنامه ای که 10 عدد از ورودی گرفته در آرایه ای جای دهد سپس آنها را به ترتیب صعودی ( نزولی) مرتب کند.
2. برنامه ای که رشته ای از ورودی گرفته سپس تعداد حروف a را در آن جستجو و چاپ نماید؟( با ذکر شماره خانه پیدا شده)
با سی میخامش . پیشاپیش ممنون.
من مشکلم حل شد دوستان دیگه نمیخام ممنون :10:
درود به همگی
این استاد ما هیچی بارش نیست و ما هم که یه کم شلوغ کردیم :31: ما رو جریمه کرد به نوشتن این 4 تا برنامه تا شنبه قبل ساعت 12
که باید بهش ایمیلش کنیم
هر کسی نداد یا بعد از این ساعت بده یه نمره از دست میده + باز هم از همین جور جریمه ها
کمکم کنید ( برنامه ها رو کامل و قابل اجرا می خواد )
1 ) برنامه ای بنویسید که یه ماتریس خلوت را از ورودی دیافت نموده و ماتریس ترانهاده آن را چاپ کند
ماتریس 10*10 با 5 عنصر
2) برنامه ای بنویسید که ماتریس اینکس را به ماتریس اسپارس برگرداند
راهنمایی که کرده اینه که با دو تا حلقه ی for بنویسید
3) برنامه ای بنویسید که دو تا ماتریس را از ورودی دریافت نموده پس از بررسی این که آیا ضرب پذیر هستند یا نه در صورت ضرب پذیر بودن آنها را در هم ضرب کند
4) برنامه ای بنویسید که با ساختار آرایه یک پشته را پیاده سازی کند و قابلیت pop و top و push هم داشته باشد
کمکم کنید خواهشآ
سلام دوستان
من ویندوزم رو دوباره ریختم و Borland C++ 3 رو هم دوباره نصب کردم.
حالا نمیدونم چرا توی برنامه هام، روی cin و cout ارور میده که Undefined هستن.
باید چیکار کنم؟
هدرنقل قول:
iostream.h
رو اضافه ميكنيد كه؟
الگوریتم پیدا کردن دترمینان ماتریس رو می خواستم (n*n)! رو کاغذ می تونم ولی برنامش رو نمی تونم بنویسم !
آره اضافه میکنم.نقل قول:
باز هم همین مشکلو داره. :eh: