نحوه ريختن درايو صدا بطور كامل و واضح
نقل قول:
نوشته شده توسط maryam_ops
اين كارا رو كردم،
وقتي شناسايي شد و من دكمه رو ول كردم، بلافاصله ( شايد چند ثانيه هم طول نكشه ) فعاليتش متوقف ميشه!
و هيچ تغييري ديده نميشه!
مشكل كجاست؟
مريم خانم شما مطمن هستيد كه فايل آكواستيك را بطور صحيح در MISC Files قرار ميدي؟
من يه بار ديگه آموزش نحويه ريختن آكواستيك را كه قبلا گذاشته بودم برات ميذارم ببين ميتوني موفق بشي يا نه ؟
نحوه ريختن درايو صدا بطور كامل و واضح :
ابتدا درايو يو اس بي را نصب كرده بعد گوشي را خاموش كنيد
حالا برنامه setool2lite107 (ورژنهاي بالاتر هم وجود دارند) را باز كرده دقت كنيد در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد.
سپس مدل گوشي را از قسمت Phone Type انتخاب كنيد بعد آكواستيك مورد نظر را در قسمت MISC files برنامه قرار بدهيد
ناگفته نماند كه تا الان بهترين آكواستيك X800 هست
شما هر آكواستيكي را كه ميخواهيد رو گوشي بريزيد بعد از دانلود از حالت زيپ درش بياريد بعد همه فايلهايي را كه در پوشه انتهايي قرار دارند كپي كنيد به اين مسير ifs\settings\acoustic
يعني فولدري به اسم ifs ساخته بعد داخلش فولدري به اسم settings بسازيد و داخل همين فولدر يكي ديگه به اسم acoustic بسازيد و همانطور كه گفتم فايلهايي را كه در پوشه انتهايي آكواستيك دانلود شده هستند را بريزيد در داخل پوشه acoustic بعد فولدر ifs را زيپ كنيد اكنون همين فايل را در قسمت MISC files قرار دهيد
حالا همه چيز آماده هست FLASH را ميزنيد سپس دكمه C در گوشي را گرفته و كابل را وصل ميكنيد (در اين مرحله ممكنه كامپيوتر سخت افزار جديد شناسايي كنه كه شما بايد مسير درايور USB را تعريف كنيد تا بشناسه) پس از چند ثانيه آكواستيك نصب ميشود (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) و Ready در برنامه ظاهر ميشود حالا از برنامه خارج شده و كابل را درمياريد و گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده لذت ميبريد
در آين آكواستيك بايد اكولايزر بدين صورت تغيير يابد تا كيفيت بيشتري داشته باشد:
از سمت چپ ميگم
نوار اول : تا آخر
نور دوم : 8 خط
نوار سوم : 6 خط
نوار چهارم : 4 خط
نوار پنجم : تا آخر
اما اگر مرحله آخر به مشكل برخوردين يا درايور USB كامل نصب نشده و يا اشكالي در كابل وجود دارد .
محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنيد. بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد