من امروز که سرچ میکردم فروش اینترنتی این بازی رو دیدم.
آیا راسته؟
به قول این دوستمون مافیا 1 نباشه.
البته گفته بود تضمینی و اگر خلاف اون چیزی باشه که اینجا نوشته پس میگیرن!!
Printable View
من امروز که سرچ میکردم فروش اینترنتی این بازی رو دیدم.
آیا راسته؟
به قول این دوستمون مافیا 1 نباشه.
البته گفته بود تضمینی و اگر خلاف اون چیزی باشه که اینجا نوشته پس میگیرن!!
اين بازي به هيچ وجه نيومده!!!
اون يكي شايد همونيه كه خودم دارم!!!تمام ماشين ها جديد شدهاند!لياس تام هم تغيير كرده!زبان انگليسي!و تغيير در بعضي صدا هاي
بازي!!!دست ساز ايراني ها به نام MAFIA 2
تام ؟ اصلا تامی در کار نیست تو mafia II !
سلام
دوستان لطفا گول این تبلیغات بی شرمانه رو نخورید ...
مافیا 2 حالا حالا ها به بازار نخواهد آمد ... اینها وجدان ندارند و میان همون مافیا 1 رو با دست کاری های غیر مجاز با عنوان مافیا 2 می فروشند :13:
در جریان E3 امسال 2K دمویی از بازی Mafia II منتشر کرد که بازی بنظر زیبا می آید و ظاهراً کمی حالت مخفی کاری (stealth) هم در بازی وجود دارد که برای کسانی که Uncharted یا GTAIV را بازی کرده اند باید آشنا باشد . ظاهراً شما میتوانید به دیوار بچسبید ، پشت اشیاء پنهان شوید اما تیراندازی ها ممکن است سنگر شما را نابود کند . با توجه به توضیحات رانندگی کمی آهسته در بازی انجام میشود اما نه به اندازه ی شماره ی اول . رادیوی ماشین زمانی که در آن هستید موزیک پخش می کند . شهر بزرگتر و واقع گرایانه تر شده است . در بازی سیستم checkpoint system وجود دارد که مجبور نیستید بعد از باختن بازی را از اول مرحله شروع کنید .
ممنون دوست عزیز که به نکته های کلی خوبی اشاره کردید ...
اما در مورد رانندگی دارای فیزیک بالایی هست و ضربات به خوبی احساس میشه و رانندگی نسبت به جی تی ای کمی فرق داره واقعی تر هست اما هیجان کمتری نسبت به جی تی ای داره ... همچنین خراب شدن بدنه ی ماشین ها خیلی عالی هست ...
اما هیجان کسی میخواد فقط just cause 2 ...
یه سوال برای من مطرحه! پاییز 88 چه زمانیه؟ و اینکه این دوستان از کجا هیجان رانندگیو اینهارو تجربه کردن؟
اگه دمویی داره بگید تا ما هم بازی کنیم. اگر هم بازی منتشر شده بگید تا ما هم بخریم! :eh:
زمستان 88 تاریخ عرضه هست دقیقاً بازی 26 ژانویه 2010 میاد (هم زمان با عرضه MassEffect بزرگ :king:) یعنی میشه نزدیک 70 روز دیگه.نقل قول:
خوب پس من روزشمار خودمو راه میندازم. امیدوارم همینطور باشه که میگی!:3:
تو IGN اینطور زده، حالا اون موقع یدفعه نیاد بعد بگی تو گفتی تقصیر تو بود.نقل قول:
کد:http://pc.ign.com/objects/957/957839.html