شوستر مربيگري را با ديكتاتوري اشتباه گرفته است
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق رئال مادريد مربيگري برن شوستر را با ديكتاتوري يكسان دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، لئو بن هاكر گفت: شوستر فوتبال را به اندازه اي مي داند كه كمترين ارتباط را با آن داشته باشد. بهره اي از مربيگري نبرده و تنها با قدرت ديكتاتوري مي كوشد آنچه را كه در آلمان آموخته در اسپانيا به كار ببندد.
بن هاكر افزود: در فوتبال آلمان نظم حرف اول را مي زند؛ اما در فوتبال اسپانيا تكنيك مهم تر از هر چيز است و تيم هايي بوده اند كه در كمال بي نظمي بهترين بوده اند. ذات فوتبال آمريكاي جنوبي و اسپانيا با آنچه كه شوستر از بازيكنان خود انتظار دارد، سازگار نيست.
بن هاكر در پي اظهارات شوستر در مورد برخي مربيان قديمي كه آنها را عده اي ترسو و حامي بازيكنان دانسته بود به شدت عصباني شده و چنين واكنشي از خود نشان داده است.
وي گفت: داستان رينوس ميشل را همه ما مي دانيم. به يكي از مهاجمين خود كه در دو تمرين تاخير داشت گفت، هر چه قدر دوست داري تاخير داشته باش؛ اما باز هم مثل هفته گذشته براي ما گل بزن و آن بازيكن براي هميشه سر موقع به تمرين مي رسيد و هيچ كينه اي از مربي خوش اخلاق خود نداشت.
رئال مادريد از ويارئال پذيرايي مي كند
صدرنشين جدول در خانه خود ميزبان تيم سوم است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، در بازي هاي يكشنبه شب باشگاه هاي اسپانيا، بارسلونا در خانه بيلبائو ميهمان است و ويارئال تيم سوم جدول مصافي سخت را در برنابئو مقابل رئال مادريد تجربه خواهد كرد.
برنامه بازي هاي شب دوم از هفته بيست و يكم:
دپورتيوو لاكرونيا - وايادوليد
اسپانيول - رئال بتيس
رئال مايوركا - اتلتيكو مادريد
راسينگ سانتاندر - رئال ساراگوسا
رئال مورسيا - لوانته
ركرتيوو اوئلوا - ختافه
والنسيا - آلمريا
اتلتيك بيلبائو - بارسلونا
رئال مادريد - ويارئال
دل نيدو: راموس به خاطر پول از سويا رفت
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه سويا در آستانه هفته بيست و يكم لاليگا دست به افشاگري عليه راموس زد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوسه انوئل دل نيدو گفت: خوانده راموس به خاطر پول از سويا رفت و به همه ما خيانت كرد.
وي ادامه داد: يك ماه قبل از رفتن وي خواستم در صورت قطعي شدن سفرش به من زودتر اعلام كند تا بتوانم جانشين مناسبي براي تيم بزرگ خود پيدا كنم؛ اما او از انگليسي ها قول گرفته بود كه چيزي نگويد تا پولش را به طور كامل دريافت كند.
رئيس باشگاه سويا با انتقاد شديد از راموس تصريح كرد: اين كمال بي انصافي بود و هواداران سويا در حالي كه پس از دو قهرماني در جام يوفا منتظر قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و لاليگا بودند، ناگهان تيمشان را نابود شده و بحران زده يافتند و همه تقصير ها بر گردن من گذاشته شد.
دل نيدو افزود: به احترام راموس سكوت كرده بودم؛ ولي وقتي خود او ادب و احترام را نمي فهمد و در مصاحبه خود از بي لياقتي من مي گويد. بد نيست هواداران را از برخي حقايق آگاه كنم.
در پي انتشار سخنان دل نيدو در وب سايت سويا، هواداران اين تيم بسيار خشمگين شدند و مقابل ورزشگاه پيسخوان تجمع كردند.