[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلينزمن:اميدوارم همكاري طولاني با بايرن مونيخ داشته باشم
یوفا: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت:اميدوارم همكاري من با بايرن مونيخ كوتاه نباشد ويك همكاري طولاني مدت با اين باشگاه و تيم فوتبال آن داشته باشم.
به گزارش یوفا: يورگن كلينزمن افزود : اين خوش شانسي است كه من با يك باشگاه بزرگ كارمي كنم.
وي افزود :اين باشگاه يك سابقه عالي درفوتبال دارد واميدوارم من هم چندين سال بمانم ، اما اينكه چقدر بمانم بستگي به موفقيت و نيز نظر مديران و طرفداران تيم دارد.
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: معيار كار من عناوين و جام نيست ، ولي به هرحال انتظار از بايرن مونيخ بالاست و اميدوارم كار من موفقيتآميز باشد و باشگاه نيز از آن حمايت كند.
كلينزمن با پايان يافتن فصل گذشته رقابتهاي بوندسليگا ، سرمربيگري تيم بايرن مونيخ را برعهده گرفت.
وي در يكي از اولين سرمربيگري خود با بايرن مونيخ ديشب دو بريك مسابقه سوپر جام باشگاههاي آلمان را به تيم بروسيا دورتموند واگذار كرد.
كلينزمن در مدت دو سال ۶۵بازي براي بايرن مونيخ انجام داد و در آنها ۳۱ گل به ثمر رساند.
رقابتهاي فوتبال ليگ دسته اول باشگاههاي آلمان ( بوندنسليگا ) از ماه اينده ميلادي شروع خواهد شد.
در ضمن چرا بايرن سوپر جام و باخت؟!!!
آلمان و ايتاليا به بازي نهايي راه يافتند
یوفا: تيم هاي فوتبال جوانان آلمان و ايتاليا به ديدار نهايي قهرماني اروپا راه يافتند.
به گزارش یوفا: در مرحله نيمه نهايي پيكارهاي قهرماني فوتبال زير 19 ساله هاي اروپا، تيم آلمان كه از سوي هورست هروبش، مهاجم دهه هشتاد ژرمنها، هدايت ميشود، موفق به پيروزي 2 بر يك مقابل جمهوري چك، ميزبان اين پيكارها شد.
مارسل ريسه 17 و ريشارد سوگوتو پاسو 119 براي آلمان گل زدند؛ در حاليكه چك در دقيقه 24 از سوي توماس نايد به گل رسيد.
در ديداري ديگر، ايتاليا با تك گل مارتين فرناندو در دقيقه 65 پيروزي بر مجارستان را بدست آورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كان در تمرين بايرن با كلينزمان ديدار كرد
یوفا: دروازه بان بازنشسته ژرمنها پس از 2 سال با سرمربي جديد تيم بايرن مونيخ آشتي كرد.
به گزارش یوفا: اوليور كان پس از تنزل مقامش از دروازه بان اول به دوم تيم ملي آلمان در هنگام جام جهاني 2006، از يورگن كلينزمان سرمربي وقت تيم آلمان ناراحت شد و در 2 سال اخير انتقاداتي عليه اين مربي جوان داشت.
كان روز گذشته در جلسه تمريني مونيخي ها حاضر شد و با كلينزمان كه اينك عهده دار هدايت تيم بايرن مونيخ شده است، به گفت و گو پرداخت.
به اين ترتيب كان كه در پايان فصل اخير بوندس ليگا از دنياي فوتبال در سن 38 سالگي كناره گرفت، به مناسبات تيره خود با كلنيزمان پايان داد و با سرمربي بايرن آشتي كرد.
كاپيتان اسبق تيم ملي آلمان و بايرن مونيخ براي كلينزمان در مقام جديدش، آرزوي موفقيت كرد.
عیبی ندارهنقل قول:
این بازیا زیاد مهم نیست
هرچی میخواد تو این بازیا ببازه ولی تو اروپا نبازه
امسال گربه سیاه هم نیستش که حذفمون بکنه
خوب وقتي اينجور بازيا رو ببازه بعد توقع داري بره تو اروپا مقابل تيمهاي قدرتمندي مثل اينتر و چلسي و... نبازه.نقل قول:
دوستان قهرمانی تیم زیر 19 ساله های آلمان رو تبریک میگم .ایتالیا رو 3 بر یک بردیم.:10:
منم تبریک میگم...
ماشالله تیم آلمان تو همه ی رده های سنی تیم خوب و منسجمی داره!!!
تیم بانوان هم که داره تو جهان سالاری میکنه...دی: