راستی در کل Bfg از همشون بهتره نه؟
Printable View
سلام
کارت گرافیک من Palit - 512MB - 8500gt هست . و خیلی ها گفتند که این گرافیک خوب نیست .
ولی من باهاش بازی های زیر را به بهترین شکل اجرا کردم و بازی کردم :
HITMAN Blood Money - S.T.A.L.K.E.R ( Shadow of Chernobyl ) - FIFA 08 - BIOSHOCK - Colin Mcrae DIRT
حالا نظرتون چیه ؟
لزومی داره من این گرافیکم را با XFX - 256MB - 8600gt عوض کنم ؟
دوستان من ميخوام مانيتورم رو عوض كنم با يه مدل lcd ال جي مدل 1960tr سري برليان ال جي 19 اينچ
ايا اين مدل تا به حال خوب جواب داده و اونايي كه دارن راضي هستن در ضمن قيمتش الان چنده ؟؟؟
مانيتور قديميم lg f700p flatron سري لبخند ميخوام بدمش 85 تومان ايا قيمت خوبه ؟؟؟
بچه ها ممنون از این که جواب دادید.مثل این که virgil نباشه هیچ کی نمی تونه جوابم رو بده.یعنی هیچ کی وارد نیست کمکم منه.:weird:نقل قول:
سلام
کارت گرافیک من Palit - 512MB - 8500gt هست . و خیلی ها گفتند که این گرافیک خوب نیست .
ولی من باهاش بازی های زیر را به بهترین شکل اجرا کردم و بازی کردم :
HITMAN Blood Money - S.T.A.L.K.E.R ( Shadow of Chernobyl ) - FIFA 08 - BIOSHOCK - Colin Mcrae DIRT
حالا نظرتون چیه ؟
لزومی داره من این گرافیکم را با XFX - 256MB - 8600gt عوض کنم ؟
اگه بازی ها رو روی High تونستی اجرا کنی به نظر من لزومی نداره عوضش کنی.راستی Bioshock تو واسه ی چه شرکتی هست؟نقل قول:
آدم یک مطلب رو دوبار تکرار نمی کنه.:2:
سلام
من چطور می تونم بفهمم بازی را تونستم روی High اجرا کنم یا نه ؟
Bioshock من برای شرکت مدرن هست .
عزيز برو توي تنظيمات بازي Option اونجا مي توني بفهمي
sulfur99 تنها یه مغازه تو بازار رضا گیر میاد که اون هم bfg320 mb رو میده 380
نمیشه گفت از همشون بهتره ولی جزو برندهای رده بالا و با کیفیت هست.نقل قول:
به خاطر پیامهایی که دوستان خیلی لطف کردند و برام فرستادند تصمیم گرفته بودم دیگه چیزی ارسال نکنم ولی نتونستم تاپیکها رو ببینم و چیزی ننویسم. قیمت اون مدل بین 280 تا 300 میشه. واقعا عالیه ولی ارزش نداره خریدش.نقل قول:
بچه ها ممنون از این که جواب دادید.مثل این که virgil نباشه هیچ کی نمی تونه جوابم رو بده.یعنی هیچ کی وارد نیست کمکم منه.:weird: