اگه کراس فایر بشه با یک 3850 دیگه اونوقت چی؟نقل قول:
Printable View
اگه کراس فایر بشه با یک 3850 دیگه اونوقت چی؟نقل قول:
باز هم همون پاور کفایت می کنه. کلا 3850 مصرفش در حد یک 8600GTS و شاید کمتر هست!نقل قول:
[quote=Stream;2413889]برای این سیستم نظر من حداقل Green GP680B هست ولی اگه قصد اورکلاک داشته باشید باید پاوری با خروجی 8-پین PCI-Express داشته باشه که فقط پاورهای گرون قیمت اینطوری هستند. برای Crossfire باید از پاورهای قوی مثل Green GP1030B با قیمت 185استفاده بشه.
سلام
یعنی می خوای بگی این پاور الان جواب نمی ده؟؟؟؟
سلام
پاور Acbel 550w avtive PFC قویتره یا Green GP680B ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پس آقا آرمان با توجه به حرف شما اگه من تبدیل 6 به 8 بخرم دیگه نیازی به تعویض نیست؟ از لحاظ قدرت که کم نمیاره؟ قصدم اورکلاک نیست
برای 3870 هم همون 650 وات کفایت میکنه؟نقل قول:
پاور Green GP680B یکی از بهترین پاورها در رده خودش هست و به نظر من از Acbel 550w بالاتره.نقل قول:
بر اساس اطلاعاتی که NVIDIA ارائه کرده مشکلی نیست حتی این تبدیل توی جعبه بعضی از کارتها بطور پیش فرض وجود داره.نقل قول:
بله کفایت می کنه. البته به نظر من کلا انتخاب پاوری کمی بالاتر از سیستم می تونه مفید باشه.نقل قول:
هرچی فکر میکنم میبینم نمیشه ریسک کرد. چون ممکنه بعد چیزی به سیستمش اظافه کنه و پاور کم بیاره بعد به من بد و بیرا بگه.نقل قول:
پس همون 700 وات ACBel رو براش می زارم.
مسلمه که 680 وات قوی تر از 550 وات می باشد. ولی اگر بین دوتا پاور هم رده گرین و ای سی بل بخوای مقایسه کنی ، ای سی بل یه سرو گردن بالاتره.( البته سرو گردن یه نوزاد:31:)نقل قول:
با توجه به رده بندی که در بخش کارت گرافیک کردی تصمیم گرفتم براش 8800GT بزارم. حالا پاور چندوات لازمه؟نقل قول:
700 کفایت میکنه یا 780 بزارم. لطفا نام هیچ برندی رو نگو و فقط مقدار توان مصرفی سیستم رو بگو.
ممنون