اشكان جان سلام
اگه فقط همون يكي بوده كه حذفش كردم. بقيه رو نگاه نكردم كه هستي يا نه. اگه بود بگو كه حذف كنم.
Printable View
اشكان جان سلام
اگه فقط همون يكي بوده كه حذفش كردم. بقيه رو نگاه نكردم كه هستي يا نه. اگه بود بگو كه حذف كنم.
ashkanbuffon عزيز
نوشتي كه :
حالا مهم شدي چون الان اونايي كه عكسا رو دانلود كردن مي رن ببينن كدوم كمه ميان همونو مي ذارن تو تاپيك زياد هم لازم نيست مانور بدي روش چون به ضررت تموم ميشهنقل قول:
اونقدر آدم مهمی نيستم که بخوان برن دنبالش ببينن کی بوده!!
سلام ...
من یه سری از پست ها رو حذف کردم ، این تاپیک مخصوص هماهنگی های قرار ملاقات های سازمان دهی شده هست ... و غیر از این قرار های سازمان دهی شده قراری برگزار نخواهد شد
ممـنــون :)
مـیـثــم
سلام
ديگه سر يه عكس كه اين همه جنجال نداره. اشكان جان نمي خواست عكسش باشه ... من هم عكس رو حذف كردم. ديگه فكر نكنم كسي بخواد دنبال قضيه رو بگيره.
اشکان جان شما که نمی خواستی باید یا با دوربین خودت می گرفتی یا اصلا. حالا مگه چه اشکالی داره؟؟؟
آب پاكي رو ريختي رو دست ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
باشه
منتظر قرارهاي سازمان دهی شده مي مونيم
آقا من دیروز که اون پست ها رو نوشتم داغ داغ بودم ولی نمی دونم چرا!! ولی عیب نداره! چه بهتر که حذف کردی چون واقعا نمی خوام عکس الانم توی سایت باشه.
مرسی
این پست رو هم خودم ویرایش کردم!!!!!!!!! چیز چرتی بود
من یه سری از پست ها رو حذف کردم ، این تاپیک مخصوص هماهنگی های قرار ملاقات های سازمان دهی شده هست ... و غیر از این قرار های سازمان دهی شده قراری برگزار نخواهد شد
سازماندهي اين قرارها با كيه؟
حالا اگر برگزار شد چي ميشه؟
نمي خوام وارد بازي هاي پيچيده بشم ولي ...
قرار سازماندهي شده با غير سازماندهي شده چه فرقي داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]