با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط tom boy
با عرض معضرت مجدد از تاخیر در ارسال جواب
کتاب لاله ای از ملکوت
شرح حال زندگی جناب آقای مجتهدی
البته توی شهر شما نبوده اما متولد همان استان بوده اند.
Printable View
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط tom boy
با عرض معضرت مجدد از تاخیر در ارسال جواب
کتاب لاله ای از ملکوت
شرح حال زندگی جناب آقای مجتهدی
البته توی شهر شما نبوده اما متولد همان استان بوده اند.
سلام به همه ی دوستان....
دنیای شلوغ پلوغی شده ، مدتی آدما Invis آن میشن.....
دلم تنگ شد واسه این تاپیک و حرفاش.... گفتم یه پست بدم. اگه مرتبط نبود شرمنده.
تا بعد.....
یه خبر به دوستان خوب
ساعت 10 شب شبکه 7 آموزش در مورد ذهن خلاق برنامه داره
مدرس این بخش از این برنامه جناب آقای استاد آرام (جمشید هاشمی)از اساتید بسیار مجرب هستندکه بنده نیز چندی سال افتخار شاگردی ایشان را داشتم
ذوالقرنین جان ظاهرا شما اهل اصفهان هستی اگه تمایل داشتید یه موسسه هست که میتونید از برنامه های اونجا استفاده کنید خصوصا در مورد هاله درمانی رویا بینی مدیتیشن و....
به به استاد ارجمند نایت مار عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط nightmare
دلمون برات تنگ شده بود
منتظر شما هستیم
الان در جایی هستم که پر از اتفاقات عجیبه.... و تقریبا از زمان حضورم در اینجا شروع شده.خیلی آدما چون نمی تونن باور کنن ، به من مشکوک شدن و تو پچ پچاشون دزد خطابم کردن....
وسایل محل کارم به طرز عجیبی نا پدید میشه و دیگه هیچ اثری ازشون نمی مونه... گاهی اوقات خودم تمام وسایل برقی رو خاموش می کنم ، و وقتی چند دقیقه بعد بر می گردم تا چک کنم ، می بینم همه با تمام سرعت کار می کنن.....( ساختمان رو برای اتصال برق چکاپ کامل کردیم اما... هیچی)
اره جالب میشه برام. من آمادم.
تا بعد....
سلام سوشیانت جان
یه پیشنهاد داشتم
دو سه سالیه درمان نداشتم تا چند سال قبل درمانگری زیاد داشتیم
دوست داشتم یه تیم درمانگری داشته باشیم کسانی که توانایی شفاگری دارند توی یه تیم سامانم دهی بشن یا حتی دوستانی که داوطلب هستند آموزشهای لازم به اونا داده بشه (کسانی که شرایط لازم رو داشتند) حالا در اون تیم ساعتهایی رو برای مدیتیشن دسته جمعی هر کس توی محل خودش میتونیم بزاریم یا بیماران رو حسب مورد اگه کار ی از دستمون بر اومد داشته باشیم .بعضی وقتا احساس مسئولیت میکنم . نمیدونم اگه دوستان موافق باشند درموردش بیشتر صحبت کنیم یا اگه پیشنهاد بهتری به هر حال بند ه رو ببخشید که اظهار فضل میکنم .بنده ازهمه پایین ترم .
سلام میبینم همه ان لاینن
nightmare جان سلام
چه اتفاقات عجیبی
یعنی فکر میکنی دلیلش چیه ؟؟؟جنه یا چیز دیگه
اگر فکر میکنی جنه من مثل همیشه نظرم اینه که به هیچ صورت نباید ارتباط با جن ها برقرار بشه و در صورت ارتباط باید سریعا قطعش کرد
مرسدس جان
فکر جالبیه ولی فکر نمیکنم عملی بشه اگر هم بشه فکر نکنم زیاد طول بکشه
البته برای ازمایش اگر نایت مار بخاد برای ازمایش روی مشکل اون تمرکز کنیم
البته اگر به نظر اون مشکل باشه
سلام دوست من....نقل قول:
nightmare جان سلام
چه اتفاقات عجیبی
یعنی فکر میکنی دلیلش چیه ؟؟؟جنه یا چیز دیگه
اگر فکر میکنی جنه من مثل همیشه نظرم اینه که به هیچ صورت نباید ارتباط با جن ها برقرار بشه و در صورت ارتباط باید سریعا قطعش کرد
من هنوز هیچ قضاوتی در این موارد ندارم . اما با جن هم هیچ مشکلی ندارم. قبلا مبارزه ام انجام شده .
راستی در مورد مشکل من ، از این که به فکر هستید ممنون. اما ترس استاد من بود. ولی در مورد شفا دادن چیزی نمی دونم. خوشحال میشم بتونم تمرینی داشته باشم.
تا بعد....
-----------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط mercedes
=====================
بازم سلام به مرسدس عزیز
از راهنماییتون ممنونم میخواستم بدونم از کجا گفتین من اصفهانی هستم
:ohno:
--------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط mercedes
++++++++++++++++++++++++++++
سلام مرسدس جان
اگه دنبال جمع اوری گروه شفا بخش هستی یا می خوای عضو بشی این سایت رابهت معرفی میکنم خیلی عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]