Just N95
دوستان منم به جمع ان95 پیوستم
Printable View
Just N95
دوستان منم به جمع ان95 پیوستم
شما هم به این جمع در حال افزایش خوش اومدین...!نقل قول:
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن مي خوام چند تا از عكس هاي گرفته شده با اين گوشي رو بذارن تا در مورد آن بحث كنيم چون اغلب بحث هاي اين تايپك مربوط به قيمت شده.
والا من نمیدونم رضا جان .... هر کی یه چیزی میگه ...نقل قول:
یکی میگه 128 یکی میگه 1 گیگ ......
من map loader شرکت نوکیا را دانلود کردم،ولی بعد از نصب برای اجرا پیغام:
The applcattion faild intialize prpperly(0*c0000135). click on OK terminate the application
را می ده می شه منو راهنمایی کنید
بچه ها اگه بگم کیفیت عکس n73 از n95 بیشتره باورتون میشه؟!!!!!!!!!!
بله باورمون میشه ....
N95 دوربین فیلمبرداریش عالیه .....
شما خودت حساب کن این دوربین با 30 فریم بر ثانیه وقتی فیلم بگیره چی میشه .....
من كه گفتم كسي از دوستان عكس گرفته شده از 95 نذاشت حالا اگه شما ميگي 73 بيشتره بايد از يك صحنه اي با هر دو عكس بگيري و حالات عكس ها رو بگي(فوكاس و..) بعد بزاري تا مقايسه بشن:46:نقل قول:
ولي فكر نكنم چون 95 پنج مگاپيكسلي هست ها!!! :20:
با سلام خدمت تمام دوستان جديد
اونايي كه منو از ماهها قبل و قتي در اين محل صحبت مي كردن مي شناسن مي دونن كه جه بحث هاي جدي در مورد اين گوشي شده ، من الان 9 ماه هسا كه نوكيا n95 دارم و بيشتر از همه شما معايب و مزاياي اين گوشي رو مي دونم ، حتي شماره تماسم رو گذاشتم و عده اي تماس گرفتن بحث كرديم و ثابت شد صحبت هاي من .
امروزم دارم به شما مي گم شايعه صداي فلان گوشي بلندتر و كقفيت عكس فلان گوشي بيشتر همه شعر هست .
خود اونايي هم كه اين حرف رو مي زنن ، اين موضوع را مي دونن . بزرگترين عيب گوشي اين بحث خز شدن هست كه ديگه هيج كاريش نميشه كرد .
در خصوص N95 ، هم گوشيم رو 2 بار آپديت كردم و هم با GPS گوشي در ايران و خارج از اين كار كردم قبلا توضيح دادم و فرصتي واسه اين كار ندارم به لحاظ شغلم كه بخوام وقت روي اين تاپيك بزارم .
در حال حاضر هم منتظرم بزودي N97 وارد بازار بشه تا گوشيم رو كه احتمالا اون موقعه 14 ماهه شده بفروشم .
اونروزي كه من اين گوشي رو خريدم اصلا تقلبي و غير اصل در n95 مفهومي نداشت اما مدتي پيش مقالهاي جهت تشخيص گوشي هاي اصل از غير صل نوشتم كه فكر كنم به GSMARENA فرستادم باير سرچ كنيد پيداش كنيد.
به گوش دل شنو كه به يومن قدوم او تسبيحه اهل هر دو جهان ذكر يا علي است
اين روز عزيز بر همگي مبارك باشه .
اول از همه کیوان جان سلام...
دوما دوست خوبم من اگه میگم کیفیت عکس n95 به پای n73 نمیرسه برای اینه که الان جفتشو دارم ولی تا 2 روز دیگه n73 رو میفروشم به یکی از دوستام..
از لحاظ بلندی صدا هم که اصلا n95 حرفی برای گفتن در مقابل n73 نداره!!!!!!!!!!!!!ولی کیفیت صداش چون از 8 پارامتر فرکانسی بهره میبره نسبت به n73 که فقط 5 فرکانس داره باید گفت بهتره!!!
درضمن دوست گلم اینجا بهتر نیست به جای کلاس گذاشتن!! کارهای مفیدتری انجام داد؟
البته من پستهای دیگر شما رو قبلا خوندم مخصوصا در رابطه با gps وباید بگم اطلاعات کامل و خوبی داری...