اینجا یعنی یه نفر پیانو کار نمی کنه؟
اینجا یعنی یه نفر پیانو کار نمی کنه؟
سلام همگی.
دوستان من ی چندتا سوال داشتم فقط اگر میشه زود جواب بدین ک باید سریع تهیه کنم ولا از دستم میره.
1. قیمت zoom effect GFX5 چنده تو ایران؟
2. قیمت آمپیلی فایر مدل roland فکر کنم 30 وات باشه .. چنده؟
یکی از دوستام این دو مدل رو داره میخولد بفروشه چون میخواد بره....... من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟
کنسرواتوار تهران، هم اکنون تحت عنوان مرکز آموزش علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 19 تهران درحوزه آموزش عالی کشور و با مجوز دانشگاه جامع علمی – کاربردی در رشته های ساز ایرانی، ساز جهانی، آواز ایرانی و آواز جهانی مقطع کاردانی مقطع کاردانی در سیستم پودمانی دانشجو می پذیرد.نقل قول:
با توجه به امکانات منحصر به فرد و حضور و همکاری استادان مجرب موسیقی کشور و نیز برخی از اساتید شاخص و چهره های ماندگار موسیقی کشور در این مرکز و نیز بهره گیری از تجارب مراکز بزرگ کنسرواتواری موسیقی خارج کشور در قالب تفاهم نامه های فرهنگی و موسیقائی و نیز بهره مندی از تکنولوژی روز آموزش همچون کارگاه موسیقی و آهنگسازی رایانه ای و الکترونیک، آزمایشگاه تکنولوژی صدا و نیز آموزشهای مجازی و از راه دور با همکاری دانشگاهها و کنسرواتوارهای معتبر خارجی در رشته های مورد نیاز، مشاهد می شود که فارغ التحصیلان این مرکز از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و تقریباً تمامی آنها هم اکنون در حوزه های مرتبط با موسیقی مشغول به کار می باشند. موسسه فرهنگی هنری خوش نهاد پیمان کنسرواتوار تهران هم اکنون بازوی اجرائی دوره های کنسرواتواری موسسه آموزش عالی آزاد نهاوند به شمار می آید و مفتخر است که توانسته است اعتماد جامعه موسیقی را کسب کرده و در راستای اعتلای فرهنگ و موسیقی ایران اسلامی قدم های اساسی بردارد.
رئیس مؤسسه فرهنگي ، هنري و آموزشي خوش نهاد پيمان
كنسرواتوار تهران
به نقل از سایت خود کنسرواتور بود
نیکی پناهتان:40:
دوستان یه تار برای شروع نوازندگی تار میخواستم
تار چه قیمتی رو پیشنهاد میکنید و ساخت کدوم استاد بهتره (توی تهران)
سلام خدمت برادرا و خواهرا بخش پر فیض موسیقی :دی
عرضم به حضور شریفتون بعد از گذشت مدتی طولانی از نواختن گیتار کلاسیک و آکوستیک ، بر آن شدم که یه گیتار الکتریک تهیه کنم
حالا من هیچ اطلاعاتی از مسائل فنی ، فیزیکی ، مدلی و امثالهم ندارم :دی
بعد واسه شروع و با توجه به اینکه قصد ادامه ی کار رو دارم با مرز 400 هزار تومان لطف کنید یه گیتار الکتریک بهم معرفی کنید سپاس میگذارم
بیشتر Solo میزنم و با توجه به نمونه کار هایی که از گیتار Stratocaster شنیدم ، از تون صداش خوشم اومد ... حالا Flying V و اینا هم به درد تک نوازی میخوره یا نه
بعد یه بابای به ما گفت افکت هم باید بخری همراهش :دی دیگه نمیدونم اگه اینطوریه کلا خرج ما زیر 400 بشه :دی
ممنون میشم نام و مدل کامل رو ذکر کنید
بعد خودم این مدل رو دیدم بد نیس ، به بودجه مام میخوره : Ibanez GRG270B ، چطوریاس حالا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپلیفایرم معرفی کنید دیگه عالی میشه :-ایکس
فوری - فوتی :دی
نقل قول:
بودجه چقدره؟
میدونی که پول حرف اول رو میزنه:46:
:31:نقل قول:
تو ویکی پدیا به این می گن منبع نامستقل!
خودش که نباید از خودش تعریف کنه!
در کل برای کسی که می تونه ترمی 500 الی 600 هزارتومان بده، و در عین حال قصد داره موسیقی رو به صورت آکادمیک و فنی و کامل یاد بگیره، کنسرواتوار تهران شدیدا بهش پیشنهاد میشه.:46:
تا 400-500 تومن خدا بزرگه:20:نقل قول:
واسه یادگیری که فکر نمیکنم تار گرون لازم باشه
میگن تار دست دوم هم بهتره
میگم اگه میشه جواب من رو هم بدین..:20:نقل قول:
سلام همگی.
دوستان من ی چندتا سوال داشتم فقط اگر میشه زود جواب بدین ک باید سریع تهیه کنم ولا از دستم میره.
1. قیمت zoom effect GFX5 چنده تو ایران؟
2. قیمت آمپیلی فایر مدل roland فکر کنم 30 وات باشه .. چنده؟
یکی از دوستام این دو مدل رو داره میخولد بفروشه چون میخواد بره....... من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟